Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата програма „На път“?
Какво представлява режимът на Руми?
Какви са препоръките за тренировка при проблеми с коленете и щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата програма „На път“?
-
Какво представлява режимът на Руми?
-
Какви са препоръките за тренировка при проблеми с коленете и щитовидната жлеза?
-
Какви са препоръките за хранене при хипогликемия?
-
Какво мислите за хибридния календар и тренировките от Фит30?
. Иначе, не се отказвайте, следвайте идеята на режима, дори след като е минал 45 дневния срок. Това което пропуснах е, че не правя упражненията стриктно, записах се на фитнес и там изпълнявам по-голямата част от тренировките на Руми + комбинация с тежести и кардио, около 5-6 дни в седмицата. И това е от мен. Успех и късмет на всички!

Моята приятелка първа и писа и на нея нищо за време не и е казвала.Не знам как си избира на кой да пише за времето ,може би по симпатия хахха.Вече ми е неудобно да и пиша,защото имам чувството,че досаждам.
Аз за мен си съм супер доволна иначе, свалих 4 кг почти, храня се горе -долу здравословно вече, само това, че ме мързи в къщи да тренирам.При силна воля и упоритост резултатите ще са на сто процента