Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата програма „На път“?
Какво представлява режимът на Руми?
Какви са препоръките за тренировка при проблеми с коленете и щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата програма „На път“?
-
Какво представлява режимът на Руми?
-
Какви са препоръките за тренировка при проблеми с коленете и щитовидната жлеза?
-
Какви са препоръките за хранене при хипогликемия?
-
Какво мислите за хибридния календар и тренировките от Фит30?
Естествено, искаше ми се още снощи да бяха подействали добавките, ама то сигурно ще минат няколко дни до тогава.
Вчера се прибрахме, а днес се чудя как да и напиша мейл, че не успях да тренирам. Не съм се мерила и незнам дали ще съм свалила нещо. В четвъртък ще пиша резултати. Тя иска и снимка от мен. Аз видимо не мисля, че има кой знае каква промяна, тъй като говорим общо за трите седмици за по 1-2см от проблемните области. Единствено корема дето ми се е прибрал. Изобщо като цяло аз нищо не правих с моя режим и ме е срам да й пиша
, а аз трябва да се взимам в ръце 

Хубаво е да си зададеш исканията и очакванията ясно, за да знае и Руми за какво да работи, защото е имало и хора недоволни, защото не обичали супи, ама не си казали, салата без зехтин не можело, ама не споделили за това с Руми и така