СЕДМИ клас - 9 - Успех!/13.06.-19.06.2016 г./

• 80 686
  • 660
  •   1
Отговори
# 570
Мимс-Тети, и в учебника за 7 клас има всичко нужно. Лично аз не виждам какво друго трябва да се чете. Само "Немили-недраги", но и да не го прочете цялото, не е фатално.  Peace

Абсолютно съм съгласна. Ако произведенията бяха безкрайно интересни, да са прочетени до едно. Познавам кадърни инженери, които  по мое време също не четяха задължителната литература. Обаче си имат приоритети и са много добри в това,  което работят. Други, които четяха всичко наред и бяха отличници по всичко, не се реализираха добре. Така, че според мен в училище трябва да се чете достатъчно, не всичко. А там, където са насочени интересите, да се вложат максимални усилия. Лично мнение. Можете да не се съгласите. Wink

# 571
Специално 7 класната литература според мен трябва да се прочете.

# 572
 в училището, където е прието на първо класиране.
Имам един въпрос на който не мога да си отговоря относно класирането . Дано някой да ми помогне. Детето поставя дадено желание на пъвро място в списък с желания. Обаче не бу достига бал и не се класира. През това време други деца са поставили като първо желание неговото второ и те избират съответното училище, но там има деца с по-нискъб бал от бала на сина ми, но при тях е било първо желание. Кой ще са класира в това училище децата които са с по-нисък бал, но са поставили училището като първо желание или например сина ми който е с по-виск бал, но го е записал като второ желание, а на първото не е приет. Дано е станало ясно какво питам. Ще съм много благодарна ако някой ми отговори. Успех на висчи деца.

Ще бъде приет синът Ви по- второ желание. Това е класация, а не подреждане !
 Ако желаете да се пробвате за нещо над желанието по което сте приети , участвате на второ класиране. Ако го приемат в по-горе записано желание на второ класиране , не може да запише училището по което е бил приет на  второ
класиране . Трябва да го запишете за по-горното желание.
Подредба :
1. 133 СОУ
2.  32 СОУ

3. първо класиране приет по второ желание - 32 СОУ Записва се или
4. не се записва и участва за второ класиране , за което задължително подава заявление. в училището, където е прието на първо класиране.
5  приет в 133 СОУ на второ класиране /по първо желание/ - записва се в 133 СОУ не може да се върне в 32 СОУ да се запише

.

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 14:52 от ROKI_MAKI

# 573
  • Пловдив
И аз подадох днес документите . Навалица огромна около 2 часа чаках. Допоследно се чуди мойта щерка кое да пише първо желание и затова я накарах да дойде с мен да няма после- ти това ли писа , ама защо го писа. Там пък се видя с най-добрата и приятелка и тя писа същото желание на първо място. И двете са с висок бал , надявам се да ги приемат в един клас.

# 574
  • Пловдив
ROKI_MAKI, я вземи си редактирай поста, че с това май да някой да не пропусне нещо важно.  Peace

Ако детето не е прието по първо желание, за да участва във второ класиране ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ПОДАВА ЗАЯВЛЕНИЕ в училището, където е прието на първо класиране.

# 575
ROKI_MAKI, я вземи си редактирай поста, че с това май да някой да не пропусне нещо важно.  Peace

Ако детето не е прието по първо желание, за да участва във второ класиране ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ПОДАВА ЗАЯВЛЕНИЕ в училището, където е прието на първо класиране.

Нека уточним: подава се заявление за участие във второ класиране в училището, където е приет ученикът на първо класиране. Подредбата на желанията обаче остава тази от заявлението за  първо класиране. За трето класиране могат да се пренаредят желанията.

# 576
Момичета, шапка ви свалям, че не ви писва да отговаряте на .... въпроси. Да не използвам епитети. Никой не чете и направо си плясва въпроса.  #2gunfire

# 577
  • Пловдив
Момичета, шапка ви свалям, че не ви писва да отговаряте на .... въпроси. Да не използвам епитети. Никой не чете и направо си плясва въпроса.  #2gunfire

То всяка година е така. Но като се появи и някой "ценен" отговор, няма как да не се намесиш.  Peace

# 578
В 31СУЧЕМ Писахме паралелка- ПрМ -НЕ ,която се оказа че е отпаднала....
Извинявам се ,грешния код е в НТБГ-Електронна търговия-АЕ-обявения код е 4338,оказа се ,че не е този...
Ами, купили сте си нещо, което вероятно съдържа информация за миналата година, вместо да използвате файловете, качени на сайта на РИО. Важното е, че всичко е завършило благополучно.
Дидева, в секция прием на сайта на РИО намирам само списъците на паралелките. Къде са тези файлове с кодовете? Аз ползвам един PDF файл за кодовете от сайта им, но го намирам чрез Google Simple Smile

# 579
Дидева, в секция прием на сайта на РИО намирам само списъците на паралелките. Къде са тези файлове с кодовете? Аз ползвам един PDF файл за кодовете от сайта им, но го намирам чрез Google Simple Smile
Там си е. Над заявленията за класиране. То пише списък с паралелките, но съдържа и кодовете.
http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2016_docs/p … _kodove_2016.xlsx

# 580
  • София

http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2016_docs/p … _kodove_2016.xlsx

В четвъртата колона ("D") на файла е кода на паралелката.

# 581
  • Чукарландия
Подадохме и ние документите. Бях попълнила предварително заявлението, та не се бавихме много, единствено желанията не бях вписала. На место, накараха ме аз да ги вписвам, но писах само името на училището и паралелката, за която кандидатстваме. Без кодове. Като ги попитах за кодовете ми отговориха: "Това не е ваша грижа." И така ми приеха документите, без кодове. И на всички така приемат. Дано не стане някакво объркване. Rolling Eyes

# 582

Бях го написала в PS, но щом така е по-добре ОК. Имате го  Peace

# 583
  • Бургас
И ние вчера подадохме заявление, бях си написала всичко, но ме накараха да препиша , защото в реда с оценките от матурите съм написала първо Математика и след това БЕЛ, а на служебната бележка е обратно, но както и да е, пописах си. Жената написа сама кодовете.
Приеха документите, но не ни накараха да запишем вярно с оригинала. Не знам дали, ако има някакви пропуски се обаждат на посочения телефон, надявам се да го направят при проблем.

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 15:28 от Mira 1919

# 584
  • Пловдив
 Mira 1919, обаждат се, няма страшно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт