Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 61

• 62 445
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • София
piti много хубава бройка, а и се развиват равномерно. Успех и стискам палци да извадите хубави и зрели яйцеклетки. Hug

# 676
Привет момичета. В събота съм на пункция. Моите 9-10 фоликула вече са по 17.5 и 18мм. Доволна съм след като всички растът еднакво. Дано да извадим хубави яйцеклетчици, които да оплодим с Икси и Имси 😄

Звучи чудесно както бройката, така и размерите Peace Дес на прегледа са ти били толкова големи и довечера биеш прегнил/Овитрел, нали така?
Да, днес бяха такива. Довечера ще ми бият Прегнил😄 Не остана!

# 677
Здравейте момичета,
Извинявам се, че така нахлувам в темата, но имам въпрос. Възможно ли е да има излив на течност след пункция, ако всички фоликули са пунктирани???

# 678
  • София
Здравей, Поли! След пункция се подух като в 5тия месец, коремът ми е пълен с течност(още се възстановявам).Колко ти извадиха?

# 679
Здравей, Поли! След пункция се подух като в 5тия месец, коремът ми е пълен с течност(още се възстановявам).Колко ти извадиха?

Всички фоликули ли ти пунктираха?

# 680
  • София
Не, ако нещо те притеснява пиши на лично

# 681
Понякога не всички фоликули се достигат за пункция.Знам за момиче,на което единият яйчник бил недосегаем заради много сраствания.
И аз се бях приреснила да не би да е имало проблем с моята пункция понеже извадиха само три яйцеклетки,но обяснението не беше такова.Казаха ми,че просто не във всеки фоликул има яйцеклетка.

# 682
Въпросът е дали може да има течност, ако са пунктирани всички фоликули?

# 683
  • София
И да не са пак може да има. Ако искаш се консултирай с док.Това, което на мен обясниха е че при пунктиране остава някаква минимална течност в яйчниците.

# 684
  • Димитровград
Вчера на мен ми извадиха 32 яйцеклетки. Ниско долу ме болеше доста, днес пак ме наболява, но по малко. Иначе да корема ми е леко подут.

# 685
Da, Poli,

Всички фоликули се пунктираха при мене и се напълниха с течност като преди пункцията.
И имах течност в стомаха , но за един ден мина неразположението- симптоми на хиперстимулация са това.

# 686
  • София
Аз вече 10 ден съм с подут корем....

# 687
Да, товя са симптоми на хиперстимулация.
При моята пункция док каза да си следя обиколката на корема с шивашки метър. Ако се увеличава, а също и ако се задъхваш и не можеш да дишаш нормално, трябва да съобщиш на лекаря си. Но мисля, че в повечето случаи отшумява за няколко дни. Просто ако става по-лошо се обади на док Wink

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 10:32 от Rigina

# 688
И аз се мерих с метъра, следях се и колко пъти ходя да пишкам  Laughing
Сладкакака, браво за бройката, моите бяха също 32. Всички ли са хубави ?

# 689
  • Димитровград
Вчера ми се обади ембриоложката и каза, че 20 са узрели и добри. И ми каза, че на 1.11 ще ми е трансфера baby_neutral
Искренно се надявам всичко да мине добре и най-накрая да видя || на теста baby_neutral
При теб колко бяха добри, вече мина ли трансфера?

Общи условия

Активация на акаунт