Искам да кажа ... (86)

• 68 381
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Кво става?

# 301
  • на североизток от Рая
Здравейте и да е късметлийска новата седмица!

Честита бъди ЕлиТ, здрава, обичана и обичаща! Ставаш по-скъпа, цената ти вече започва с четворка. Нема се пУашиш, и аз съм с 4 отпред. Щастлив ден да имаш! ❤
Захир, какви хубави думи си написала за учителите. Напоследък малко хора мислят като теб. А аз се чувствам благословена с моите деца и родители, станахме като семейство. Дума накриво не съм чула, нацупени и недоволни не съм ги виждала. Да не се урочасам пък сега, пу пу.
Оставям ви и пак ще намина.

# 302

Ами кво да става - Ша се е замразила дълбоко Crossing Arms

Честит рожден ден на Елит bouquet

# 303
Лили, да си класен ръководител освен огромна отговорност, убедена съм, е и голяма чест. За тези деца ти ще си най-важният учител, най-значимата фигура, което лично за мен е нещо огромно. Имала съм доста учители, но малко са тези, за които и до ден днешен си спомням с безкрайна обич и умиление. Невероятни професионалисти и личности,  дали ми знания, които и до ден днешен са ми полезни.
Права е Захир. Първата ми класна в основното училище беше преподавател по математика, от нея се научих да обичам този предмет. Heart Eyes Втората ми класна, вече в гимназията, отново беше учител по математика Simple Smile и беше не само добър педагог, но и невероятен човек. Heart Eyes За съжаление, пенсионира се след нашия випуск.
Други любимки от гимназията ми са учителките по литература и информатика. Heart Eyes Първата, въпреки че беше много строга и безкомпромисна, излъчваше страшен респект и беше един от малкото учители, в чиито часове се пазеше пълна тишина. Flutter Много добре ме (ни) беше подготвила за матурата и съм ѝ страшно благодарна за отношението и търпението, което проявяваше към нас! bouquet

Лили, mariat е права, да си класен ръководител е "титла" и нещо наистина хубаво според мен. Simple Smile Така че, поздравления!: ))

# 304
Айде, поредната тема заключена от Тати след умозаключенията на Мамасита  Tired

сензацията на лятото е замразяването на Шанталката Joy

# 305
Да е жива и здрава Калина, а на брат и да му мине периода на цупене Simple Smile.

ЕлиТ, да си жива и здрава и ти: Old enough to know, young enough to not give a damn Simple Smile. Хубавото е, че сега имаше цели десет години да не се притесняваш за цифрата отпред. После пак един по-стресов рожден ден и нови 10 години и така, до 100.

Имаше статия днес за един професор в един от местните университети, който е на 102 и още работи. Искат да го освободят, и макар че е разбираемо ми стана жал. Могат да го оставят да си седи в офиса, че той си е богатство. Има много забележителни разработки и изследвания. Иначе е самотен и работата му е единственото, което има.

# 306
ЕлиТ,  честит рожден ден! Да си много здрава и обичана!

# 307
ЕлиТ, Честит Рожден Ден!

Днес на плажа се появиха някакви миниатюрни, черни мушици.  И хапят...а така сърби след това,  ужасно е.

# 308

Това мога да го видя и сам.  Вие какво правите ?
Много жега в София пак, няма начин, трябва да се бачка.

# 309
Да не остана по- назад от Мър, една приятелка е видяла червена рокля и се сетила за мен. Утре ще я огледам и докладвам!

# 310
  • Euskal Herria
Честито на всички, които са имали и имат повод да празнуват!

Имам какво да кажа за учителството и учителите, за момента ще се въздържа. При нас пак е фиеста, рядко се задържам вкъщи.

А за четворката - не се плашете. Най-хубавите ми години започнаха от 35 нататък  Grinning. Е, ще чакам да стана и на половин век  Wink Joy.

# 311
  • някъде ... тук ...
Благодаря Ви Hug
Не се плаша от четворката. Даже ми е забавно Laughing Днес доста народ ме предупреждава (начело със свеки), че 40 не се празнува. Да си гледат работата, пък Crossing Arms
Даун, интересна гледна точка за цифрите отпред. Харесва ми Simple Smile

Sesylle, вземи Бочко за след ухапване или нещо от същия вид.

# 312
  • Euskal Herria
ЕлиТ, точно пък 40-тия си рожден ден го празнувах три дни. Изкарахме си невероятно весело.

# 313
  • дядовата ръкавичка
ЧРД, ЕлиТ! Бъди здрава, щастлива, обичана! Много и още по-вълнуващи пътешествия пожелавам  Laughing

Не съм имала време за криза на 30те или 40те, сега и на децата съм забранила пубертета  Mr. Green

# 314

Имам какво да кажа за учителството и учителите, за момента ще се въздържа.

Натъкнах се на "учител", в първи клас на сина. Тази година ще има сериозна първа родителска среща. До колкото разбрах и други родители са на същото мнение. Оказа се, обаче че "госпожата" в свидетелството за завършен първи клас е написала Мн. добър 5, точно на дете чиято майка се оплака от госпожата и й беше потърсила сметка за нейно действие (лек шамар) върху детето й. Tired
Много искам да измеся детето си, но там,  има приятели, момчетата са много по- кротки, отколкото в другите класове. Това е само върхът на айсберга. Колко други неща ме възмущават.....

Общи условия

Активация на акаунт