Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 24

• 30 778
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Сигме, беше да 9 месеца и сега влязох да разгледам снимките и да си припомня - съблечена е по памперс.
Ти може да говориш с попа преди това и да се разберете доколко да я разсъбличате.
Тогава с голям кеф и купих голяма хавлия с надпис "Свето кръщение" , а сега има много фирми, които предлагат такива с бродерия името на детето и датата.

# 466
  • гр. София
Анди се научи да пие със сламка преди седмица. Гуги, аз в малко шишенце от водичка му тиквам огъваща се сламка и така пие.

# 467
Относно леглата и повивалниците - Миша още спи на сгъваема кошара и все още си ползвам повивалника за оправяне след баня. Не знам как бих оцеляла без такава придобивка. Като сме на почивка се оправяме на спалнята и ми е много голям зор.

Ей такова ни е леглото (отстрани си има джобчета и в тях си държа най-необходимата козметика) и още е здраво и държи:

http://www.babydesign.eu/online-catalog/#/55

Сигме, обеци все още нямаме - изпуснах момента като е по-малка да и пробия ушите, сега вече като разбира не знам дали ще даде. Така че съм го оставила за по натам, като поиска сама. Иначе има обеци още от кръщенето.

Кокона, а за какво е нужно това хасе в църквата?

# 468
  • София
Сигме, ушите ги пробихме тази година на Благовещение (25 март). Не плака детето и слава Богу, никакви проблеми не сме имали. Казаха, че поне 8 седмици трябва да е с медицинските обеци, после сложихме други златни и така.
За кръщенето носихме бутилка червено вино, която остана в църквата, питката я занесохме после в ресторанта, там на края и торта имаше. Хасе не са ни искали, кърпа за детето и китка здравец носихме. Детето го съблякоха съвзем голо, ама тя беше малка тогава, на 9 месеца. Кръстница ни стана една от най-добрите ми приятелки.

# 469
  • България
Кити, да са ти живи и здрави мушмороците, рано са почнали с усмивките   Grinning

Хех, и аз това си помислих... Laughing Май след втория месец започват обикновено. Ако не бях видяла и чула, нямаше да повярвам.  Blush
Прекрасно е  Heart Eyes
Нашите се усмихват от края на първия.Тогва не бях напълно сигурна дали е съзнателно, но сега съм абсолютно Grinning
Иначе да, това е нещото,което ме зарежда сутрин и ми дава сили, след поредната безсънна нощ. Heart Eyes
Издават и много звуци, особено Теди, най-много:гаа и то като плаче.тя милата днес ми е с колики,отдавна не бяхме имали.

# 470
  • София
Кристи, ето го моят - http://www.baby.bg/cangaroo-elektricheski-paren-sterilizator-3-v-1.html
Има и функция за варене на яйца, но още не съм я пробвала  Laughing

Честно казано, за същите пари като този за MW на Авент, бих ти препоръчала нещо от рода на този комбиниран уред на Кенгуру. Ами то стерилизаторите за микровълнови са си едни кутии, а цената му ...  Shocked
Хепи, това ми се вижда твърде комбинирано за тая цена Shocked В смисъл, чак не ми се вярва Joy
И аз ползвам същия, доволна съм.

# 471
  • България

Момичешките майки, кога пробихте дупки на ушите. Хем искам да има обички, хем не искам аз да и го налагам, а тя да си пожелае един ден като го осъзнава.
Точно така направих с каката.Казах,че дупки по детето си няма да пробвам   Laughing докато сама не пожелае.Тя ми е доста суетна и още на 3г.пожела,без да я карам  Simple Smile
Сега с малките пак така, когато и ако поискат  Peace

# 472
Момичета, ползвате ли слинг и какво ви е мнението за него? През лятото е малко жежко за допълнителни пластове върху дрехите затова съм харесала еднопластов ленен, бг производство

Ще ми се с този слинг да мога да нося едното ревящо бебе, а за другото ревящо да имам чифт свободни ръце или за някоя работа да свърша вкъщи, че иначе само на ръце и само едното.  Crazy

# 473
  • UK
Сигме, не -без торти и пити, при нас, съвсем, в тесен кръг. Леля и, ще и бъде кръстница, баща ми и свекърва ми и децата всичките, това ще сме. За съжаление вече големи празненства не правим.
За обичките незнам и аз това се чудя, но сякаш като порастват достатъчно,  тогава. Всяка да си прецени иска или не обици и без на нос,  пъп или по лицето  Joy че днес такова красиво момиче видях, като от списание и като си отвори устата  ooooh! отврат. То, едни синджири вътре, халки и какво ли, още има, кой знае  Laughing

# 474
  • гр. София
Аз ползвах ергономична раница.

# 475
И аз такова мисля да взема - от тези, които стават и за гръб, и за отпред.

# 476
  • Пловдив
и а не съм ползвала такива екстри, с двама реших, че няма къде да ги сложа Rolling Eyes

# 477
Аз имам кенгуру, но много ме болят гърдите и рядко го ползвам.

Виждала съм видео как в слинг се връзват две бебета.

# 478
аз нямам предвид да нося две бебета в един слинг, а само едното
но така ще имам 2 свободни ръце, за да успокоявам другото или да си свърша някоя къщна работа, а навън ще го нося само ако едното се разреве в количката и иска на ръце примерно....

шоколадче с тази раница не се ли потим много в жегите - изглежда доста дебел платът

# 479
  • София
И аз такова мисля да взема - от тези, които стават и за гръб, и за отпред.

Аз съм си харесала това Chicco Close to you  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт