Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 24

• 30 513
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
  • София
индийското орехче е упойващо, не давай.

# 226
индийското орехче е упойващо, не давай.

О, така ли?? Не знаех.. Мерси много!
И на мен ми се стори странно, но вчера зълва ми каза, че е давала на нейните преди време...

# 227
  • София
те и винце са им давали едно време бабите, ама нали се сещаш защо е имало ефект  Crazy

# 228
Да питам мамите с близнаци, като остане мляко от единия, давате ли го на другия, естествено с друг стерилизиран биберон?
За коликите през деня давам абоколикен и еспумизан, а през нощта колик стоп.

# 229
  • България
  амини, не с друг, а направо със същия давам.

# 230
  • UK
Давала съм и аз със същия  Flutter
Стефи отказва да яде плодове в резултат яко запичане.  Изписани личната, микро клизма , с 200 зора я сложих. Като се разпищя  ooooh! че я боли в чудо се видях, но пък свърши работата...
Браво ФЕли  Hug

# 231
Аууу това звучи гадно. Милинкото  Tired
То и мойто кой знае колко плодове не яде, ама искам един път на ден да яде течна храна.

# 232
Скоро и ние преминахме за пръв път през сходна ситуация със запека, но го борихме със свещичка. Леле що писъци бяха, и що борба... Но все пак резултатът си заслужава. Но си мисля, че това просто си е ново усещане за детето, не знае какво да очаква, усеща нещо, което не е и предполагало, че може да се случва и е по-скоро уплашено, отколкото да го боли.

# 233
Ний дойдохме на морето,ама от утре ще е плажуването.Май за психиятрията ще съм след това,още не е заспал,търчи из стаята,мрънка,рева,откачам.Не мога и да го натупам,че и без това хазяйката питала ревяло ли детето  ooooh! .

# 234
  • София
  амини, не с друг, а направо със същия давам.
И аз съм давала със същия

# 235
  • гр. София
Звезди, и аз съм в клуба за хсихото - довечера ще се виждаме с братовчеда на ММ, който е само за 1 ден в София ( прибра се днес от САЩ ) и съответно ще ходим в някакво заведение с Анди. Ако не ни изгонят ще е късмет.  Whistling Whistling Whistling

# 236
  • София
Ох, това с клизмата и на мен ми звучи страшничко..... Аз 2 пъти съм опитвала свещичка да поставя, като се стисне.... и край, не успявам. А сиропчето Фрутилакс не става ли за дечица?

# 237
оо сигурно има различни сиропчета, които стават, но при нас малко по-скоросно трябваше да се действа, че се превиваше, че го боли корема(може и малко пресиленко да е било , де Wink ). От детската даже се обадиха. Та след като педиатърката го понатисна, това ни посъветва. Всичко му мина като с вълшебна пръчица...ама хайде, де.

# 238
  • UK
Зази , да -става, но на нас, не ни помогна, а и него, не иска, да пие Sad като стисне тези устнички  Rolling Eyes накрая извиках баща и от работа, дойде, той я държи, аз действам. Нямаше др начин просто  Rolling Eyes по-добре аз да и я направя, отколкото някой д-Р в спешния
Пробрема е, че тя, е злоядко  Crazy как ли не и пробвах плодовете,  в Компот, в суров вид, сушени, вэв водичка, пък да изпие после водата,  на сок,  пък сливи ли, не взех,  та фурми без костилка,  кайсии. Абе, не ще и не ще, пък се напъва да ака, ама то, не излиза. 

# 239
Ирен, при нас всяка нощ е различно. Преди младежът ревеше от колики - сега, от както даваме Колийф, само мрънка и се напъва миличкия, но поне заспива после сам. Онази вечер момата ни изненада с ъс страшни внезапни писъци, които надава още докато спи - сякаш се е стреснала в съня си и после рева неутешимо 2 часа. Нищо не помогаше - чак почнах да си мисля, че някой я е погледнал с лоши очи. Снощи, обаче, беше спокойна - и двамата спаха добре. За колики даваме само Колийф, а свекърва ми вчера им свари чай от джоджен и им го даваме вместо водичка, дали пък от него не спаха тая нощ не знам.... Свеки е пенсионирана детска сестра. Явно бебетата имат нужда да си пореват понякога. За паниката те разбирам прекрасно. В началото и аз изпадах почти в истерия с двете ревящи човечета, дори шезлонгът-люлка не помага, реват и целите се изчервяват, ритат с крачета и махат с ръчички и се гънат, като червеи.  Crazy Ще мине този етап...надявам се.

Иначе и аз след раждането налитам зверски на сладко.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт