Игнориране на хора от семейството, защото вредяли на детето?

• 11 879
  • 115
  •   1
Отговори
# 90
Ако геят беше мой брат, щях да се разправям и да настоявам детето да посещава дома им/ни.
Обаче той е брат на мъжа ти и като че ли неговото желание натежава.Я ги остави да се оправят, семейство са, едва ли завинаги ще е така.

Обаче кажи на бабиерата, че мъжът ти иска така, що да обвинява теб. А ти можеш ли да ходиш у тях, само за детето ли е забранено?

# 91
Едва ли чичото ще посегне на детето, но вероятно ще опита да обясни на детето какво е да бъдеш различен, особено ако му личи, като сигурно ще изтъкне всички знайни и незнайни предимства.
По-скоро е много малко вероятно. Толкова хора имам в обкръжението си и никой досега не е и загатвал темата, камо ли да тръгнат да се обясняват на деца.

# 92
Чичовците и лелите едва ли  обсъждат сексуалния си живот с 10годишните си племенници.

# 93
Не получих отговор как са разбрали, че чичото е гей след като той сам не е казвал на никого.

# 94
Едва ли чичото ще посегне на детето, но вероятно ще опита да обясни на детето какво е да бъдеш различен, особено ако му личи, като сигурно ще изтъкне всички знайни и незнайни предимства.
По-скоро е много малко вероятно. Толкова хора имам в обкръжението си и никой досега не е и загатвал темата, камо ли да тръгнат да се обясняват на деца.

Може. По-скоро си мисля, че това е, което най-много може да "причини" на детето.

# 95
  • София
Известните педераси не осиновяват, ползват сурогатна майка, а там вече не можеш да избираш какво ще ти се падне.

Офф топик

Скрит текст:
Много хомосексуални двойки ( и мъже, и жени) не искат да имат да деца, други като Долче и Габана примерно, открито заявяват, че дори и бъдейки гейове не смятат за нормално еднополова двойка да отглежда дете и дори отричат ин витрото, наричайки децата създадени от него "деца на химията"
Сещам се за Елтън Джон, който на 63 години стана татко на Закари- от сурогатна майка, и виж ти, пак му се случи момче!?
Това, че много гей двойки не искат деца, какво иде да докаже, при положение че те си траят, а апологетите на родителството успяват да го легализират?

# 96
Сещам се за Елтън Джон, който на 63 години стана татко на Закари- от сурогатна майка, и виж ти, пак му се случи момче!?
Това, че много гей двойки не искат деца, какво иде да докаже, при положение че те си траят, а апологетите на родителството успяват да го легализират?

Е, какво искаш да кажеш? Че си ги прави по поръчка ли?  Laughing Да ми каже тайната, че и аз син искам.

Нищо не се опитвам да доказвам, споменавам просто, че повечето гейове, дори и тези, които познавам аз, не желаят деца. На тях също им е неестествено. Има и такива, които желаят семейство, преди време имаше една българка, която имаше блог и там надълго и нашироко обясняваше трудностите около ин витрото, желанието за деца с партньорката й и прочее.

# 97

Е, какво искаш да кажеш? Че си ги прави по поръчка ли?  Laughing Да ми каже тайната, че и аз син искам.

Нищо не се опитвам да доказвам, споменавам просто, че повечето гейове, дори и тези, които познавам аз, не желаят деца. На тях също им е неестествено. Има и такива, които желаят семейство, преди време имаше една българка, която имаше блог и там надълго и нашироко обясняваше трудностите около ин витрото, желанието за деца с партньорката й и прочее.

Може да са имали няколко сурогатни майки и да са избрали тази, която носи момче. Хората са толкова извратени, че нищо не би ме учудило вече.
Абсурд,
Скрит текст:
коя зодия си?

# 98
А другите деца какво са ги направили? Че утре някоя ще ги осъди до дупка за бащинство и издръжка и ела гледай световния скандал. Ти много лекомислени ги изкара.

# 99
Хората с наистина много пари могат да си позволят такава конфиденциалност.

# 100
Да си избират от вече заченатите си деца? Звучи невероятно.

# 101
Ами да. Има хора, които искат да имат на всяка цена момиче/момче. Защо да не могат да го постигнат въпреки всичко..

# 102
За подобна конфиденциалност ще се наложи цял живот да ѝ плащат суми за да си мълчи. Законите им са железни, а имиджът им струва повече от децата, не съществува ситуация, в която да поемат подобен риск.
А и именно защото са чалнати избират много стриктно жената, чиято матка да ползват. Да си наемат няколко накуп би им коствало повече от пари.

Ето никому неизвестни гейове с момиченца

# 103
Освен Закари имат и още едно момче, Илайджа. Случайност?

# 104
Предполагате, че известните хора- и Елтън Джон - си избират за деца момченца за да...блудстват с тях, или ?

Какво всъщност искате да кажете?

Общи условия

Активация на акаунт