Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 47

• 90 487
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
От мерилин изобщо някой печелил ли е... Толкова много награди и до сега двама видях да са написали , че са спечелили ... - _ -
Аз понеже точно такива пуша и си пуша доста  Sick Mr. Green та много талончета предни години съм регистрирала - /над 30 талончета/ и абсолютно, голямо нищо. Тази година пак видях талончета, още преди да е започнала играта. Събрах си малко талончета и като започна реших да регистрирам няколко, ДА ама НЕ - този път телефона ми категорично отказа да изпрати смс към този номер Joy Joy нямам идея защо, може да е някоя настройка на телефона,  но след като няколко пъти пробвах и ми дава "не може да се изпрати съобщението" - реших че така трябва  hahaha Гадовете само с СМС се регистрират талончетата /малко печелят от цигари, та да печелят и от СМС-и/ еми ... няма да участвам.

# 346
  • на североизток от Рая
Излезли са последните победители за люлката на загорка...мрън няма ме, дано се похвалите от темата 😊

Дано да има спечелили от пишещите тук, тогава много се радвам. Аз така и не участвах, не можах да се наканя да отида до ЛИДЛ за бира, а исках люлка.

Днес очакваме да излязах спечелилите награди от ДМ, нали?

# 347
Излезли са последните победители за люлката на загорка...мрън няма ме, дано се похвалите от темата 😊

Дано да има спечелили от пишещите тук, тогава много се радвам. Аз така и не участвах, не можах да се наканя да отида до ЛИДЛ за бира, а исках люлка.

Аз се наканих и отидох в Събота, но ме няма сред печелившите "Мрън".
Обаче не открих формата им за контакт, та и аз да напиша какво мисля за повтарящите се от предни тегления касови бележки!

# 348
Аз да помрънкам малко.
Чакам чаши от Присън и прословутите награди от Якобс, нищо няма. Порових се в правилата и на двете игри още не е минал крайния срок за доставка.

# 349
Днес наистина чакаме ДМ.

# 350
  • София

Аз се наканих и отидох в Събота, но ме няма сред печелившите "Мрън".
Обаче не открих формата им за контакт, та и аз да напиша какво мисля за повтарящите се от предни тегления касови бележки!

Форма за контакт няма.Трябва да пишеш директно на Загорка...ако си намериш в интернет някакъв мейл за контакт с тях...Аз им писах,но явно не им дреме особено,че са некоректни и не спазват собствените си правила!Отговор така и не получих...
Днес обаче си получих люлката,спечелена през втората седмица!Не е червена,както се надявах,но и така ще си я ползваме!  Mr. Green

# 351
  • Варна
Момичета счупих каръка.Спечелила съм люлка от Лидл,не че нямаме,но никога не е излишна,а и друго си е да я спечелиш.Добре започва седмицата.Успехи на всички.

# 352
да попитам за шейкърите на якобс - знаете ли кой ги разнася, започнали ли са вече и някой случайно да им е звънял да ги пита, кога ще ги разнасят. Виждам че срока е 50 работни дни, но все пак Flutter

# 353
  • София
ДА ама НЕ - този път телефона ми категорично отказа да изпрати смс към този номер Joy Joy нямам идея защо, може да е някоя настройка на телефона,  но след като няколко пъти пробвах и ми дава "не може да се изпрати съобщението" - реших че така трябва  hahaha Гадовете само с СМС се регистрират талончетата /малко печелят от цигари, та да печелят и от СМС-и/ еми ... няма да участвам.
У нас няма пушачи, но веднъж сядайки на пейка в парка, намерих оставени две картончета от цигари "Ева" от действаща тогава игра. И аз опитах да изпратя СМС, но не стана. Много интересно защо? Беше от номер с предплатена карта на Виваком.  newsm78

# 354

[/quote]

Форма за контакт няма.Трябва да пишеш директно на Загорка...ако си намериш в интернет някакъв мейл за контакт с тях...Аз им писах,но явно не им дреме особено,че са некоректни и не спазват собствените си правила!Отговор така и не получих...
Днес обаче си получих люлката,спечелена през втората седмица!Не е червена,както се надявах,но и така ще си я ползваме!  Mr. Green
[/quote]
Е и аз написах!
Не, че ще ми отговорят щом на другите не са, но да си го кажа  Joy

# 355
  • sofia
А къде трябва да се публикуват спечелилите от ДМ? Търсих във фейсбук страницата им и в сайта, не мога да намеря.

Намерих в правилата пише,че ще се уведомят спечелилите след 31 и спечелилите ще ги има на сайта им.

Последна редакция: пн, 29 авг 2016, 13:18 от Подскок-скок

# 356
Пак ме няма в Йоткер Sad

# 357
  • на североизток от Рая
Днес се отбих в магазин ДМ и попитах къде могат да се видят спечелилите. Момичето беше доста озадачено, незапознато и отговори ей така, непрофесионално. Тя си мислела, че в края на месеца ще са обявени спечелилите и сигурно щели да им се обадят по телефона. Днес не е ли край на месеца?! Казах й, че ще погледна във фейсбук страницата за повече инфо, благодарих и се изнесох неинформирана.  Laughing

# 358
# 359
Този път регистрирах мъжа ми, но явно и той няма късмет. А пък искам една везна..  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт