Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 899
  • 717
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, благодаря на всички ви за идеите с коректора под очите. Супер сте.  bouquet

Дяволски чаровна, аз имам палитрата сенки на Мейбълин и съм доволна от нея. Пигментацията е добре, цветовете са много нежни и свежи, а с основа за сенки или коректор издържат по цял ден. Няколко страници по-напред в тази тема съм писала за нея. А ти от къде купи матовия гланц на Есенс в нюд цвят? Ако е някъде от София, дай адрес на дрогерията. От сума време го търся, а намирам само червен.

# 301
Бихте ли ми препоръчали околоочен, но по-плътен. По-плътен от масово хвалените тук на Балеа и Алверде
Другият околоочен, който ползвам, е този http://www.eau-thermale-avene.bg/lice/anti-eydzh/izrazeni-brchki … ichki-tmni-krgove
Плътен е, но ми е тежък за лятото. И не е по темата, ама... Blush

Гел-пачовете за под очите обаче ми се отразяват чудесно. Благодаря ти за препоръката! Hug
Аз направо съм влюбена в тях.
Съжалявам за ефекта от крема... Confused И аз съм имала такива изпълнения, но с този просто имам късмет. Въпреки това сега пък съм в някакъв пик на уртикария от медикамент, който приемам в момента... Tired Надявам се като свърши тези дни, да изчезне всичко.

# 302
Гел-пачовете за под очите
Аз направо съм влюбена в тях.
И аз. Sunglasses Страхотни!
На свой ред съжалявам за уртикарията. Оправяй се скоро! Hug

# 303
  • Вестерос
Гел пачовете не можах да ги намеря, служителката просто вдигна рамене при моя въпрос къде са

# 304
При кремовете, маските и капсулите на сектора на Балеа стоят в нашия магазин.
Ето така изглеждат (без маската Simple Smile )
Скрит текст:

Впрочем, има и на други марки, купих си тези, но още не съм ги пробвала. И тези маски-кърпи с екстракт от охлюви.

# 305
  • София
Много харесвам пачовете на Purederm, гледам да не оставам без тях.  Peace
Бижу, ще ми е интересно като ги пробваш да направиш сравнение с тези на Балеа.  Hug

# 306
Момичета, благодаря на всички ви за идеите с коректора под очите. Супер сте.  bouquet

Дяволски чаровна, аз имам палитрата сенки на Мейбълин и съм доволна от нея. Пигментацията е добре, цветовете са много нежни и свежи, а с основа за сенки или коректор издържат по цял ден. Няколко страници по-напред в тази тема съм писала за нея. А ти от къде купи матовия гланц на Есенс в нюд цвят? Ако е някъде от София, дай адрес на дрогерията. От сума време го търся, а намирам само червен.
супер Simple SmileБлагодаря за мнението.За гланца взех го от едно малко магазинче в Ловеч.Още съм тук и ако желаеш днес или утре ще мина да ти го взема и ще го пусна по еконт. Simple Smile

# 307
  • софия
Момичета предложете ми автобронзант ,някъде бях попаднала на доволни от Балеа или Алверде ,уву не го намирам сега.
И масажен антицелулитен гел -ползвах жълтия на Балеа ,но свърши.

# 308
  • София
Момичета предложете ми автобронзант ,някъде бях попаднала на доволни от Балеа или Алверде ,уву не го намирам сега.
И масажен антицелулитен гел -ползвах жълтия на Балеа ,но свърши.
За автобронзант - Алверде!  Цената му е 7.99 , изключително доволна съм! Тенът, който се получава изглежда естествен, не цапа дрехи, попива сравнително бързо.

# 309
Много харесвам пачовете на Purederm, гледам да не оставам без тях.  Peace
Бижу, ще ми е интересно като ги пробваш да направиш сравнение с тези на Балеа.  Hug
Пробвах ги. Ами... на светлинни години е ефектът от тези на Балеа. Тези не са гел, къде съм чела, текстилни са, напоени с нещо си. Освен това след 10 минути ги усетих леко да ми пощипват под очите, което не е добре. Ще ги пробвам и втори път, но ми се струва, че така ще си останат... за което съжалявам, защото се надявах да са добри за мен.

# 310
Препоръчвам този на Алверде, който е в две части - околоочен серум с кофеин и светлорозов коректор. От второто се слага по една точица под всяко око и се разнася много бързо. Няма пълно покритие, но ефектът е естествен и несравним с този на стандартните бежови коректори.
Искам да благодаря за тази препоръка.  Hug bouquet Струва ми се че този продукт ще се окаже много добър за мен. Впечатленията ми са от няколко часа само, но са добри. Аз съм вманиачена по коректорите и по ружовете, както споменах, и постоянно съм в издирване на перфектен коректор. Crazy

Радвам се, Бижу.  Hug

Като съм започнала да хваля, няма да пропусна ексфолианта за тяло "Велнеа" със зелен чай и зехтин. Направи ми впечатление, че съдържа много меки пенители, екстракти от чай и други растения и частици от кайсиеви ядки за ексфолиране. Ухае неочаквано естествено, на чаени листа и още някакви треви, тръпчиво и свежо. Ароматът се запазва известно време след баня и напомня на "Зеления чай" на Е. Арден.
Освен това ми се струва, че измива по-добре от аналогичните ексфолианти за душ на "Балеа". Отличен продукт.

# 311
  • Вестерос
При кремовете, маските и капсулите на сектора на Балеа стоят в нашия магазин.
Ето така изглеждат (без маската Simple Smile )
Скрит текст:

Впрочем, има и на други марки, купих си тези, но още не съм ги пробвала. И тези маски-кърпи с екстракт от охлюви.
Мерси, запаметих си снимката и ще ги търся Simple Smile

# 312
видях днес душ-гел на балеа с лимон и джинджифил - дали ухае свежо и хубаво? предполагам, че да  Thinking

# 313
  • София
Пробвах ги. Ами... на светлинни години е ефектът от тези на Балеа. Тези не са гел, къде съм чела, текстилни са, напоени с нещо си. Освен това след 10 минути ги усетих леко да ми пощипват под очите, което не е добре. Ще ги пробвам и втори път, но ми се струва, че така ще си останат... за което съжалявам, защото се надявах да са добри за мен.

Благодаря, Бижу!  bouquet Значи непременно ще пробвам и тези на Балеа, въпреки че и от тези съм доволна.

# 314
  • Пловдив
видях днес душ-гел на балеа с лимон и джинджифил - дали ухае свежо и хубаво? предполагам, че да  Thinking

Да много свежо ухае.

Общи условия

Активация на акаунт