Всяка мама гушка вече малко ЮНСКО човече

• 42 774
  • 769
  •   1
Отговори
# 330
С баткото никакви хапчета не съм пила. След като той сам си се отби на 8 месеца икърмата ми постепенно спря.Изцеждах малко,колкото да му давам с кашите,но това количество изобщо не беше това,което би изсукал той,така че всичко си се регулира от само себе си. Хапчета се пият,когато има болки,бучки....

# 331
АГ ми каза просто да нося стегнато бюстие или сутиен и  вкъщи известно време , и никакви хапчета.  : )

# 332
Момичета на вас случва ли се както си спи бебчо и изведнъж да се почне един рев ? Гушкам го и след 5мин му минава и заспива пак но много ме стряска.
Много се плаши насън целия подскача. На какво се дължи това? Да се е стреснал от нещо?😞

# 333
 И моя е така , но само вечер се случва ъова стряскане насън и ако не се появя пред очичките му веднага става по зле. Мисля , че това е от коликите ( нас ни хващат всяка вечер след 23:00) а може и от тъмното.  newsm78 Много често и докато спинка изглежда , че се стряска , ръкомаха с ръчички , но не се буди.  Tired

# 334
Освен,че сънуват Simple Smile,тези кратки събждания са за акане,пръцкане и т.н. Аз просто погалвам по главичката,а ако е съвсем кратко, даже не обръщам вече внимание.

# 335
А пиете ли вода? ЛЛ ни каза ,че тъй като сме на АМ колкото се може повече по 200-250мл.. къдеее ние едва изпиваме 100мл на ден ooooh!

# 336
Моя също понякога се събужда с рев, но на 2-3 дни веднъж. Вода не давам, защото рой е изцяло на кърма, пък и не харесва. Бебетата на АМ до колкото знам трябва да пият около 100 мл на ден, но пак е индивидуално ✌

# 337
И моите се стряскат на сън и понякога викат, но бързо се успокояват - младежът по-често, защото е още с колики.
Напоследък започнаха да пият повече вода, но чак по 250 мл на ден не пият със сигурност - може би около 50-60 мл на ден. Те си набавят и чрез АМ.

# 338
Рядко изпива по 100. Иначе чайчето повече го харесва и от там компенсира.
А как разбирате , че са спряли коликите??  Thinking

# 339
Като спрат да се гърчат, да реват със свити крачета и да пърдят като чобанин.  Mr. Green

Момичета, вие сокче почнахте ли да давате ?

# 340
Като спрат да се гърчат, да реват със свити крачета и да пърдят като чобанин.  Mr. Green

Захранване и сокчета след 6 месец! При бебетата на АМ малко по-рано. Това със сокчетата от втория месец светът отдавна го отрече,ние естествено сме половин столетие назад. Според наредба на Министерство на здравеопазването от преди поне 11 години,захранването започва след 6месец при изцяло кърметите деца и 4-5 тези на АМ. Само че тази наредба педиатрите и то не всички я прочетоха преди няколко години. Има достатъчно за четене в нета и тук по този въпрос. Моят съвет е да сме достатъчно добре информирани и подковани с информация преди влизане в кабинета на доктора Simple Smile

# 341
Момичета как се казваха онези лепенки които се слагат след инжекции на бебета?

# 342
Момичета как се казваха онези лепенки които се слагат след инжекции на бебета?
КуулПач Simple Smile

# 343

Това с чобанина ме разсмя много! Но е вярно, нашият си пръцка стабилно като голям човек и мъжът ми доста пъти се възползва от това като питам кой беше Joy

# 344
Искам мнение от мамите ,които хранят с АМ. Много хора ме съветват като направи 3-4месеца и да минаваме на кисело мляко,защото сухото надувало много. Какво мислите? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт