Къната, билките и всичко останало - Тема 10

• 83 146
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • София

ani_d, опита ли с къната на Sahara Tazarine? Аз също я препоръчвам, по-добра е от тази на Хена.

Тя пише, че се боядисва със  светло кестеняво и явно не иска да червенее, което за мен изключва  желанието за чиста къна.

# 706
Ani_d, при следващо къносване, опитай да нанесеш смес за корените, в която си добавила допълнително индиго и къна. Аз ползвах, също билковите смеси, но отделих за корените и сложих къна и индиго. Белите коси се покриха по-добре. Измина месец и една седмица и цвета в корена не е мръднал. Успех!

# 707
Аз взимам от тубичките, така, че не мога да кажа за кутията. Иначе стоя с нея около 5 минути, много рядко до 7.

# 708
  • Бургас/Пз

ani_d, опита ли с къната на Sahara Tazarine? Аз също я препоръчвам, по-добра е от тази на Хена.

Тя пише, че се боядисва със  светло кестеняво и явно не иска да червенее, което за мен изключва  желанието за чиста къна.

Точно така не искам изобщо червено. Също така не искам тъмен цвят.
Ani_d, при следващо къносване, опитай да нанесеш смес за корените, в която си добавила допълнително индиго и къна. Аз ползвах, също билковите смеси, но отделих за корените и сложих къна и индиго. Белите коси се покриха по-добре. Измина месец и една седмица и цвета в корена не е мръднал. Успех!

Индигото не дава ли тъмен цвят? Може ли снимка на твоя цвят на косата?
Какви количества къна и индиго слагаш и колко от смеската с боята?

# 709
  • В полите на Пирин планина
ani_d , предлагам да направиш нещо като глос, само на корените, но от твоя смес - 1/3 къна+1/3 индиго+1/3 касия, за да не стане много тъмна косата. Може и малко амла да сложиш за по-студен резултат.  Peace Иначе косата ти изглежда чудесно.  Heart Eyes

# 710
  • Бургас/Пз
ani_d , предлагам да направиш нещо като глос, само на корените, но от твоя смес - 1/3 къна+1/3 индиго+1/3 касия, за да не стане много тъмна косата. Може и малко амла да сложиш за по-студен резултат.  Peace Иначе косата ти изглежда чудесно.  Heart Eyes
Много благодаря за предложението. А каква чиста къна да взема - пак на Хена ли? Иначе касия и амла имам, ще купя само индигото и ще пробвам още другата седмица , защото то така не се стои. Иначе само това, че косата ми е в много добро състояние ме спира да посегна пак към боите.

# 711
  • В полите на Пирин планина
Много благодаря за предложението. А каква чиста къна да взема - пак на Хена ли? Иначе касия и амла имам, ще купя само индигото и ще пробвам още другата седмица , защото то така не се стои. Иначе само това, че косата ми е в много добро състояние ме спира да посегна пак към боите.

Щом не искаш червени отенъци в косата вземи си на Хенафокс къната. Аз съм се правила с нея и със Сахара Тазарин и втората прави много ярки червеникаво-рижи резултати.  Peace

# 712
  • Бургас/Пз
Щом не искаш червени отенъци в косата вземи си на Хенафокс къната. Аз съм се правила с нея и със Сахара Тазарин и втората прави много ярки червеникаво-рижи резултати.  Peace
Мерси  Peace Ще споделя резултата след няколко дни.
Мислите ли, че след като съм се боядисвала в събота, ако се боядисам пак след 4-5 дни ще й дойде в повече на косата. Притеснявам се да не вземе да се пресуши от ново боядисване в толкова кратък срок.

# 713
  • Пловдив
Един странен въпрос ? Embarassed
Някой използвал ли е къна за рисуване да я слага на косата и дали е добре ?

# 714
  • София

От сайта екомама:
Цитат
Къната е качество BAQ (подходяща и за боди арт, тоест най-високото качество къна)

# 715

Аз ползвам Сахара Тазарин, тя е такава, добре е, трайно, наситено, доволна съм!

# 716
  • Пловдив
Благодаря Ви !
Ще пробвам и ще пиша .

# 717
Благодаря Ви !
Ще пробвам и ще пиша .
Но знайте, че става както е написала Lady Brinne
...ярки червеникаво-рижи резултати.  Peace
- при мен точно така се получава.

# 718
  • Пловдив
Аз съм с червена коса и смятам само в корените да сложа .
Раазбрах също ,че трябва да исъхне за да се получи по добър и траен ефект.

# 719
Здравейте, момичета! Къносвам се от около 3 години в резултат на което косата ми стана доста тъмна. Разтварям къната само с топла вода или отвара от хибискус. Ако слагам лимон към къната това би ли помогнало да поддържам един и същи цвят, без да има потъмняване във времето? Целта ми е по-червена коса. Извинявам се ако е коментирано, но не намерих инфо за това Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт