Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 485
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • при късмета
Така или иначе ме чака боядисване с латекс другия месец, мислех, като отида за наградите да си избера и латекс в магазина на Оргахим. Само тениските ще си взема.
Винаги като има игра, от играещите се изискват десетки условия и държат да са спазени. Добре, съгласна съм. Но когато организаторите нещо оплескат, трябвало да ги извиним за неудобството. И макар винаги в условията да си оставят вратичка, че може да променят правилата когато си поискат, така не се прави реклама. Защото за играещия, такава опция няма.

Лале, мерси за темата  bouquet
Късмет на всички в нея

# 46
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Купих бисквити Престиж преди малко, добре се запознах как се печели предварително, на информация  в магазина има разлепени афиши за продуктите с награди. И там пише така - при изтриване на картата и получаване на две усмихнати лица, се печели чаша. Ако се появи само едно лице - кутия бисквити. Е, изтрих си скреч картата и се показа едно личице. Под него пише "Опитай пак" и жената ми каза, че не печеля, пак трябвало да пробвам. Не сме спорили, тя се държа много внимателно, аз също и взехме да си говорим. И двете гледаме афиша и по мое разбиране щом не печелиш нищо, на картата няма да се появи усмихнатото човече. Тя ми даде още една карта, да видим на нея какво ще излезе. Ами - пак едно усмихнато човече. И така- не ми дадоха кутията с бисквити.  Crossing Arms Редно ли е, не е ли, не знаят какво да правят и това е. Много игри, много са объркани, а повечето - и незапознати. Да беше повикала управителката тогава, че да питаме нея. Неприятно се почувствах, ама хайде. И да питам: ангелче, вие сте печелили бисквитки, какво имахте на скреч картата? Само усмивка без надпис ли?  newsm78

Обаче пък какво спечелих.  Party Приятелството на Лаленцето ни.  Heart Eyes Прати ми купичката си от Милка. + дъвки Орбит, но не 1-2-3 пакетчета, ами повече.  Crazy И все различни вкусове. Уникално момиче е това Лале, то си й личи и явно заради това я харесвам, преди още да се запиша в тази тема.
 Лаленце, публично го казвам, тъпкано ще ти го върна.  Hug Heart Eyes Опази се такава!

# 47
И макар винаги в условията да си оставят вратичка, че може да променят правилата когато си поискат, така не се прави реклама. Защото за играещия, такава опция няма.

Променили са правилата  ooooh! Сега пише, че наградата се взима лично от магазините в София и го няма изречението, че ако не си от София, познат може да ти вземе наградата.  hahaha Как може да се излагат така?! И то за едни евтини тениски, и то в игра по повод годишнина на фирмата  33uu

# 48
  • Под Слънцето
Тениските са хубави, памучни. Във Варна получихме бели с шарен  надпис Casa bella .
Каквото- такова. Исках да са сини, на Леко . Мъжът ми и брат ми така или инак работят с тази боя професионално.

Търсете си ги, не се оставяйте .

# 49
  • София
Здравейте!

Купих бисквити Престиж преди малко, добре се запознах как се печели предварително, на информация  в магазина има разлепени афиши за продуктите с награди. И там пише така - при изтриване на картата и получаване на две усмихнати лица, се печели чаша. Ако се появи само едно лице - кутия бисквити. Е, изтрих си скреч картата и се показа едно личице. Под него пише "Опитай пак" и жената ми каза, че не печеля, пак трябвало да пробвам. Не сме спорили, тя се държа много внимателно, аз също и взехме да си говорим. И двете гледаме афиша и по мое разбиране щом не печелиш нищо, на картата няма да се появи усмихнатото човече. Тя ми даде още една карта, да видим на нея какво ще излезе. Ами - пак едно усмихнато човече. И така- не ми дадоха кутията с бисквити.  Crossing Arms Редно ли е, не е ли, не знаят какво да правят и това е. Много игри, много са объркани, а повечето - и незапознати. Да беше повикала управителката тогава, че да питаме нея. Неприятно се почувствах, ама хайде. И да питам: ангелче, вие сте печелили бисквитки, какво имахте на скреч картата? Само усмивка без надпис ли?  newsm78

Обаче пък какво спечелих.  Party Приятелството на Лаленцето ни.  Heart Eyes Прати ми купичката си от Милка. + дъвки Орбит, но не 1-2-3 пакетчета, ами повече.  Crazy И все различни вкусове. Уникално момиче е това Лале, то си й личи и явно заради това я харесвам, преди още да се запиша в тази тема.
 Лаленце, публично го казвам, тъпкано ще ти го върна.  Hug Heart Eyes Опази се такава!

Нели, и аз така се занимавах да обяснявам правилата в магазина, но си ни дадоха бисквитките Simple Smile Точно така е - едно личице кутия бисквити, две личица - чаша Simple Smile Следващите дни вече ни помнеха и ни казваха сами да си вземем бисквитките Simple Smile

За Лаленцето подкрепям поста Simple Smile Невероятен човек е  Hug

# 50
  • на североизток от Рая
ангелче, благодаря за включването!  Hug Само не каза, имахте ли под усмихнатото личице надпис "Опитай пак". Защото може да има личица и без надпис, но това пък не е упоменато в условията за печалба.

# 51
Нещо, което разбрах от познат, който работи в магазин. В някои от промоциите със скреч карти им носят печелившите и непечелившите талони разделени. Трябвало да се види какъв процент са непечелившите. Така че е въпрос на преценка на касиера дали ще ги смеси или ще избере от кои карти да ви даде да си теглите  ooooh!
Не с всички игри било така, но имало и такива.

Иначе аз чакам шейкър от Якобс, наградата от ФБ играта на Мейбълин и боя на Гарние  Peace

# 52
  • София
ангелче, благодаря за включването!  Hug Само не каза, имахте ли под усмихнатото личице надпис "Опитай пак". Защото може да има личица и без надпис, но това пък не е упоменато в условията за печалба.

Личицето е с надпис Опитай пак Simple Smile Този надпис го приемам като поощрение пак да играеш Simple Smile Иначе на плаката си пише 1 личице печели пакет бисквити Simple Smile

# 53
  • на североизток от Рая

Личицето е с надпис Опитай пак Simple Smile Този надпис го приемам като поощрение пак да играеш Simple Smile Иначе на плаката си пише 1 личице печели пакет бисквити Simple Smile

Именно, и аз така разбрах този надпис - поощряваме те да опиташ пак да спечелиш. Това казах и на жената на информация, но тя разбира нещата по друг начин и не ми даде награда. Каза ми да си взема друга карта. Е, на нея същото. Били им дали само 4 кутии с бисквити.  Laughing Е, и?! Тя ще прецени на кого да ги даде ли? Наистина трябваше да повикам управителката, не за да се заяждам, ами да решим кое е правилното. След седмица играта привършва така или иначе. Писах на Престиж, има форма за обратна връзка в сайта им. Получих отговор, че в момента жената не е на работа, да очаквам отговор на 22-ри. То мътна и кървава стана, що ли задълбавам и аз. Но ей така, обичам точността.

# 54
И аз чакам от нескафе чаша от 2рата или 3та седмица, не помня вече. Преди малко звънях в Пловдив на Оргахим, не можело от тях да се взимат тениските, разговарях с някакъв изключително отегчен, моите въпроси го довършиха  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Mr. Green Mr. Green

# 55
Тези от Оргахим си направиха анти реклама. Голяма излагация Mr. Green

# 56
  • София
Нели, настоявай си за бисквитките Simple Smile Въпросът е принципен Simple Smile

# 57
  • на североизток от Рая
Нели, настоявай си за бисквитките Simple Smile Въпросът е принципен Simple Smile

Така е. Трябваше да си поискам картата, или пък да я снимам най-малкото. Имам дубликат на касова бележка, не знам става ли да я ползвам. Но случилото се е просто от незаинтересоваността на служителите, не от друго. От ясно по-ясно си е показано кой печели и кой не.

# 58
И аз чакам от нескафе чаша от 2рата или 3та седмица, не помня вече. Преди малко звънях в Пловдив на Оргахим, не можело от тях да се взимат тениските, разговарях с някакъв изключително отегчен, моите въпроси го довършиха  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Mr. Green Mr. Green

оф и на мен са ми отговорили да пратя някой близък да ми е вземе - за някаква си тениска да ангажирам приятели - айде няма нужда - да си е ползват със здраве  Joy Joy

# 59
  • Телиш/Плевен
За Лаленцето подкрепям поста Simple Smile Невероятен човек е  Hug
Момичета, засрамвате ме! Embarassed
Много ви благодаря и на двете за винаги позитивното и мило отношение, което получавам! Радвам се, че „познавам“ хора като вас, макар и само виртуално! Heart Eyes Прегръщам ви!!! Hug Hug

По въпроса с бисквитките на Престиж ме замисляте. newsm78 Преди седмица в магазина, в който вчера спечелих чашата, на касата една жена си изтегли скреч карта и пишеше „опитай пак“ с едно усмихнато лице. Касиерката се обърна към колежката си на другата каса и я попита какво значи, точно заради усмихнатото лице, но онази каза, че не била печеливша карта. Снощи на мен ми дадоха две карти, за две покупки по два пакета бисквити, на едната имаше две усмихнати лица и пишеше „поздравления, печелиш голяма награда“, а на другата - усмихнато лице и „опитай пак“. Като втората карта и аз я приех за непечеливша. Thinking Но сега като казвате, май съм в грешка. Дали ще се включи Петя, че ми е съгражданка и каза, че два пъти е спечелила бисквитки? Ако може да каже на нейните карти какво е пишело и от кой магазин са били. Praynig

За получаване ми остана шейкърът от Якобс.

Общи условия

Активация на акаунт