Най-абсурдният въпрос, който сте видели на страниците на форума

• 16 077
  • 102
  •   1
Отговори
# 30
  • София
А, имаше, Котко, имаше.  Mr. Green Беше нещо от рода на "Само за любовниици". Какви епични дебати се водиха там на тема що е изневяра, кое не е... Горката дама, която искаше да съедини любовниците от всички страни беше напълно заглушена от офтопика.  Laughing
Тази съм я изпуснала (какъв пропуск!)  Laughing

Аз визирах иронично темата на ДОДО, "Изневерявате ли на мъжа си?" Още в пилотния пост авторката не се свени и директно пита кой как и с кого изневерява. Демек, дайте да се запознаем, тези, които го правим. Фарс.

# 31
Аз едно питане за един диван си спомням... Mr. Green

# 32
  • Sofia

Мда, култова тема. Mr. Green

# 33
  • София

Мда, култова тема. Mr. Green

Споделете подробности с нас, които сме пропуснали темата. Blush

# 34
  • Sofia
Споделете подробности с нас, които сме пропуснали темата. Blush

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=772407;topicrefid=20 Peace

# 35
  • София

Мерси! Laughing

Скрит текст:
О, не! "Ако се закупи въпросната мебел, вероятността от раздяла е голяма." Joy Joy Joy

# 36
В топ класацията са ми въпросите за бръсненето на бебето и един, дето не е смешен, ама спорен: "Време ли е за ин витро".

Моите решения бяха соломонови:
1. Обръснете половината глава на бебето и сравнявайте коя коса ще расте по-добре и по-гъста;
2. Полусериозно, създават ембриони, замразяват ги и ги раждат години по-късно, защото е куул да си човек, прекарал в криостаза години и родил се в бъдещето.

# 37
И култовата тема "Счупих му го"
Още нямам отговор на въпроса - счупила ли му го е или не  Mr. Green
Горкия човечец, ми мисля го, дано да е добре  Praynig

беше го счупила, имаше и нАучни доказателства, че подобно потрошаване е напълно възможно  Crazy
аз не посмях да експериментирам върху жив обект дали е възможна подобна травма  Blush

# 38
Сирена дрънкаш глупости.... ooooh!

# 39
А, имаше, Котко, имаше.  Mr. Green Беше нещо от рода на "Само за любовниици". Какви епични дебати се водиха там на тема що е изневяра, кое не е... Горката дама, която искаше да съедини любовниците от всички страни беше напълно заглушена от офтопика.  Laughing

Страхотна тема беше, тя даде живот на доматите на Пешо.  Laughing

# 40
Първата която ме втрещи беше: Покажете си вибраторите, и като се започнаха едни снимки, линкове, цени  Joy пукнах се от хил hahaha
Втората тема беше свързана с момиче, което поради някакви причини трябваше да спи с мъжа и свекър си на едно легло, там вече не ми беше смешно Tired

# 41
О, вярно, че имаше и някакъв златен доматен хит оттам! Само че изобщо не се сещам какъв беше.  Mr. Green Embarassed Антигона, днес ти се е паднал тежкия дял да ме образоваш - припомни на баба.  Laughing

Екатерина, тия теми сигурно са от зората на форума, дори не съм ги чувала, камо ли - чела.  Laughing

# 42
  • Варна
Втората тема беше свързана с момиче, което поради някакви причини трябваше да спи с мъжа и свекър си на едно легло, там вече не ми беше смешно Tired
И аз си спомня, че съм чела тази тема.

# 43
Ники! Как може да не помниш култовия ни спор с Уиш в темата! Част от разменените реплики по-късно бяха номинирани за бисери на 2015  hahaha

# 44
Вълшебнице, за първата тема , да, от зората е най-вероятно.Но мисля, че втората е от по-скорошен период.
The Siren of Titan, да не си прекалила с виното Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт