"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 24

• 54 106
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
Силвия, ти тест прави ли? Аз за себе си вярвам, че кафявото не е страшно. Може да ви звучи глупаво, но така живея по-спокойно. Стискам ти палци, ако не сега следващия път да е успешен.

# 706
Силвия, ти тест прави ли? Аз за себе си вярвам, че кафявото не е страшно. Може да ви звучи глупаво, но така живея по-спокойно. Стискам ти палци, ако не сега следващия път да е успешен.
Правих този със содата и тя шупна , след това шуър чек - отрицателен това 3 дни преди цикъл, и сега явно започва , но пък нямам обичайните болки , но все пак мисля че и този месец ще се разминем Simple Smile

# 707
Сода ? Содата шупва и като правя баница. Вярваш ли на тези неща наистина?

# 708
Сода ? Содата шупва и като правя баница. Вярваш ли на тези неща наистина?
Не знам дали шупва при баница 😂 просто пробвах защото четах из разни сайтове

# 709
Момичета, не правете това у дома , хаха  hahaha  http://www.bgbilka.com/1494/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82/

mekroni, резултатът ти е чудесен според мене. Май във понеделник ще може да се види на добър ехограф. Hug

Последна редакция: сб, 08 окт 2016, 19:28 от geizer

# 710
С жаба. Ееееееееееееее не мога  Laughing Laughing Mr. Green Laughing Mr. Green #Crazy Joy hahaha

# 711
Здравейте.Ние с мъжа ми правим опити за бебе от около 6месеца за сега неуспешни.Този месец ми дойде,но беше различно от преди,1ден и малко беше червено кървене нормално,после изведнъж намаля на кафяво и продължи 4дни.Попринцип ми е по 6дни в които първите 3 е много силно използвам по 2пакета превръзки на ден и болезнено.Дали има вероятност да съм бременна или да се дължи на промяната във времето или от нерви (че мн стрес този месец) Аз утре ще си направя тест,но ми е интересно какво мислите.Благодаря Simple Smile

# 712
Здравейте и от мен. От около 4 месеца с приятеля ми не се пазим. Цикъла ми е редовен 28-29 дни.  От 3 дни ми закъснява, направих 3 теста, категорично отрицателни. Не знам какво да мисля, не искам да се пренавивам ако не е станало. Предполагам, че чакане е решението, но се вълнувам много. Успех на всички момичета.

# 713
Savina, ако не си засичала овулация е малко трудно да се каже. Това, че имаш 3 дена закъснение може да се дължи на по-късна овулация, а при по-късна овулация и тестовете ще отчетат по-късно. Това че досега са отрицателни нищо не означава. Ако не ти дойде още 4 дена, отиди да те прегледат. Ако искаш можеш да пуснеш един кръвен тест, той отчита по-рано, на 11-ти ден от овулацията, и при доста по ниски нива на хормона.

Антония, има и такива случаи, въпреки че са по-скоро изключение. Нищо не ти пречи утре сутрин да си направиш един тест. Така ще знаеш със сигурност и няма да се чудиш. Дано да е какъвто искаш резултата  Peace

# 714
Благодаря за бързия отговор. Не съм следяла до сега овулацията, водя се по приложение на телефона, което е малко несериозно признавам си. Утре ще направя още един тест с първа урина ако не ми е дошло.При всички случай е желано, аз съм на 32,приятеля ми на 43г,което малко ме плаши, биологичния часовник си трака. Извинявам се за спама и личните обяснебия.

# 715
Да не забравиш само да споделиш за резултата Simple Smile. Въпреки, че според мене кръвният тест е по-добрият вариант. При резултат над 5-7 се счита за положителен, докато уринарния тест при нива под 25 изобщо не отчита., да не говорим пък ако се появи втора бледа чертичка и се чудиш изпарителна ли е, не е ли...

# 716
  • София
С жаба. Ееееееееееееее не мога  Laughing Laughing Mr. Green Laughing Mr. Green #Crazy Joy hahaha
От целия списък, само жабата е надеждна. Преди години този тест се е правел в лабораториите.

# 717
Съгласна съм с тебе, ама я се пробвай да пратиш мъжа си на лов  за жаби  Joy., hahaha а после подскачай след нея в опит да я препикаеш.  Пък и жабата докато се разгони, уринарният тест отдавна ще е отчел.

# 718
Здравейте. Последната менструация беше 18.09.2016 на 29.09 имаше акт и на 07.10 започна едно зацапване 
бледо розово на 08.10 малко по тъмно но много оскъдно на 09.10 тази сутрин направо черно  newsm78
дали това е имплантиране? Трябва да ми дойде на 16.10.2016 нз какво да направя Confused
Дайте съвет  Praynig

# 719
Според мен изчакай до 14.10 и ако не е дошла чиста кръв си направи тест. Не се настройвай защото може да е всичко. Аз лично никога не съм имала имплатационно запазване и не мога да изкажа мнение дали твоето е това или не, но съм имала задържан фоликул и мога да кажа че преди цикъла съм имала подобно кървене. Така че моя съвет е да по чакаш още малко и ако лелката я няма, направи тест Simple Smile Успех ти пожелавам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт