Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 441
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • София
А какво стана с дублираните касови бележки в Лидл /печелившите за люлки/. Някой щеше да пише на организатора, но гледам, че си стоят в списъка с печеливши  newsm78 !
Дали не са обърнали внимание?  newsm78

Писах на лидл.Отговориха ми,че Загорка теглят победителите...
Писах и на Загорка.Те пък изобщо не ми отговориха...  Joy
Ами тогава освен да си помисля, че печелившите са си техни хора!
Жалко!

Аз пък стигнах до извода,че не им пука...Пък и като има двама печеливши,спечелили с една и съща бележка...на организаторите ще им остане една люлка за лично ползване  Joy

# 316
  • София
Някой беше споменал за игра на цигарите Мерилин...Ако може линк,че нищо не намирам.  Simple Smile

# 317
Като сме на тема справедливост и аз да споделя моята "болка" - купих промо бутилка на узо паралия, но като влязох в сайта в графа печеливши видях, че всички награди вече са раздадени, въпреки че играта е до 04.09, писах им във Фейсбук,но отговор няма. Поне си оправиха крайната дата на играта, че отначало пишеше 30.09 То вече добре организирани игри не останаха #Crazy

# 318
Търся спинери от Кауфланд. Simple Smile или купувам.

Последна редакция: сб, 27 авг 2016, 18:12 от stasrusinov

# 319
Някой беше споменал за игра на цигарите Мерилин...Ако може линк,че нищо не намирам.  Simple Smile
Заповядай http://special-as-you.com/

# 320
  • София
Заповядай http://special-as-you.com/

Много благодаря!  bouquet

# 321
  • sofia
В СБА Болеро Бургас вече има кутия за играта на Флорина.Оле!

# 322
  • Под Слънцето
Тез щуротии на Кауфланд с Гъбата Боб.. трябва да си милионер да  ги събереш. 50 х 20 лв пазар..  за 2 месеца..  А и няма гаранция ,че няма да се повтарят, тък като са опаковани. Имам само 2 спидера , не си заслужават.

# 323
Тез щуротии на Кауфланд с Гъбата Боб.. трябва да си милионер да  ги събереш. 50 х 20 лв пазар..

Леле!  #Crazy Ама то направо за без пари, бе  Laughing

# 324
  • София
Като сме на тема справедливост и аз да споделя моята "болка" - купих промо бутилка на узо паралия, но като влязох в сайта в графа печеливши видях, че всички награди вече са раздадени, въпреки че играта е до 04.09, писах им във Фейсбук,но отговор няма. Поне си оправиха крайната дата на играта, че отначало пишеше 30.09 То вече добре организирани игри не останаха #Crazy
Като в сайта на Самсонайт - влязох да разгледам раниците за играта тук, гледам игра за куфари с обявяване на печеливш на 16.08 и по-надолу още на 15-ти наобяд написана жена спечелила куфара. Иначе си приемаше регистрации за играта.

# 325
  • Под Слънцето
Ако пиете  Каменица , нямате много време

# 326
  • София
Вчера ходих до Пикадили. Имаше я играта с продуктите на Милка, Белвита и т.н. за 5 лв. с награди чаша и кана Белвита. В момента има и шоколади на промоция, но не се загледах в точната им цена и дали наистина са изгодни.

Имаше и игра с покупка на 2 бутилки Кока-Кола от 2 л. Пак се трият карти, а наградите са чаши и много хубава раница за пикник. Раницата беше само като картинка на плаката, но предполагам, че отговаря на действителността. Simple Smile

# 327
Момичета, във Фантастико при покупка на храна Фрискъс за котки над 2 лв. на касата раздават скреч карти. От тях може да се спечелу играчка за котка. Аз взех две скреч карту и не успях да спечеля. Прибвайте се и вие. Късмет!

# 328
  • София
Момичета, във Фантастико при покупка на храна Фрискъс за котки над 2 лв. на касата раздават скреч карти. От тях може да се спечелу играчка за котка. Аз взех две скреч карту и не успях да спечеля. Прибвайте се и вие. Късмет!
За катерушките не съжалявай много. Аз имам спечелени от предишни години. Много са нисички. Стават само за малки котета и то най-вече, за да ритат висящото топче. Нито височината е такава, че да ги накара да се покатерят отгоре и да се кефят от високо, нито омотаната с груба връзка колона е достатъчно висока, за да си точат ноктите. Но пък дъщеря ми преправи своята като ѝ сложи по-висока колона и стана използваема. Wink

Миналата седмица имаше игра с Гурме и се печелеше легло-драскалка. Така и не успяхме да спечелим. Ако видите играта другаде в София, моля да споделите!  Praynig

# 329
не спечелих от Мерилин Sad

Общи условия

Активация на акаунт