Лежащи бъдещи майки - 36

• 57 288
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
Орхидейче, мисля, че има. Но отдавна съм чела по този въпрос и не си спомням детайли.

# 106
  • Стара Загора
благодаря ще взема да си купя пък. Марелианка какъв е твоя колаген? Може ли някакъв линк? Днес не знам какво ми стана много съм се депресирала и плача и умирам от страх. Моля се тоя серклаж да издържи защото ще умра и с тая къса шийка не знам въобще имам ли шанс мамка му Sad

# 107
ks8, аз в началото пиех папаверин, заради отлепването, действаше ми добре за матката, но в комбинация с утрогестана се чувствах като парцал и спях по цял ден. Сега го пия, когато имам стягания и друго не действа.

# 108
Забелязах че за разлика от но шпа ми действа повече...А са с еднакъв принцип...пак си имам стягания, но не ме боли...при вас така ли е.  newsm78

# 109
  • София
благодаря ще взема да си купя пък. Марелианка какъв е твоя колаген? Може ли някакъв линк? Днес не знам какво ми стана много съм се депресирала и плача и умирам от страх. Моля се тоя серклаж да издържи защото ще умра и с тая къса шийка не знам въобще имам ли шанс мамка му Sad

Колко ти е шийката?

# 110
Ето това пия вече трети или четвърти месец:
http://www.doppelherz.bg/produkti/kozha-kosa-nokti/dopelkhertc-s … stem-kolagen.html

Орхидейче, защо е тая депресия? Щом аз съм стигнала до тук, ти със серклажа ще си преносиш Simple Smile колко ти е шийката, че си мислиш глупости? С контракции ли си?

Между другото с колагена шийката ми почна да варира от 2 до 2.6 см, разбира се и с лежане и утрогестан. Аз не съм от най-лежащите, понякога се престрашавам да излизам. Днес например отидох на първата и последна лекция за бременни. Много съжалявам как се прецааках! Утре пък съм при Сигридов и като знам как се чака, отиде деня. Това моето втвърдяване на корема хич не ми харесва и ще го видя какво ще каже.

# 111
Момичета много се притесних,преди малко говорих с доктора и ми каза,че като ми е правел серклажа видял че имам един пръст разкритие CryНе мога да се съвзема.А и имам запек и от това ми се втвърдява корема,но доки каза да си купя шоколадче за разхлабване.Дайте съвет,моля ви имам нужда

# 112
  • София
Момичета много се притесних,преди малко говорих с доктора и ми каза,че като ми е правел серклажа видял че имам един пръст разкритие CryНе мога да се съвзема.А и имам запек и от това ми се втвърдява корема,но доки каза да си купя шоколадче за разхлабване.Дайте съвет,моля ви имам нужда
Бъди спокойна, аз бях с 2 см разкритие и пролабирал мехур, важно е да не се втвърдява корема, стой си в болницата колкото е необходимо.. от това ти е слузта която ти тече, за да затворят канала слагат геласпун, гъба която се разгражда сама след това бъди спокойна защото е много важно

# 113
  • Стара Загора
Ами във 8 гс ми казаха,че е 1.52 Вече съм в 18 та.
След това никой не ви е казвал нямам контракции поне не знам да имам . Взимам утрогестан вагинално и магнерот купих си и диспоарала почнах  и него по 1.
Ще си взема и този колаген мерси. Много ме е страх.

# 114
  • София
Ами във 8 гс ми казаха,че е 1.52 Вече съм в 18 та.
След това никой не ви е казвал нямам контракции поне не знам да имам . Взимам утрогестан вагинално и магнерот купих си и диспоарала почнах  и него по 1.
Ще си взема и този колаген мерси. Много ме е страх.
На последния ти преглед не я ли измериха?

# 115
Да, 10 седмици не са ти я мерили? Аз ходя на 10 дни до 2 седмици специално да я измерят и бях нащрек. Следих се по едно време при двама, за да съм сигурна че няма грешка.
Това,,че нямаш контракции е много хубаво, но ти си с рискова бременност и ти трябват чести прегледи.

# 116
  • Стара Загора
Не. Преди няколко дена отидох в по спешност в болницата защото имах бодежи ниско долу. Мислих че е шийката . Док ме прегледа и каза ,че шийката е добре и е здраво хваната. Къса е но за това направихве серклажа. Това му бяха думите. А тая от ЖК е пълна идиотка нито я гледа нито мери. Когато я питах ми се развика вика:стига с тая шийка не виждаш ли че се справя. И така не знам колко е в момента.

# 117
  • Лондон
Здравейте,момичета Hug Много съм загубена,честно,седя и се чудя защо няма движение по темята,а ние сме свършили старата и вече пишем в нова ooooh!
Аз също съм без серклаж,по простата причина,че съмм в Uk,а тук не се обръща такова внимание на жените с рискова бременност.Оставят те така да се каже в Божийте ръце ooooh!
Аз също преди месец бях с кръвоотечение,доста скъсена шийка и разкритие,та въпроса ми към вас е:След като съм имала разкритие и кръвотечение,това значи ли,че ми е паднала тапата?
Извинявам се,ако въпроса ви се стори за тъп,просто забравих да питам лекарите в Бг,а тук изобщо нямам досег с лекари...
Относно банките Комагнезин-няма по-ужасно и болезнено нещо Sad цялата ми ръка изтръпваше,болката беше доста силна + бонус повръщане и световъртеж.Но важното е бебето да е здраво и развито Praynig
Понеже в предишните постове четох,че всяка бъдеща майка се моли да добута до 36-та седмица,аз явно съм се объркала,като си мислех,че още в 32-ра бебето е достатъчно развито и няма голяма опасност,ако се роди newsm78
Хубав ден!Дано всички добутаме до 36-та седмица

# 118
Момичета, виждам че повечето пиете колаген. Бихте ли ми казали той с какво помага,
че нещо не съм наясно?
Не знам вие как сте, но от това обездвижване, освен с хемороидите и запек се сдобих и адски болки в срамната кост и в сгъвката на левия крак. Усещам ги само като съм легнала, тоест през повечето време, от един месец съм така, но от няколко дни е нетърпимо. Не моха дори да се завъртя, а ако успея костите ми там пукат, сякаш всеки момент ще се счупят. #Crazy

# 119
  • Стара Загора
Четох,че помага за съединителната тъкан. За това и аз искам да си взема за шийката в момента проучвам какъв точно да си взема има и доста скъпи.
Въобще ли не ставаш поне за мъничко? За срамната кост, в отчетната тема обсъждат,че е нормално да боли защотохсе разширявала и било болезнено. Аз имах там пробождащи пулсиращи болки не са постоянно.Един ден бях много зле цялата схваната и излязох на разходка до нас имаме парк веднага всичко ми.мина.

Общи условия

Активация на акаунт