Подходящи за тийнейджър и разобличаващи веганството доводи?

• 8 090
  • 62
  •   1
Отговори
# 60
Изкуствено осеменяване не се практикува от комунизма насам, тъй като вече няма големи комплекси за интензивно отглеждане в Бг. Също и 25% вероятност за забременяване е абсолютно невярна информация. Общо взето и трите ти твърдения са неистини  Peace
 И аз гледам репортажи по телевизията за коли на слънчеви батерии, но не съм статала специалист по темата  Hug
Прави ми впечатление, че когато стане въпрос за храна всички са специалисти - от хормоните в пилешкото до гнойта в млякото. Защо никой не се бие в гърдите, че разбира от хоросан, тухли или двигатели, не знам. Все за месото и яйцата се хващат

Ами във форуми за хранене е нормално да се говори за храни, а не за хоросан и тухли, нали? Simple Smile
Добре, да речем, че в България не се практикува изкуствено осеменяване.
Обаче в българските  магазини не се продават месо и мляко, произведени единствено в България.

# 61
  • SA
Мисля, че хората, които истински са загрижени за това как се отглеждат консумираните от тях животни, биха могли да проявят активност, да проучат къде и как се прави това, даже да посетят ферми и да си пазаруват оттам, ако са в унисон с вижданията им. Тези пък които тотално не одобряват, стават вегани, минават на киноа и се примиряват с факта, че някое и друго диво животно е пострадало в процеса на отглеждането му/ но пък не е било изнасилено все пак/.
Не разбирам за какво точно се спори в момента. Както казваше навремето Батето - в България има 5 крави и аз ги знам поименно.  Joy

# 62
  • Linz
Не знам как и защо въпросът ми се появи като отделна тема, но нямам нужда от нея. Въобще това, което прочетох до момента ми беше достатъчно, не искам повече коментари, а темата може да бъде изтрита.

Общи условия

Активация на акаунт