Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 24

• 30 514
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • България
Как правите чая от джоджен?

# 241
Аз още и вода не давам. Пробвах 1-2 пъти, но става много зле положението, искат си млякото. А и четох, че водата засилва рефлукса.

# 242
Днес разбрах, че моя позната след трето инсе при Тимева е бременна в 12 седмица. Направо цял ден съм така  Mr. Green

# 243
  • UK
Сигме и една наша "обща" позната от 'др тема' има близнаци, вече  Laughing

# 244
 newsm78 Коя? Крики ли имаш предвид?

# 245
  • UK
newsm78 Коя? Крики ли имаш предвид?
Не, Алексчето   Heart Eyes

# 246
юхууу. Не съм срещала че се е похвалила. Страхотна новина, а нея я харесвам толкова много. Тя има и един батко.

# 247
Ирен, прави се, като всеки чай със сушен джоджен - може и подправката, но май не помага - като гледам тая нощ какво ме чака пак... Crazy И двамата се тръшкат.

# 248
Само моите ли спят през нощта?
Сложих децата да спят около 1, аз си цъкам игрички на телефона, бъгнала съм се нещо  ooooh!

# 249
Само моите ли спят през нощта?

радвай се на тази благословия

шшшшшшт... тъкмо заспаха и моите  Mr. Green

# 250
  • България
Утре ще сготвя и чая.Аз в началото им правих веднъж.Иначе сега съм им взела Бахови есенции.Имам познат, който работи с тях.Вчера му се обадих и ни донесе една комбинация.Направо ни ги подари, защото каза че за колики не дава гаранция, тъй като и той е с малко дете и навремето нищо не му помогнало докато не си отминали.
Амини, а твоите сега като заспят в 12, после кога се будят за ядене? Нашите правят една пауза от 22ч. до 3ч.обикновено. Иначе на 3 макс.4ч се будят.

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 04:27 от ирен22

# 251
Абе не знам дали е само от колики. Имам чувството, че ми въртят номера мъниците и понякога реват, само защото искат да ги гушкаме, а и напоследък повече бодърстват и като отворят очи май им става скучно и кво друго да правят...освен да се дерат  Mr. Green

# 252
Ирен, едното дете вчера го приключих в 12,  другото в 1. Днес второто се събуди в 6.30  Mr. Green но обикновено е първото, просто вчера обърнаха режима и се размениха. В началото се будеха около 4.30-5.30 сега вече са по-големички и затова интервала се увеличи. Не прави грешка да си лягат в 22, ако приключват по-късно съответно по-късно ще се будят.
Кити, през деня вече наистина бодърстват повече.

# 253
  • Варна
По-късното заспиване не означава по-късно будене. Сега може да дойде период, в който по 1-2 часа през нощта да бодърстват бебетата. Аз го използвах да гладя. Слагах бебето на леглото, то си гледкаше, аз действах с ютията. Обикновено между 3 и 5 сутринта. Бях обявена от приятелки и близки за абсолютно луда. Хубавото на този период е, че сравнително бързо отминава. При нас продължи около 2 седмици.

# 254
  • България
Е,амини, браво на вас Hug
И от кога така спят по 6часа  нощно време,ча да се надявам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт