Бързо, хранително, балансирано и икономично хранене - 2

• 70 510
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Галче, лек път! Да споделиш какво хапвахте в самолета  Laughing Щегувам се  bouquet

# 121
Галче, и от мен лек път! И до скоро пак на българска земя   Hug

# 122
Ехи, френска кухня ще е Wink

Вчера

закуска - голяма праскова, дом. сурови бадеми Heart Eyes, 3в1
обяд - ориз с пил. бутчета, салата домати
следобедна закуска - лате макиато
вечеря - варен телешки език с ориз и салата домати

Аз готвих ледени близалки два вида, но не съм ги яла Laughing: кис. мляко, банан, орехи и канела; и сметана и сок манго с брашно от баобаб Mr. Green

Днес сутринта готвих ето това за закуска http://thebakermama.com/recipes/french-toast-roll-ups/, само че вътре не съм слагала захар, а само малко масло и канела, не съм го яла Laughing, поръчка беше Wink

# 123
Момичета,  брагодаря!  Мими казвай кога идваш и готово:) Всичко мита собпе и се изяде с удоволствие. Хитът на вечерта беше тученицата:)))
Галче,  как не опита тази вкусотия,  аз не бих устояла..  BlushОбичам френските сладкиши:)))
Лек път и от мен!
Днес сутринта имаше трахана със сренце, на обяд- омлет+ домати и за вечеря мисля булгур със зеленчуци... 

# 124
Елеа, на мен такива вкуснотии са ми в категория опитване, а не ядене. Така че ги опитах Mr. Green

# 125
Галче, приятно и безпроблемно пътуване Hug
за днес по две варени яйца на закуска
аз през деня ядох моркови Simple Smile /четири малки/ децата - зеленчукова супа /картофи, чушки, тиквички, домати и ориз/ за обяд
за мен зеленчуковата супа за вечеря с две филии хляб Вита и бая голямо парче сирене, вечеря за останалите - още не са решили какво искат. Сигурно ще са пилешки филета на тиган и салата.

Последна редакция: пн, 29 авг 2016, 18:00 от Аmanda

# 126
Елеа, щом всичко са омели защо да идвам hahaha
Другият път като наготвиш пак свиркай hahaha
З филия с кашкавал
О супа топчета в едно заведение по пътя и две кюфтенца
В поръчала съм на мама печена скумрия

# 127
След седмица на простотии, лоши решения и разтройство (докарано от кухата ми глава) се върнах на нормален хранителен ритъм.

Закуска - ядки, банан, кисело мляко
Обяд - салата от цвекло, ябълки
2 часа след това - още една ябълка и малко черен шоколад
Вечеря - сандвичи - черен хляб с тънки резени разтопен кашкавал и шунка под него, краставица и един домат, и малко сирене

# 128
След седмица на простотии, лоши решения и разтройство (докарано от кухата ми глава) се върнах на нормален хранителен ритъм.
От протеините ли се получи разстройството?

# 129
Боб и диня, мисля че се похвалих по-назад с гениалната идея.  Sunglasses
Иначе дори да бича нон-стоп креатин, мисля че е по-вероятно да ми падната краката, отколкото да прекарам нощта в тоалетната  Laughing

# 130
Мен понякога ме разхлабва стомаха от белтъчини.... Mr. Green.....
ееее боб и диня си е сигурно прекарване за мен в тоалетната.... ooooh!

# 131
За днес

закуска - сливи и 3в1
обяд - пилешки крилца на фурна с филия хляб и салата домати
следобед - ябълка и лешници
вечеря - на ресторант риба сом на скара със салата от зеле и моркови
след вечеря - черен шоколад Милка и айс капучино

Благодаря ви за пожеланията за лек път bouquet Ще се помолим да стигнем благополучно Praynig и после следва завръщане в кухнята Joy

# 132
Всичко ще бъде наред, Галче, имай доверие на пилота  Wink

Аз днес закусих с две варени яйца, смуути и кафе.

За обяд салата с домати, авокадо, босилек и маслини и картофени кюфтета

Вечерята ще е бобът от вчера с някаква салатка

Пак започнах да консумирам млечни. Най-вече кисело мляко  Sad И като гледам ми се появиха пак пъпки, това ме навежда на мисълта, че може и да е от млечните, затова пак ги спирам. А да видим.

# 133

Елеа, на мен такива вкуснотии са ми в категория опитване, а не ядене. Така че ги опитах
 Joy

Mimi,аз обичам да готвя(и да ям:)))Така че ,винаги си добре дошла,с хубава компания всичко е по-вкусно:)

Ехи,страхотна идея ми даде с картофените кюфтета,но моите стават някак "тикляви"-не знам дали има такава дума всъщност JoyТа, би ли споделила твоята рецепта Hug

# 134
Елеа, моите не са точно картофени кюфтета Laughing, но и не стават тикляви Mr. Green
Ако ти се експериментира. Аз сварявам картофите, намачквам ги и добавям сирене на вкус. Аз винаги слагам и някаква зеленина от рода на броколи, спанак, кейл, но не е задължително. Оформям малки кюфтенца върху хартия за печене и пека на умерена фурна до покафеняване отдолу, после обръщам и пека още около 5 минути. Моите деца умират за тях. Отвън стават хрупкави.

Общи условия

Активация на акаунт