Къната, билките и всичко останало - Тема 10

• 83 201
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • В полите на Пирин планина
Здравейте интересувам се някой изпробвал ли е тази боя за коса http://befit.bg/eshop/LOGONA-%D0%91%D0%9E%D0%AF-%D0%97%D0%90-%D0 … 0%93%D0%A0.240733 ?За да покрие белите ми коси ще ми трябва ли индиго преди това  Rolling Eyes .

Индигото се слага върху къносана коса - само така хваща.

Тази боя е билкова и готова за боядисване. По принцип Логона са много лесни за употреба, почти като химическите бои, но все пак едва ли имат тяхното пълно покритие от първи път - и за тях трябва натрупване, както за всички свързани с къна методи за оцветяване. Ако имаш малко бели коси, според мен резултатът няма да е лош. Освен това билките се отразяват много благотворно на косата.  Peace

# 586
  • София
Здравейте, като погледнах сайта се сетих за тази боя, която съм я виждала и в аптеки.

http://befit.bg/eshop/shop/%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%B0%D0%BC%D0%BE … 2/Color-Soin-m152

Май не е изцяло растителна? Има много цветове, включително и руси. Някой ползвал ли е, мнения?

# 587
Аз, доколкото знам, в нея има PPD, т.е. не е само натурални съставки.

# 588
Ще си къносвам само корените, защото миналия месец правих цялата коса. Смятам след това да сложа индиго. Ще се получи ли разлика между прясно боядисаните корени и дължините?
Да си повторя въпроса Simple Smile

# 589
Ще си къносвам само корените, защото миналия месец правих цялата коса. Смятам след това да сложа индиго. Ще се получи ли разлика между прясно боядисаните корени и дължините?
Да си повторя въпроса Simple Smile

Според мен няма да имаш разлика.  Peace

# 590
Мерси!

# 591
Може да се получи Peace виж хубаво дали косата те е черна надолу. Моята вече е тъмно кестенява, не е това наситено черно като в началото.

# 592
Не,не съм слагала индиго, от 1-2 години съм само с къна и косата ми е червеникаво кестенява.

# 593
Не,не съм слагала индиго, от 1-2 години съм само с къна и косата ми е червеникаво кестенява.
Извинявам се,пак не дочитам. Някой, мисля,беше питал по- назад за това и обърках...

# 594
  • The point of no return
Roya, здравей! Да те попитам, колко кафе и какво добавяш. У дома пием Нес и не знам, дали може от него да прибавя и какъв ефект се постига:) Поздрави!
Ани, здравей! Точно нес кафе сложих около 1 ч.л. Къната хвана перфектно, но да си призная не виждам разлика в цвета. Единственото различно е, че като че ли миризмата на къна е малко по-слаба. Не знам дали има значение и кога точно се слага кафето.  Thinking Аз го сложих след като беше отделила цвят къната.

# 595
Roya Hug Непременно ще пиша, като се къносам. Вече реших, че разредя къната със сварено кафе:) Другия път, ще сложа Нес и ще сравня:)

# 596
  • Пловдив
А кафето за какво го слагате? За повече кестеняво ли?

# 597
Да, да "убие" червеното и даде меки и дълбоки кафяви нюанси:)

# 598
  • Пловдив
Тогава и аз ще сложа Mr. Green Смесих я с индиго последния път, но все още се червенее.

# 599
  • София
Тогава и аз ще сложа Mr. Green Смесих я с индиго последния път, но все още се червенее.

За да не червенее слагам Амла. Къносвам се от година, не понасям червено, затова и убивам къната с амла и индиго Simple Smile

Последния ми бъркоч:
касия 30гр.+Henna Powder 30гр., Amla Powder 20гр.,Indigo powder 30гр., алое 5гр.

Последна редакция: сб, 24 дек 2016, 19:15 от nad_tab

Общи условия

Активация на акаунт