Лежащи бъдещи майки - 36

• 57 271
  • 776
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Не си самоназначавайте сами инжекции ... От но-шпа шийката омеква, трябва лекар да прецени как да се процедира. Преди 3 г. и аз бях от лежащите мами, без серклаж. Вярвайте, че ще успеете !

# 91
  • Стара Загора
Arven благодаря за вкл чването. Не знаех,че от но шпа омеква шийката. И с таблетките ли е така?

Не си самоназначавайте сами инжекции ... От но-шпа шийката омеква, трябва лекар да прецени как да се процедира. Преди 3 г. и аз бях от лежащите мами, без серклаж. Вярвайте, че ще успеете !

# 92
  • Варна
Да и от таблетките. Аз до 26г.с. взимах таблетки + инжекции Папаверин 2х1 на ден, след това ми ги смениха таблетките с бусколизин. Шийката ми още от 20г.с. беше мека, а в 25 г.с. се скъси на 2,5 см. От началото бях на легло, заради контракции. Нищо не ги спря, бях 15 седмици на системи Кормагнезин без прекъсване, взимах Гинипрал 4х1, Диаспорал, Утрогестан 3х2 - пиех го, и инжекциите  Папаверин от 20г.с., та чак до 35 г.с. + 1д., когато родих здраво и силно момче.

# 93
Серклажа мина момичета,но сега имам болки.Сложиха ми система( ношпа и папаверин) обаче пак имам болки,преди малко ми биха ношпа инжекция мноого малко ми олекна.И при вас така ли беше момичета? А точно за касмет в момента имало 3 раждания и доки е ужасно зает.

# 94
  • Стара Загора
Да така бях и аз .... след като ме изписаха около седмица имах леки болки и тежест в корема. Плътно лежане и за седмица всичко отмина.

Серклажа мина момичета,но сега имам болки.Сложиха ми система( ношпа и папаверин) обаче пак имам болки,преди малко ми биха ношпа инжекция мноого малко ми олекна.И при вас така ли беше момичета? А точно за касмет в момента имало 3 раждания и доки е ужасно зает.

# 95
Да така бях и аз .... след като ме изписаха около седмица имах леки болки и тежест в корема. Плътно лежане и за седмица всичко отмина.

Благодаря,олекна ми малко защото аз си помислих,че имам някакво усложнение.

# 96
  • Стара Загора
Сега те следят да нямаш контракции все пак е пипано там. Ти със конизация ли беше,че забравих

# 97
Не,не съм с конизация.Имам тежест в корема,която сякаш като стана всеки момент ще падне и леко парене при уриниране.Лежа в леглото непокътната,мръдна ли болките напират.

# 98
  • Стара Загора
Спокойно и аз така бях ще отмине.

# 99
А ти колко дена кървя? Аз кървя малко,но има и слузесто нещо.

# 100
Нали си в болницата, докато си там няма за какво да се притесняваш. Просто не спестявай нищо на доктора си.
Предполагам, че при всяка е различно, защото аз не усещах нищо след серклажа и кървене нямах. Сякаш не ми бяха правили нищо.

# 101
  • София
Консултирала съм се с лекар, при болки и контракции е позволено до 6 таблетки на ден и до 3 инжекции на ден. С предишната ми бременност това ме спаси, бях два месеца изцяло на инжекции шийката ми не мръдна, не омекна и издържа до 40-та седмица.. а преди това се слъси почти 70% .. така че е много относително. При мен действат много добре и никога никой лекар не ми е казвал, че шийката омеква от тях, затова съм склонна ако яидя зор отново да ги бия

# 102
  • Стара Загора
А да питам ако се пие колаген дали ще има ефект върху шийката?

# 103
Някоя от вас пие ли папаверин и как ви понася

# 104
Аз пия течен колаген и смятам, че има ефект, дори и да си въобразявам поне не пречи.

Общи условия

Активация на акаунт