Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 24

• 30 519
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
  • София
след втория месец има голяма вероятност.
май като попреминат коликите  Rolling Eyes

# 256
  • В сърцето на любимия човек
Ако преминат коликите и не се застъпи с първата зъбна драма  Crazy
Виждала съм може би най-тежкия вариант - зверски колики до 6-ти месец, седмица "почивка" и се влезе в серията със зъбите. Тъкмо малко поотпуснаха зъбите и се почна с  " нощен страх" - pavor nocturnis  ooooh!

# 257
  • София
то като тръгнеш с тая нагаласа може и така да се получи  Crazy
тия случаи май са по-скоро изключения, по-често коликите не са толкова дълго време и зъбите растат по-късничко.

# 258
  • Варна
Ирен, да не те отчайвам, но малкият ми мъж започна да спи по 6 часа след годинката. Така като чета, той е сред изключенията, така че скоро ще почнат да спят по-дълго -:)

Пънче, ние сме със застъпването на колики и зъби. И никнене на зъб по зъб по зъб по зъб....Сега расте последният и скоро смятах да ви се хваля, че зъбоникненето приключи. Ако почне и нощен страх, аз ще приключа...завинаги Simple Smile

# 259
Бамба - приятелката ми, за която и друг път съм разказвала (детето и освен всичко друго и не яде почти нищо и още не казва за ако-то, а октомври ще стане на 4) имаше нагласата, че ще роди спокойно, ядящо и спящо дете. Вярваше, че ще кърми, ще излиза на разходка с книга в ръка, защото тя и таткото са били спокойни бебета.
Е, сапуненият мехур се спука още на втория ден след раждането.
Преди време си бяхме говорили, че си се представяме с по две деца, но тя вече категорично не иска повече.

# 260
Пънче, как се оправя в градината кото се надриска  newsm78

# 261
Детето май не ходи на градина.

# 262
Там не дриска. И не спи. И яде само хляб и на леля незнамсикоя картофите. Обаче щом го звемат свършва работата в гащите. Майка му ходи всеки ден с резервни дрехи, торбички за мръсните и мокри кърпи. По заведения е същата работа - мие го в тоалетните. Тя милата е под 50кг (дребничка и слаба) и едва го вдига, а той вече е може би към 18-20кг по моя преценка на око, най-висок е сред връстниците си (роди се 3950гр)

Сигме - ходи, няма кой да го гледа вкъщи. До миналата година пищеше и не можеха да го вкарат в градината, но таткото успя да се спогоди с него по някакъв начин и вече ходи.

# 263
  • София
Само моите ли спят през нощта?

радвай се на тази благословия

шшшшшшт... тъкмо заспаха и моите  Mr. Green

Моите мъници заспиват в 21:30 и се будят между 2-3h. ядат полу заспали и чак 6:30-7:30 се будят.

# 264
Пънче, съчувствам и на тая майка  Tired

# 265
  • София
аз се бях нагласила, че година поне няма да спя, колики, зъби, пищящо дете. изобщо всички се постараха да ме подготвят, че живота става друг, страшен и труден.
то пък стана обратното, та може и нагласата да има значение  newsm78

# 266
Пънче, съчувствам и на тая майка  Tired
И аз  Tired Друг такъв тежък случай не съм срещала до сега  Tired Иначе детето е умно, любознателно, не е много палаво, обаче им разказа играта с рев и инат... За мен на 4 години да се стискаш в градината и след това да се надрискаш в гащите пред родителя е чиста проба наказване на родителя от детето.

Бамба - казва ли ти някой...напълно е възможно.

# 267
И аз почти не усетих колики и зъби. Общо взето добро дете имам. Очовечи се вече и почти не викам по нея.

# 268
Кой знае какво му минава през главицата на това детенце.. И моят син стиска за голямата работа в детската, не му е приятно там явно и това си е. Но като стъпи у дома, това му е първата работа-тича към тоалетната. Но и при нас не се застъпиха колики със зъбчета, те започнаха да излизат много късно - на годинка имаше едно зъбче. Но пък на 7-8 месеца реши да си върне нощното хранене, та имаше второ отказване от нощно хранене... Tired Абе трудно си е първата година, но всяко дете е тооолкова различно. Но и при мен е по-скоро като при Бамба - толкова ме плашеха, а ми се падна кротушко като цяло Heart Eyes А и след толкова чакане и борба за бебок, след това трудно може нещо да те уплаши:)

# 269
  • Пловдив
най-мразя такива дето плашат, снощи затова като срещнах едни хорица с близнаци на 1 месец, ги успокоих, че всичко е възможно Simple Smile на мен нямаше един човек дето да не ми говореше обратното и да не се опитваше да ме психира, че видиш ли няма да се справя сама с близнаци, то не бяха лафове от сорта на - сега са малки, ама после примерно като проходят ще видиш и т.н., е, щастлива и горда със себе си съм, че вече близо 2 години и 2 месеца се справям всеки божи ден съвсем сама с отглеждането на децата bowuu
Да се похваля, излезе ни класирането за ясла, децата са приети в тази, в която исках Grinning на есен, ще се пробваме с песен, трябва сега, ама аз още не искам да ги пускам, искам максимално да сме си заедно Simple Smile
в яслата, която е с две групи, ще бъдем 5 двойки близнаци

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 12:50 от Gugito

Общи условия

Активация на акаунт