AVON - Тема за представители - Кампании 10, 11, 12.....- Тема 138

• 111 699
  • 815
  •   1
Отговори
# 15

Наистина невероятен парфюм,аз си имам 1 цяло шише,неотваряно и си го пазя за по-специални поводи.Ако решат да го върнат,няма да е зле,ще си взема още 1. newsm44 newsm45

# 16
Здравейте, скоро не съм влизала честита нова тема!
Ето да ви покажа моята нова чанта Hannah.  Зa дa седи издутa сложих вътре един суичър нa мъжa ми (зимен, дебел и вaтирaн) и рокля от дебел плътен плaт. Дъното е широко и нaистинa е просторнa.

# 17
# 18
Здравейте, искам да си поръчам адаптивния фон дьо тен Лукс, но не мога да се ориентирам в цвета. Предпочитам натуралните в бежовата гама, моя цвят на кожата е среден - нито много светъл, нито тъмен. Ще съм ви благодарна.

# 19
Момичета не съм дистрибутор ,моля за мнение от серията Планета СПА кой ексфолиант за лице е добър.
https://www.avon.bg/304-685/grizha-za-kozhata/eksfolianti-za-litse/?pn=1
https://www.avon.bg/prodykt/304-337-8095/_/_/eksfolirashta-maska … kitaiski-zhenshen

Здравейте, и двата ексфолианта са много добри. От серията Планет Спа имам почти всички маски и ексфолианти, когато са на намаление си взимам и така ми станаха почти пълна серия. Най-много съм доволна от Mаска за лице с перлeн прах и морски водорасли. Продуктите с минерали от мъртво море според мен са повече за смесени и мазни кожи, каквато е мойта, почистват добре порите.

И аз не съм дистрибутор, т.е. бях преди години, но ползвам продукти на марката постоянно.

# 20
Здравейте, искам да си поръчам адаптивния фон дьо тен Лукс, но не мога да се ориентирам в цвета. Предпочитам натуралните в бежовата гама, моя цвят на кожата е среден - нито много светъл, нито тъмен. Ще съм ви благодарна.

И аз мисля да си поръчам, взех си две мостри porcelain и nude bodice. Имат някаква минимална разлика, но на кожата ми стоят еднакво. Много ми е трудно да избера, наистина просто се сливат Grinning Сравнявах дори цвета с матовия ivory. Но може би ще се спра на nude bodice.
Ето снимка горе долу се вижда http://prikachi.com/images.php?images/479/8870479n.jpg

# 21
Здравейте! Някой виждал ли е болерото-шал от стр.118 наживо, за да каже впечатления? Евентуално ако някой има снимка, би ми била полезна. Simple Smile

# 22
Здравейте!
Аксесоарите на твърдо 10% остъпка ли бяха? Чудя се дали да не си поръчам четката за коса Тийзър Rolling Eyes

# 23
Здравейте!
Аксесоарите на твърдо 10% остъпка ли бяха? Чудя се дали да не си поръчам четката за коса Тийзър Rolling Eyes
Не,бяха на 15%(ако не са на промоция).

# 24
Здравейте!
Благодаря!
Спомням си, че имаше нещо  Peace Все по-рядко пускам поръчка, за аксесоари пък съвсем няма желаещи.
Сега тази четка е на 24,90 от реалната й (луда) цена 35, лева
15% ли да очаквам да ми отстъпят?

п.п. Струва ми се много, ще си помисля!

# 25
В края на фокуса пише точно кои продукти са с нисък процент.

# 26
  • София
Имате ли линк към мини каталога? (К11)

# 27
  • София
Спиралата от стр.8 свети в сиво??????????????

# 28
Имам поръчани и ги получавам в понеделник - бяха на зелено.
За съжаление този номер Ейвън го правят 4-5 дена преди завършване на кампанията - нещата на добри цени явно са определено количество и края на кампанията ги светват на сиво и който сварил сварил. Звъних в колцентъра, защото така наскоро изгорях на няколко пъти- хабих нерви да изяснявам как нещо което се предлага в следващия каталог на 10 лева, тук за 6 е на сиво- без полза, те са папагали в този кол центъра. Поне един да има доблест да потвърди че това вече е редовна политика...

# 29
Здравейте!
Благодаря!
Спомням си, че имаше нещо  Peace Все по-рядко пускам поръчка, за аксесоари пък съвсем няма желаещи.
Сега тази четка е на 24,90 от реалната й (луда) цена 35, лева
15% ли да очаквам да ми отстъпят?

п.п. Струва ми се много, ще си помисля!
Четката си струва парите, подарих я на една много къдрокоса хубавица и е много доволна.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт