Лежащи бъдещи майки - 36

• 57 299
  • 776
  •   1
Отговори
# 120
triangle, срамната кост боли при всички, и при мен беше ужасно.
Иначе се подготви да ти пукат и скърцат кокалите и месеци след раждането.

# 121
Момичета утре ще ме изписват,обаче доки каза че ако има бактериални стойности в изследванията щял да ми изписва лекарства,а иначе нямало нужда.Та искам да ви питам няма ли такива лекарства,които се приемат за да не се стигне до инфекция.Много ме е страх че тои сега ще ме изписва от болницата без да ми изписва нищо.Плюс това ми намали утогестана от 2х3 на 2х2, искаше да ми спре и магнерича но аз не се съгласих.

# 122
Не са ми изписвали лекарства, заради серклажа. Продължих си с утрогестана и магнезия.
Как си днес?

# 123
  • Стара Загора
Ay se няма страшно . И аз съм на тази терапия утрогестан 2×2 и магнезий. След серклажа на МБ ми излезнаха гъбички кандида и сега ги лекувам. Ще трябва често да пускаш МБ да няма някоя бактерия да развие инфекция.

# 124
Благодаря момичета за бързите одговори.Днес съм много добре, нямам кървене нито болки, лежа си и чакам утрешниа ден да си ходя вкъщи.Лек ден на всички

# 125
  • София
Аз пих антибиотик след серклажа, беше се появила някаква бактерия, която след това изчезна. Бях пет дена на Азитрокс

# 126
Здравейте мамчета! Не съм се сещала за този форум от години.. Когато имах нужда от информация за отглеждането на бебка, не излизах от тук.. Тогавашното бебе е вече 9 годишна госпожица и може би е напът да стане кака. По този повод отново съм при вас, но доста притеснена.. Обяснявам накратко.. Очакван цикъл 01.08, положителен тест още на 31.07, положителни още 20-тина уринални и 3 кръвни, при които ЧХГ се повишава и на 24.08 вече е 3843.00, което според док. е ок. Но на 01 и 02.08 имах леко кафеникаво зацапване дори бежово, което не ме притесни, на 03 и 04.08 нищо и от 05.08 непрекъснато кафеникаво зацапване, съмсем оскъдно, но го има.. До 23.08, когато си зацапа обилно точно като първи ден от цикъл.. Направо го отписах, защото миналата седмица док. видя само плоден сак и нищо в него, а и отговаря на 5-та седмица по размер, а трябваше да съм на 6 пълни.. И отивам си аз на 24.08 с нагласата, че всичко е приключило и директно си казвам на док., че нещата не вървят на добре.. Тя ми казва "лягай да видим, какво се случва" и о изненада и то голяма.. Вече се вижда малкото бобче и даже имаме пулсации.. Там е, видимо няма никакъв проблем, няма отлепена плацента, няма нищо, а кървенето си продължава.. Пия утрогестан 3х1 и фолиева киселина.. Док. не казва нищо друго, видимо не е притеснена и ме очаква за следващ преглед началото на септември, нооо защо е това кървене, което не ми дава мира.. Нямам болки, имам си голям апетит и сякаш всичко е ок.. Някой ако може да ме обнадежди, че това ще бъде една нормална бременност.. Дълго стана, но говори ми се с някой, а няма с кого.. Благодаря ви предварително..

# 127
Мама, и при мен имаше прокървявания и спирания до средата на 4 месец. Доки казваше, че се случва. И аз пиех фолиева, утрогестан вагинално, но и дуфастон. Аз съм след инвитро, така че се следя доста! В по-късни седмици ми откриха отлепяне на сакчето, а и впоследствие на плацентата. Изглежда се случва на много жени напоследък. Гледай да лежиш повече, дори и доки да не е казала изрично! Това е помогнало на много бременни да запазят плода! Дъщеричката е голяма, ще те разбере, ще започне да помага активно! Успех, мила!  Hug

# 128
  • Лондон
Здравей и от мен Мама на Слънце.За съжаление в днешно време на много жени се случва това пусто кървене или зацапване ,особено в началото на бременността.Не знам на какво се дължи това-дали на начин на живот,дали на храна...
Аз в 12 седмица получих ужасно силен кръвоизлив,още с вкарването в Спешното ме предупредиха,че съм загубила бременността.Но в момента,в който ме прегледаха,всички се изненадаха,бебето беше живо. baby_neutral
За това ти казвам-винаги има шанс и надежда,дори в най-безнадеждните ситуации.Успех и ти желая най-искрено всичко да е наред  Hug

# 129
  • София
😢 аз нямам много добри новини от днешния ми преглед. Днес влизам в 26-та седмица .. нямам шийка никаква, всичко се държи на конеца, който може да се скъса или спука мехура всеки момент. Предупредиха ме да се оглеждам за води или конец.. 😢 но аз не спирам да вярвам, че Господ ще ми помогне да избутам някакси още две седмици поне..

# 130
Buyo, в болница ли си? Няма ли да си по-спокойна, ако си с в болница? Контракции имаш ли? В коя болница ти е доктора? Стероиди правихте ли за дробчето? Кураж, мила, вярвай, не се отказвай от това, пращай любов към бебо. Лежи без да ставашшшш..
Стискам ти много палци.

# 131
  • София
Buyo, в болница ли си? Няма ли да си по-спокойна, ако си с в болница? Контракции имаш ли? В коя болница ти е доктора? Стероиди правихте ли за дробчето? Кураж, мила, вярвай, не се отказвай от това, пращай любов към бебо. Лежи без да ставашшшш..
Стискам ти много палци.
Не съм в болница защото казаха, че няма какво да направят - болки нямам, контракции нямам, кървене нямам, не могат да ме шият пак.. общо взето ако съм в болница само ще лежа и ще чакам, същото което правя и вкъщи.. с разликата, че вкъщи съм по-спокойна между моите си хора.. няма какво да направя освен да лежа и да моля Господ за още две седмички .. само още две седмици 😦

# 132
Еее, по-добре отивай в болницата и не мърдай от леглото, сестрите ще се грижат за теб, ако трябва и подлога да изполваш, ама как така само на конеца.
Да те изплаша малко аз, белким се замъкнеш към болницата.

# 133
BuYo, стискам палци да издържиш още ПОНЕ 2 седмици. И аз подкрепям мнението, че в болница е по-добре- под наблюдение, по-бърза реакция...
мама, аз в началото имах зацапвания, даже и един съсирек алена кръв, не се разбра от какво е предполагаха, че е от второто бебе/ което вървеше наад и спря да се развива по-късно/, отг както то спря развитие повече не съм имала зацапвания и по-голямото сега си е добре.
На мен преди серклажа превантивно ми почнаха антибиотик, ако има инфекция която МБ не е хванала, след това и у нас продължих.

# 134
  • София
Ама аз бях в Надежда и те ме върнаха.. как да влезна като казват че няма с какво да ми помогнат и ме пращат вкъщи..

Общи условия

Активация на акаунт