Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
Кога се правят тоновете по време на бременност?
Какви са препоръките за консумация на вода по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
-
Кога се правят тоновете по време на бременност?
-
Какви са препоръките за консумация на вода по време на бременност?
-
Как да предотвратим появата на стрии по време на бременност?
-
Кога се извършва третата фетална прегледна процедура?
Не видях някакви вълнения докато го казваше и оставам с впечатлението, че не се е травмирал нещо..
Операцията продължава по-дълго, контракциите след това са по-силни, но за кратко време, раздвижването е по-лесно. Съветвам ви да си вземете свещички Профенид, обезболяват много добре. Относно каката- идваше всеки ден при нас в болницата, държа се доста прилично, сега като се прибрахме е малко по-трудно, защото ми се налага буквално да пазя бебето от нея, малко го третира като кукла и по-груба, но поне казва, че и харесва. Иначе ревност определено има, но се опитвам да обгрижвам и нея, за да не се чувства зле. Кърменето е сякаш по-лесно този път, аз пак се мазах предварително с Лансинох и сега продължавам. Нещо ново за мен, което мога да споделя за лактацията са таблетките Лактил, натурални са и действат на принципа на лактогонния чай, но много по-ефективно