Избор на сушилня - 6

• 111 183
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
Е хубаво де, какъв е проблема да си пишем марката, когато говорим за сушилнята, а вече ако някой има интерес за модел...пак ще си пита.
Тъй като марката е ясна, ама модела върви го помни.

# 706
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Цитат
Това няма как да стане Simple Smile Не може всички да си изтипосат марката и модела на: сушилня, пералня, печка, ютия; прахосмукачка, миялня, абсорбатор, влагоуловител, тостер, кафемашина, микровълнова, хладилник,фризер,  пасатор, робот, сокоизтисквачка .... пропускам още доста уреди Simple Smile А и те се сменят постоянно Simple Smile - я защоо са сдали багажа, а защото просто вече не ти се иска да ползваш този модел Simple Smile

Добре де пример с друг SetCombG.com Форуми. Виж раздела с телевизори или  климатици как е разделен по марки и веднага се ориентираш.
[/quote]
Е, то не пречи да се пускат теми за отделни марки Simple Smile Но от опит ... такива теми много бързо отиват в небитието т.е. остават назад в страниците на "Нашият дом", защото хората си дават мнението и после не ги отварят. А, когато са няколко страници назад, никой не си прави труда да ги търси, а пита направо в общата тема за сушилни или друг уред ...
Ето ти пример от произволни отворената 6 стр. на този подфорум:
Готварска печка ... - стигнала е 2 стр.
И други 2 теми ... не ми се рови още ...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=932876;topicrefid=19
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=806837;topicrefid=19

# 707
Някой ползвал ли е кошница за дрехи и обувки?Отзиви?
https://www.tehnomix.bg/siemens-wz-20600

# 708
Заинтригува ме, дали става за всякакви сушилни?
Благомира, лепни си доп. уплътнение на горния филтър, помага много да не се апа долния и този зад него  Peace

# 709
Не за определени модели на Бош и сименс но се надявах някой да ми каже :да хубаво е или не  не е ,защото....
Аз май съм му навита ,че след този сняг и трите чифта ботуши на дребната  са за сушене едновременно. Голямо търкаляне ще да  е паднало  Grinning Joy Joy.
Проблема е че тези сушки  Laughingнещо не ми вдъхват доверие
http://tehnomag.net/eshop.php?body=shop&gr=6&pod=14

https://shantavo.bg/sushilka-za-obuvki
 а и нещо не ми е много естетично да ги наредя трите чифта  Confused на показ.

# 710
А тук мога ли да задам въпрос за комбиниран уред пералня със сушилня? Знам за болшинството мнения, че такъв не се препоръчва. Но все пак ми се налага да купя такъв, защото трябва да направя някои компромиси. Добре ли е уредът да е с 5 години гаранция? Ако не се изоплзва целия капацитет на пране, може ли да не се вади нищо и директно да се суши?
http://www.technopolis.bg/bg/Washing-machines%26Dryers/Washing-m … 87695NWD/p/687468

# 711
  • ПЛОВДИВ
А тук мога ли да задам въпрос за комбиниран уред пералня със сушилня? Знам за болшинството мнения, че такъв не се препоръчва. Но все пак ми се налага да купя такъв, защото трябва да направя някои компромиси. Добре ли е уредът да е с 5 години гаранция? Ако не се изоплзва целия капацитет на пране, може ли да не се вади нищо и директно да се суши?
http://www.technopolis.bg/bg/Washing-machines%26Dryers/Washing-m … 87695NWD/p/687468

Ползвам комбиниран уред на LG от 4-5 месеца и съм страшно доволна. Сушилня на пълен капацитет е напълно суха, дори при памучни дрехи, за около 2ч и 30мин. Отчитам също изключително нисък разход на енергия. И това при уред, който на цена е наполовина на АЕГ-то, което си показала. В този ред на мисли смятам, че АЕГ-то ще си е супер.  Party

# 712
Скрит текст:
Благодаря   bouquetза включването за свързващ кит, явно е особен момента и ако решим да хо правим ще внимавам  Peace
 Аз обаче започнах да се замислям дали да не поръчам като Уърпула от последния пост купена от Техномикс или дабси взема избраната Електролукс Rolling Eyes newsm78 Thinking
Като си прецениш.  В момента AEG 76385AH3 /от предпоследния пост/ е на 900лв. с промоция до края на деня.
хихи вкара ме в още по голям размисъл  Crazy Hug
Тази оферта ли имаш предвид http://www.techmart.bg/products/product_details/32192
 ще огледам/сравня добре 2та или 3те уреда и ще поръчам тази вечер  Peace Hug

Моля някой да каже при онлайн поръчка колко ще ми струва ЗАСТРАХОВКАТА за сушилня  Praynig Praynig Praynig
Така - поръчах АЕГ-то от техмарт, не съм я виждала на живо, да уточня...
Да ви питам, тези , които са поръчвали онлайн и по-специално от този сайт/Техмарт/ имали ли сте проблеми с уредите?  Praynig Praynig Praynig
Когато ми я докарат как бихте ме съветвали да процедирам, относно огледа преди да приема поръчката с цел правилно използване на гаранцията  Praynig може ли пред куриера да се разпечата и установи проблем  Tired
Точно този модел имах предвид. Мога да ти кажа, че е си избрала чудесна машинка. При мен имаше транспортен болт. Огледайте отзад някъде. Топки за сушилня още нямам, а си суша без проблем. Машинките ги тестват преди да ги сложат в магазина, както и пералните и съдомиялните и т.н. И аз се пулех на моята докато се сетя.
Какво трябва да представлява този болт и къде д/г да го търся ? Praynig Тази вечер мисля да я пробвам, моля помогни с насоки преди да почна да я ползвам  Praynig Hug
гледах някаква схема за завиване на болтове, но днес като я погледнах добре, се оказа че е за смяна на отварянето на вратичката  Laughing
като за памучни дрехи на 95% каква програма да ползвам ?
 Hug

# 713

Ползвам комбиниран уред на LG от 4-5 месеца и съм страшно доволна. Сушилня на пълен капацитет е напълно суха, дори при памучни дрехи, за около 2ч и 30мин. Отчитам също изключително нисък разход на енергия. И това при уред, който на цена е наполовина на АЕГ-то, което си показала. В този ред на мисли смятам, че АЕГ-то ще си е супер.  Party

Това ,че LG-то е по евтино от АЕГ не значи ,че второто го превъзхожда по нито един критерий. Точно  в комбинираните уреди  ЛГ са много силни,което е почти непосилно за други марки. Вие поне сте се убедили в качеството. Следващия ми уред- сушилня ,ще е LG малко ми идва скъпичко но  кефът цена няма Simple Smile

# 714
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Благодаря   bouquetза включването за свързващ кит, явно е особен момента и ако решим да хо правим ще внимавам  Peace
 Аз обаче започнах да се замислям дали да не поръчам като Уърпула от последния пост купена от Техномикс или дабси взема избраната Електролукс Rolling Eyes newsm78 Thinking
Като си прецениш.  В момента AEG 76385AH3 /от предпоследния пост/ е на 900лв. с промоция до края на деня.
хихи вкара ме в още по голям размисъл  Crazy Hug
Тази оферта ли имаш предвид http://www.techmart.bg/products/product_details/32192
 ще огледам/сравня добре 2та или 3те уреда и ще поръчам тази вечер  Peace Hug

Моля някой да каже при онлайн поръчка колко ще ми струва ЗАСТРАХОВКАТА за сушилня  Praynig Praynig Praynig
Така - поръчах АЕГ-то от техмарт, не съм я виждала на живо, да уточня...
Да ви питам, тези , които са поръчвали онлайн и по-специално от този сайт/Техмарт/ имали ли сте проблеми с уредите?  Praynig Praynig Praynig
Когато ми я докарат как бихте ме съветвали да процедирам, относно огледа преди да приема поръчката с цел правилно използване на гаранцията  Praynig може ли пред куриера да се разпечата и установи проблем  Tired
Точно този модел имах предвид. Мога да ти кажа, че е си избрала чудесна машинка. При мен имаше транспортен болт. Огледайте отзад някъде. Топки за сушилня още нямам, а си суша без проблем. Машинките ги тестват преди да ги сложат в магазина, както и пералните и съдомиялните и т.н. И аз се пулех на моята докато се сетя.
Какво трябва да представлява този болт и къде д/г да го търся ? Praynig Тази вечер мисля да я пробвам, моля помогни с насоки преди да почна да я ползвам  Praynig Hug
гледах някаква схема за завиване на болтове, но днес като я погледнах добре, се оказа че е за смяна на отварянето на вратичката  Laughing
като за памучни дрехи на 95% каква програма да ползвам ?
 Hug
Отзад на "гърба" на машината, но аз така и не го видях, когато я монтираха. Като я наместите следва да се нивелира и да не се пуска 24 часа, след като е била местена /между местена или транспортирана и намествана леко има разлика/. В книжката ми пишеше преди първото пускане да са пусне стар чаршаф на най-дългата програма за памук. Така и направих. За памучни дрехи ползвам програмите за памук, според зависи от това какво е, избирам някоя от първите три отгоре надолу отдясно , разликата им е във времето, не знам дали има разлика в температурите, но дори и най кратката /третата/ ми изсушава чаршафите, центрофугирани на 800 или 1000 оборота. Не ми се е налагало да слагам "+".

# 715
Може би защото и другите ми уреди са АЕГ и не съм гледала за други марки.
Препоръчайте ми комбиниран уред.

# 716
мамамари, аз имам кошница за сушилня - моята е Електролукс. Върши чудесна работа за вълнени дрехи и обувки. Ако тази кошница е съвместима с машината ти , не се колебай. Удобно е.

# 717
  • София
На каква програма сушите обувки?

# 718
Аса, моята си има програма за кошница - спортни обувки и вълнени дрехи, но ти можеш да опиташ синтетика, или коприна, ако имаш само такива програми. Това, което прави кошницата е да запази обувките неподвишни, докато се сушат, а не да се търкалят из сушилнята. Даже по-напред в темата имаше мами, които връзваха обувките с връзките за врата и така ги сушат.

# 719
Имам два въпроса:
1.Сушите ли обувки,маратонки,ботуши в сушилнята?Наред ли са си след това?Искам да пусна на детето най-вече.
2.Могат ли да се сложат заедно гумените и вълнените топки?Имам две гумени и 3 вълнени.

Общи условия

Активация на акаунт