Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 24

• 30 512
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • България
Лелеее, момичета , все е имало реване , но снощи такова нещо беше, че по едно време щях и аз да зарева , само заради ММ се въздържах, че да може поне той да удържа фронта. Едното бебе от миналия ден си плаче доста , но снощи няколко часа не спира, всъщност като се изтощи спира за малко, подремва и продължава. И нищо не помага, каквото и да правиш , тя пищи по-силно и по-силно..... Досега не се бях паникьосвала така. Макар , че ММ твърди , че е получил дежа вю  от преди 9г.  Mr. Green  Аз не помня чак така да е било.
А цяла нощ спа. Буди се само да яде....Сега е в мен и е спокойна .
През цялото време си мислех за Кити, която преди описваше подобни истерии с нейното момченце.
Кити , поспряха ли вече?

# 211
  • София
аз вече съм в безизходица с тия насекоми  Rolling Eyes
трети ден е на противоалергичен сироп.
почти му спадна нахапаната ръка.
днес сутринта нахапан и по корема, явно заради сиропа не е много подуто, само леко зачервено.
имаме мрежа на прозореца, таблетки включваме.
освен да го омазвам вечер целия с някакви мазила ли  newsm78

# 212
Бамба, а може ли да е паяк или нещо друго, което таблетките да не го ловят?

# 213
Пробвай с гривна.

# 214
  • София
3 гривни му бях накачулила, пак го изядоха.
тия гривни са с масло от цитронела, и с такова съм го пръскала почтицелия.
тия гадове мен хич не ме закачат, обаче мъжете в семейството са все изядени.
не са паяци със сигурност, някакви комари са.

# 215
Бамби, когато родих ме нахапа паяк. Бяха такива подутини и сърбежи, може би два месеца ме държаха. Ухапванията се активираха поетапно. Дерматоложката каза, че е от паяк. Предписа ми Елоком мазило, става и за деца. Много е ефикасно.

И голямата работа правим на гърне  Heart Eyes

# 216
  • София
и с елоком го мазах, не помага  Rolling Eyes

# 217
  • България
Бамба,при нас каката беше така.Особено като отидем на село.Имах чувството, че една буба да я полази и цялата ставаше на пъпки, които разчесва, стават на рани, после пак ги чопли и така с месеци не минават.Питали са ме дали са белези от варицела.
Сега пак ми е чувствителна, но по-малконипо-рядко излизат.
Гривните и при нас не действаха или поне не достатъчно.
Последно и давах капки фенистил.

# 218
Ирен, съчувствам ти за рева.... Сигурно са колики. И нашият е така - като почне да пищи, става страшно. Може час да откара и не се изморява. Нищо не го успокоява  Tired
Даваш ли нещо за коликите?
Аз минах на Инфакол. Мисля, че има някакъв ефект, за разлика от Колийф-а, от който май нямаше.

От този Вигантол срам-не-срам, не знам как да дам 1 капка  Embarassed
Днес се опитах да му капна в устата  - изобщо не разбрах капна ли  Rolling Eyes Много е гъст и не капе...
Вие как се спрявате?

# 219
  • София
И при мен каката преди 3 -3.5 год. каката от няколко ухапвания от комари така и се бяха надули крачетата че на буци и бяха станали местата от ухапванията, давах противоалергхичен сироп + мазане с фенисти, мина за около 3-4 дни.
Сега свекито ходи с надути крака след като я нахапали комари на вилата.

# 220
  • София
вигантола си е труден за капане, след първата капка вече е по-лесно.
леко наклонен сякаш по-лесно пада.
тръскаш и чакаш, май няма друго решение  Rolling Eyes

# 221
Трябва да се нацели ъгъла на шишето и тогава капе без проблем. Капех в една малка лъжичка от АМ няколко капки в лъжичка и давах. Той е мазен и се вижда, това с капането в устата пробвах веднъж, но не видях дали капна и си продължих по изпитания метод.

# 222
  • България
Миж, тъкмо щях да пиша,че днес прочетох в листовката на вигантола,(нали си купих нова опаковка,след като моята се изпари Simple Smile )че пише че се дава с лъжичка мляко.Иначе и аз досега ги капех в устата, ама къде вътре, къде отвън...
За количките първо -саб симплекс,сега сме на 2-ра опаковка колийф+някакви боботик, препоръчаха ни ги в аптеката....една приятелка с близнаци днес ме убеждава,че еспумизана бил мнооооого ефикасен.Вече си мисля,че нищо не помага.

# 223
  • София
При нас помогна Colifa и нищо друго не съм давала за колики. При каката какво ли девах и пак ревеше без да спира, малееее ако сега ревяха и двамата а аз само с две ръце newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy

# 224
От утре ще го давам и аз Вигантола с лъжичка. Благодаря, момичета  Hug

Еспумизан и Био Гая са ми следващите.
А за коликите ми казаха, че помага и малко /на върха на лъжичка/ индийско орехче  Rolling Eyes
Но не съм пробвала още.
Вчера се опитах да го повия по метода на Харви Карп, но не успях. Той като живак - само мърдаше и пищеше ...  ooooh!
Ох, да минават вече , че е мъка!

Общи условия

Активация на акаунт