Нашите кухни - 64

• 125 324
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Това е разбита цена.Но 300 лв разлика САМО за монтаж ми се струва много.Като сметна и разликата от цената за квадрат,стават 450 лв разлика,за 3 квадрата...

# 376
Ето нашата кухня.
Искрено се надявам след някоя година да я разкарам и да си направя кухня на терасата!

# 377
  • Бургас
Това е разбита цена.Но 300 лв разлика САМО за монтаж ми се струва много.Като сметна и разликата от цената за квадрат,стават 450 лв разлика,за 3 квадрата...
Търси си друга фирма щом офертата на тази не те устройва.

# 378
Утре чакам оферта от трета фирма,та тогава ще стане ясно на коя ще се спрем.

# 379
650 лв.??????? ми той плота ти ще излезе по-евтин.
Плота от гранит ми излезе 630  Grinning
Тъпото е, че в Бургас няма никакъв избор на гърбове.

Сложи си едни бели или кремави плочки и екстра даже ако са равни и гладки и лъскави ще изглежда като лакобел. Моите плочки на гърба излязоха 60 лв.- е как да не си ги вземе човек?
Така и за теб ще е по-лесно. Кухнята на майка ми е с лакобел. Е няма такова лъскане и полиране и в момента, в който блесне слънце или включи лампите .... Ако няма отпечатъци от пръсти или от капки, то пък са следи от препарата.

# 380
Как ви се струват 950лв за 2,5л.м. технически камък с 2см дебелина и 4см фаска? В цената се включва монтаж и доставка.

# 381
  • Sofia
Ето го и нашият проект  Simple Smile Много мислихме за разположението, какви ли не варианти премислихме и се спряхме на този - вляво винарна и колони в черен мат, а вдясно долни шкафове в сив дъб, горе сив мат, гранитен черен мат плот и сиви плочки за гръб. При толкова много бели кухни тук, представям си какво ще кажете   Naughty Laughing
Скрит текст:

# 382
  • Sofia
Как ви се струват 950лв за 2,5л.м. технически камък с 2см дебелина и 4см фаска? В цената се включва монтаж и доставка.
На мен ми се струва много добре, защото на нас ни поискаха 1800 лева за техн. камък 3.5 метра, а за гранит наполовина от тази сума.

Последна редакция: вт, 19 юли 2016, 21:53 от Liya_LT

# 383
  • Бургас
Супер е офертата!

# 384
Ето го и нашият проект  Simple Smile Много мислихме за разположението, какви ли не варианти премислихме и се спряхме на този - вляво винарна и колони в черен мат, а вдясно долни шкафове в сив дъб, горе сив мат, гранитен черен мат плот и сиви плочки за гръб. При толкова много бели кухни тук, представям си какво ще кажете   Naughty Laughing
Скрит текст:
Харесва ми!
Не разбрах- над винарната има ли шкафове, че май пишеш че има, а аз не ги виждам?
И....онова свободно стоящо нещо в другия край на кухнята какво е?

# 385
По-чисто си е първо плочките, но тогава се получават няколко въпросителни, плочките над плота или пред него, ако са пред него как се оправят фугите, ако е под плочките пак може да има фуга, и другото е, че много трудно се мушка плот под плочките.
Здравей, да разбирам ли, че организационно и по-лесно за изпълнение е всеки друг вид гръб /лакобел, термогръб/?

Да, по-лесно е и освен това го прави един човек.
Благодаря, на нас времето за стиковане на дейностите ни е най-кът и ще заложим на такъв вариант. И още един въпрос: ако сега по ред причини сложим термогръб, много ли ще бъде сложно след време да се монтира вариант на закалено стъкло/лакобел, възможно ли е това при вече монтирана кухня?

# 386

[/quote]
Така и за теб ще е по-лесно. Кухнята на майка ми е с лакобел. Е няма такова лъскане и полиране и в момента, в който блесне слънце или включи лампите .... Ако няма отпечатъци от пръсти или от капки, то пък са следи от препарата.
[/quote]
Много ценно мнение, благодаря!

# 387
ако сега по ред причини сложим термогръб, много ли ще бъде сложно след време да се монтира вариант на закалено стъкло/лакобел, възможно ли е това при вече монтирана кухня?
Моето мнение е, че е възможно, но ще има "спънки" от рода на:
1. Монтират термогръб, при което се монтират водобранни лайсни.
Това е свързано с разпробиване.
Скрит текст:
2. За да сложите стъклото, което предполагам може да се залепи в/у термогръбчето,
то трябва да демонтирате лайсните, а и май горния ред.  newsm78

# 388
  • Sofia
Скрит текст:
Харесва ми!
Не разбрах- над винарната има ли шкафове, че май пишеш че има, а аз не ги виждам?
И....онова свободно стоящо нещо в другия край на кухнята какво е?
Над винарната имаме скос, което беше едно от ограниченията за разположението и затова няма нищо, а шкафчето, миниатюрно, е между винарната и колоните  Simple Smile
От другата страна е ъгъл на Г-образната холокухня и затова за да не се блъскаме директно в шкаф, решихме за преход едно такова увиснало шкафче. Мислих за някаква витринка, онези заоблени рафтчета, които слагат на такива места не ги харесваме и в крайна сметка ще е един шкаф 30-40 см с цвета на горните, тоест сив мат. Simple Smile

# 389
  • Sofia
Тъпото е, че в Бургас няма никакъв избор на гърбове.

Понеже виждам, че и плочки обсъждате за гръб, трябва ли непременно да пише плочки за кухненски гръб, за да ги изберете? Ние сме избрали един гранитогрес, който сложихме за первази на холокухнята и сега ще сложим за гръб.
By the way, бях си в Бургас този уикенд и като ходихме да избираме на майка ми разни неща за дребен ремонт, мернах едни плочици за гръб, които ми харесаха, но не и на ММ, за съжаление... Имаше ги и в бежаво.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт