Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 24

• 30 500
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Педиатърката ни има сключен договор със спешен кабинет и там водим децата.

# 106
  • София
Бамба, ейй че сладък мъж, да ти е жив и здрав  Heart Eyes
Аз пък не видях Crossing Arms
случват се и такива работи  Mr. Green
ще ти покажа на лични, та да вземеш да купиш на детето нормални дрехи  Crazy

нашата лл пък си имат в дкц-то денонощен дежурен кабинет и телефон.
аз не съм особено доволна от лекаря, че все на един случваме, от прекалена загриженост да не ни предписва лекарства на два пъти докарахме до ангина и много висока температура.
по спешност не ми се е налагало никъде да го водим, за всичките болници съм чела ужасии  Rolling Eyes

# 107
Благодаря, Бамба Heart Eyes

# 108
  • Варна
Кристи, с броя на бодитата за 0-1 месец не се престаравай. А и зависи колко голямо ще е бебчето ти. Ако е около 4 кг., директно можеш да ги пропуснеш. От личен опит споделям.

Ех, Мире, плитките и прическите са едно от нещата, заради които завиждам на майките на момиченца. Искам и аззззз.....Simple Smile

Моме, да не си се оплакала от момчетата. Щом на заведение ходиш, значи си екстра Wink

# 109
gallizia, мисля да взема 0-3 месеца. Иначе върви възголямо, но не знам как ще финишираме.

# 110
  • Пловдив
 Гале, и аз така, умирах си да правя прически и да обличам рокли, ама някак понастоящем свикнах с мъжкото присъствие, а се и оказа, че и мъжете има как да ги накипри човек за радост на окото Laughing
Кристи, и аз подкрепям купуването на малки дрешки, 0-3 месеца ще видиш първите дни какви чували ще са и естествено за броени дни ще ги изпълни бебето, в началото е така, нон стоп купувах дрехи, ама не става и в чувал да го облечеш Wink

# 111
И на мен това с бодитата ми е малко тъмна Индия. Чудя се дали изобщо да купувам 0-3 месеца или направо 3-6 newsm78 Вие какво ще ме посъветвате?

Мен все ме съветваха да не купувам малки дрешки, даже ми се накараха, че съм прекалила с размер 50 и трябвало да купувам само 56 и то ограничени бройки. По-добре било да са им големи, от колкото бързо да им омалеят. Е...направиха ми мечешка услуга, щото изведнъж се оказах без дрешки за децата. Нахлузвах им огромни чували, в които вкарваха по 2 крачета и ръчички в крачола и ръкава - редовно се заклещваха и изпитваха дискомфорт. Накрая се ядосах и хвълих 200 лв във Вис Виталис за малки дрешки, но поне ми е спокойно ! Дрехите хвърчат бързо към коша за пране, защото бебчовците редовно се омазват с това-онова и като почнат и фонтаните от пиш и ако, докато сменяш памперс, съвсем в чудо ще се видиш. Малкият веднъж такава струя опъна, че опика чак кошарата и за малко да опишка и сестра си.  Mr. Green

# 112
  • Пловдив
това със струята е върха, колко пъти са ми мили очите, бях забравила Laughing сега се наслаждавам като им събуя за малко памперсите колко пикни са способни да пуснат на всевъзможни места, най-вече единия на масата за хранене, щото докато го сваля, отново е върху нея  Crazy Laughing Mr. Green

# 113
това със струята е върха, колко пъти са ми мили очите, бях забравила Laughing сега се наслаждавам като им събуя за малко памперсите колко пикни са способни да пуснат на всевъзможни места, най-вече единия на масата за хранене, щото докато го сваля, отново е върху нея  Crazy Laughing Mr. Green

Joy Joy Joy ужасТ

Сега си спомних, че младежът-калпазанин веднъж почти нацели котката със снаряд от ако.  Mr. Green В началото беше доста стряскащо, но после претръпнахме и сега ни избива на истеричен смях.  newsm62

# 114
Ауууу, горката котка Joy Joy Joy

# 115
  • София
това със струята е върха, колко пъти са ми мили очите, бях забравила Laughing сега се наслаждавам като им събуя за малко памперсите колко пикни са способни да пуснат на всевъзможни места, най-вече единия на масата за хранене, щото докато го сваля, отново е върху нея  Crazy Laughing Mr. Green

Joy Joy Joy ужасТ

Сега си спомних, че младежът-калпазанин веднъж почти нацели котката със снаряд от ако.  Mr. Green В началото беше доста стряскащо, но после претръпнахме и сега ни избива на истеричен смях.  newsm62
Е това с котката е върхът.  Joy Joy Joy

# 116
Бамба, на градина ли е Дебеланчо?
Нашата градина е отпуска юли и сега са в сборна група в другата. От сутринта започнаха пазарлъците, че не иска в "готината гадинка".

# 117
  • София
нашата почива август.
ние отсега го обработваме че после ще е на друга градина.
веднъж иска веднага да отиваме там, после като разбере че приятелите му няма да са там почва да мрънка че не иска.
малко ми се струва че ще има драма наесен.
и при баба си не иска да стои ако нас ни няма там.
а трябва да го оставим след двете седмици с нас, в които ще сме на почивка  Rolling Eyes

# 118
E, то нали ще има дечица и от неговата група.

# 119
  • София
няма, отива в съвсем нова градина, понеже е в друг район няма от неговата група.

Общи условия

Активация на акаунт