СЕДМИ клас - 9 - Успех!/13.06.-19.06.2016 г./

• 80 719
  • 660
  •   1
Отговори
# 510
  • В офиса
Петя, застраховам се. Може да не е след 8-ми клас, а след 10-ти да кажем. Но след 8-ми е най-частният случай, когато в "новото училище" ще са учили език, който няма да е учен от детето. Докато вариантът прехвърляне от СМГ в АК е ясен - изпит. Както и е ясно, че тази опция е достъпна само след 8-ми и 9-и клас.

# 511
Здравейте. Честито завършване на дечицата. В нашето училище днес раздадоха всички документи, единствено липсва  удостоверение за преместване от училището, явно ще се ходи отново Simple Smile. Ние днес подадохме документите, стана изключително бързо.

# 512
  • Пловдив
Здравейте. Честито завършване на дечицата. В нашето училище днес раздадоха всички документи, единствено липсва  удостоверение за преместване от училището, явно ще се ходи отново Simple Smile. Ние днес подадохме документите, стана изключително бързо.

Детето първо трябва да е прието някъде. Иначе къде ще го местите?  Peace

# 513

Удостоверението за преместване ще ви го дадат след като представите бележка, че е записано детето в новото училище. Тоест ще имате по още едно ходене в двете училища и след записването. Аз навремето пратих дъщеря ми сама да си я свърши тази отговорна работа Simple Smile

# 514
  • Пловдив
Мимс-Тети, от миналата година мисля, вече и в София не се носи бележка. След като излезе класирането, отиваш в старото училище, взимаш си удостоверението за преместване и си носиш всичко наведнъж в новото училище.
А във Варна пък мисля, че всичко си става по служебен път.

# 515
  • София
Тинкърбел, стискам палци да вземете най-доброто решение за детето (да отиде да учи там, където за нея ще е най-добре)!

# 516
Мимс-Тети, от миналата година мисля, вече и в София не се носи бележка. След като излезе класирането, отиваш в старото училище, взимаш си удостоверението за преместване и си носиш всичко наведнъж в новото училище.
А във Варна пък мисля, че всичко си става по служебен път.

Миналата година поне в 91 НЕГ си беше пълната процедура - ново-старо-ново училище.

# 517
Здравейте,
И ние подадохме документите днес, стана бързо. Имаше печат и от двете страни на удостоверението. Наредихме много желания заради ниския бал, и съответно заявлението беше от разширения тип. Това, което ме притеснява, е следното: бях си го принтирала и защипала с телбод, но ми казаха, че не трябва да е защипано, и го разкачиха. Възможно ли е да загубят някой лист, или да разбъркат с чужди листове? Какво да правим, ако се случи така?   Rolling Eyes

Ох, да се свършва вече, че съм на ръба на инфаркт...

# 518
  • I want it all and I want it now.
Няма да загубят нищо  Laughing
Вие ще влезете на първите желания, няма да се стигне до №50. Wink

# 519
Няма да загубят нищо  Laughing
Вие ще влезете на първите желания, няма да се стигне до №50. Wink
Ох, успокои ме с това, че няма да загубят нищо!  bouquet

Дано всички деца влязат в хубави училища по предни желания!

# 520
Здравейте,

и ние подадохме документи днес във 2-ро СОУ. Имат много добра организация и стана много бързо.
Нашето заявление също не го хванаха, нито с телбод, нито то с кламер, което леко ме притеснява, но силно се надявам, че папката със заявления няма да падне и да се разбърка!  Praynig

Успех на всички деца и дано да се класират по най-добрия за тях начин!

# 521
Много Ви моля да ми кажете при при установен далтонизъм в кои училища и паралелки може да се кандидатства?И още един въпрос ако може да ми дадете линк от къде да изтегля документа за кандидастване.
Благодаря! ooooh!

# 522
Ако ученик подава заявления в две различни области и балът му стига и за двете по първо желание на първо класиране, тогава къде ще бъде приет?

# 523
  • Градът на света Богородица
Ако ученик подава заявления в две различни области и балът му стига и за двете по първо желание на първо класиране, тогава къде ще бъде приет?

Би следвало и в двете области да бъде приет..

Сега -каква е практиката с обявяването на първо класиране?Пак ли в последния обявен ден/27 юни/?

# 524
  • I want it all and I want it now.
Може да се кандидатства навсякъде Peace без някой от паралелките в Професионалните гимназии.
 РИО, Пловдив
http://www.riobg.com/news

На 1 страница на темата също има линкове.

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 17:35 от Syn

Общи условия

Активация на акаунт