Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (11)

• 44 143
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Абе за раждането са конкурентни на Токуда и Щерев. За операциите държат най-ниските.
Скрит текст:
да, де, но точно месеца, в който раждах, вдигнаха цените, затова го споменавам. А знаеш ли, че поне тогава в Токуда се плащаше различна цена за близнаци и за едно дете  Mr. Green

Блинг, аз може би към час почаках по гъзовейка  Mr. Green иначе последните години се обличам на катове през пролетта, есента и зимата, за да ми е мирна главата Simple Smile

# 706
Не. Дискриминация!!! За близнаците де Simple Smile

# 707
Аз мисля да цокна едно сайдерче следващия път. Да ме отпусне, да ми замъти главата и да не съм в кондиция за нищо Laughing Пробвах разни други методи, но не ми се получава. А в леко гладно състояние се оказа, че ми действа много добре Rolling Eyes
Ели, за щастие ми се размина голямото чакане. И горе долу се ориентирах кое колко време отнема занапред, та ми е една идея по-спокойно. Макар че като не знаеш кога точно док ще дойде. Особено на пункция беше голям стрес, че нали беше болен предните дни и до последно никой нищо не казва. На няколко пъти разни хора идваха и питаха за него и ние с моята дружка само се споглеждахме Mr. Green Иначе и аз съм като теб и ходя с какви ли не дрехи. Отделно всеки път като тръгнем към София се носят по две якета и два чифта обувки за всеки случай, защото времето е непредвидимо. Сутрин е страшен студ, после става топло, отделно цял ден скитосваме като луди после. Нали ти казвам последно мислех да тръгвам с едни дрехи и после да се преобличам с рокля. В крайна сметка намерих една, която не се мачка и ми беше перфектно с нея. Вдигаш, свършваш работата, няма друго събличане  Rolling Eyes Сдобих се с няколко подобни, които ще вкарам е употреба следващите пъти. Само да не ми мине котка път и да трябват есенно-зимни дрехи.
Като говорите за цени. Аз следя тези за раждане на единствената ставаща за това клиника в града. И сигурно вече безброй пъти се вдигнаха, от както "все ми е време да раждам". Докато ми дойде времето може да се изравнят и със софийските клиники ooooh!

Последна редакция: чт, 07 юли 2016, 16:49 от 💎Bling-a-ling💎

# 708
  • София
кристи - не са ме диагностицирали с луф, наистина аз малко така го обясних точно като луф Simple Smile

По-скоро не ми порасват достатъчно фоликулите и не са качествени ако случайно се пукнат.
Аз като цяло 6м следях и през тези 6м - фоликул голям имах в 4 от месеците, в 2 се пукнаха, в единия не се пукна, а претърпя обратно развитие и изчезна, а в единия не знам, защото така се случи че не можех да отида. Изследвала съм Е2 и прогестерон 7 дни след О - изследванията сочат, че нямам луф, но и прогестерона не е достатъчно висок.
Само след стимулацията, при 100% хубав размер и пукане, прогестерона ми беше супер и имах супер големичко прекрасно жълто тяло.
Естрадиола преди О не винаги ми е 200 на фоликул.
Сигурно за 1година да имам 1-2 хубави яйцеклетки Simple Smile

# 709
  • София
Брейй писали, писали! Викам някой положителен тест извадихте.  Mr. Green Някой иска ли да пуска темите? Hug

# 710
А положителен тест Thinking Всички си ги стискат.
Аз лично имам желание понеже вече ми е неудобно да те занимаваме Кашмирче. Но не съм го правила до сега и трябва да погледна какви особености има.

# 711
кристи - не са ме диагностицирали с луф, наистина аз малко така го обясних точно като луф Simple Smile
Сигурно за 1година да имам 1-2 хубави яйцеклетки Simple Smile
Лоша работа, дано да помогне тогава Hug

Кашмир
, само си чешем езиците Laughing Аз теми не мога да пускам.

# 712
Аз се заиграх и мисля се получи Heart Eyes Сега ще си я запазя. Само давате разрешение и като дойде момента пускам Wink

# 713
охх, да се оплача...дойде ми 3 дни по-рано...мисля, че е от тоя аспирин протект...ама аз съм си виновна....щото Калчев ми каза да не го пия, тъй като малко са ми ниски тромбоцитите, ама аз си викам 'не, тоя път дай да го пробвам'.... Shocked

# 714
Момичета,теста ми е отрицателен-0.10

# 715
Тери, едва ли АП бо повлиял така. Следиш ли О с точност newsm78
Кате Hug spoko

# 716
  • София
Ех, Кате Sad

# 717
да, убедена съм, че е от него, явно така ми действа. Калчев ми каза, че за имплантация не е много хубаво и кръвта да е прекалено разредена и ми каза да не го пия за момента, въпреки препоръките на Русев. Цикълът ми и О са като по часовник закотвени. И този месец О си беше на 13 ден. Това цикъл да ми подрани ми се е случвало сигурно 5 пъти в живота и то винаги след някакви промени/лекарства.

Съжалявам, Кате Sad

# 718
Не знам аз го пия от над 4 г и никога не съм имала проблем. Но винаги след О като изчаквам да минат около два дни. Докато не пробваш няколко месеца не може да прецениш. По-скоро е имало проблем с лутеалната фаза, може да е бил и ановулаторен месец. Може само да гадаеш.

# 719
  • От Луната
Кате, съжалявам. Силно те прегръщам!
Тери, съжалявам и за твоя неуспех.

Общи условия

Активация на акаунт