Отговори
# 225
Здравейте,за жалост много късно започнах да гледам "В очакване на слънцето",но ми стана любим.За 1 седмица изгледах всички епизоди.Уникален сериал,Керем и Зейнеп са уникални,много истински.Не разбирам,защо е бил с нисък рейтинг и са го прекратили.Според мен е един от най-стойностните турски продукции.Би било хубаво да имаше друг сезон,но... .Искам да попитам някой от Вас има ли информация за завръщането на Керем на екран,просто ме плени и се надявам скоро да имам възможност да го гледам в друга продукция.Извинявам се за притеснението,приятен ден.  Wink Wink Wink
След Слънцето Керем снима "Въпрос на чест". На мен лично много ми хареса. Има и участие в игрален филм "Ако забравя, прошепни ми", но там е така дегизиран, че трудно може да го разпознае човек. Grinning Говори се за сериал с негово участие през зимата, към януари, но все още му търсели партньорка. Колко е вярно това и ще стане ли обаче е друг въпрос.

Загледах "Въпрос на чест",но нещо не ми харесва.Самият начин на снимане ми е някак странен.Много ти благодаря за отговора,надявам се през зимата да го видим в още по-успешен проект.  Wink Wink Hug bouquet

# 226
  • в подножието на планината

Може да прозвучи нахално, но аз държа да ни пуснат още едно малко, невзрачно тийзърче...  Mr. Green

Joy  Joy  Joy Не ща малко и невзрачно, ако ще пускат, да е като за нас - хубаво, голямо  Heart Eyes
Е, значи имало и по  - нахални от мен... Joy Joy Joy

# 227
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И аз искам ама не съм нехална де...
Ако може да пуснат фрагманче ще е още по-добре.

# 228
Много се извинявам, но не съм много запозната. Тази Гупсе, актриса ли е, какво снима, че казвате, че е толкова известна? И защо и казвате Кюса?
Гупсе Озай е дамата, с която се движи в момента Боре. 2014 написа сценария на филма Делиха и изигра главната роля. Има още две второстепенни роли във филми и това лято се снима в още един във второстепенна роля, а в момента снимат друг по неин сценарий и с нейно участие, този път с нея в главна роля. Значи досега два пъти си пише главните роли за себе си. Ето ти я как изглежда в Делиха, в който и Боре играе и на сета на който се запознават (за съжаление). Все пак за броя на второстепенните ѝ роли не гарантирам, не съм проверявала инфото от повече източници.

Боре постоянно я хвали за филма, който снимат в момента, както и за Делихата, който има 2 млн гледания в кината. За него явно е успешна, за феновете ѝ също,  за мен е актриса, която и в живота, и във филмите играе само и единствено себе си и то не по моя вкус.

На въпроса защо ѝ казват Кюса съм чувала отговора, ама не го помня със сигурност. Някой от темата я е кръстил така.
Благодаря за инфото. Знам, че са гаджета, но не знаех с какво се занимава. На този постер е голяма грозница.ужас!

# 229
Скрит текст:
Здравейте,за жалост много късно започнах да гледам "В очакване на слънцето",но ми стана любим.За 1 седмица изгледах всички епизоди.Уникален сериал,Керем и Зейнеп са уникални,много истински.Не разбирам,защо е бил с нисък рейтинг и са го прекратили.Според мен е един от най-стойностните турски продукции.Би било хубаво да имаше друг сезон,но... .Искам да попитам някой от Вас има ли информация за завръщането на Керем на екран,просто ме плени и се надявам скоро да имам възможност да го гледам в друга продукция.Извинявам се за притеснението,приятен ден.  Wink Wink Wink
След Слънцето Керем снима "Въпрос на чест". На мен лично много ми хареса. Има и участие в игрален филм "Ако забравя, прошепни ми", но там е така дегизиран, че трудно може да го разпознае човек. Grinning Говори се за сериал с негово участие през зимата, към януари, но все още му търсели партньорка. Колко е вярно това и ще стане ли обаче е друг въпрос.
Загледах "Въпрос на чест",но нещо не ми харесва.Самият начин на снимане ми е някак странен.Много ти благодаря за отговора,надявам се през зимата да го видим в още по-успешен проект.  Wink Wink Hug bouquet
Hug И аз искам да видя Керем в роля отново. Дано!

Не бях виждала тази снимка на Елка.

Скрит текст:
Много се извинявам, но не съм много запозната. Тази Гупсе, актриса ли е, какво снима, че казвате, че е толкова известна? И защо и казвате Кюса?
Гупсе Озай е дамата, с която се движи в момента Боре. 2014 написа сценария на филма Делиха и изигра главната роля. Има още две второстепенни роли във филми и това лято се снима в още един във второстепенна роля, а в момента снимат друг по неин сценарий и с нейно участие, този път с нея в главна роля. Значи досега два пъти си пише главните роли за себе си. Ето ти я как изглежда в Делиха, в който и Боре играе и на сета на който се запознават (за съжаление). Все пак за броя на второстепенните ѝ роли не гарантирам, не съм проверявала инфото от повече източници.

Боре постоянно я хвали за филма, който снимат в момента, както и за Делихата, който има 2 млн гледания в кината. За него явно е успешна, за феновете ѝ също,  за мен е актриса, която и в живота, и във филмите играе само и единствено себе си и то не по моя вкус.

На въпроса защо ѝ казват Кюса съм чувала отговора, ама не го помня със сигурност. Някой от темата я е кръстил така.
Благодаря за инфото. Знам, че са гаджета, но не знаех с какво се занимава. На този постер е голяма грозница.ужас!
Моля!

# 230
  • Perla

Снимали на още едно място. Към снимката пише, че мистерията идвала от моряка newsm78
Идва ми наум нещо покрай тая брада на Баръш, ама да не пиша сценарий и аз, че ще засрамя Мерич!  Joy Joy Joy

# 231
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:

Снимали на още едно място. Към снимката пише, че мистерията идвала от моряка newsm78
Идва ми наум нещо покрай тая брада на Баръш, ама да не пиша сценарий и аз, че ще засрамя Мерич!  Joy Joy Joy

вече ми разпали любопитството  Thinking Thinking Thinking

# 232
  • Perla
Скрит текст:

вече ми разпали любопитството  Thinking Thinking Thinking

ААА, Котелина, вие с другото момиче от другата тема сте признати сценаристи! Честно- много ви харесвам приказката, която разказвате!

Дааа, сценарият ми пропадна! Оказва се, че инфото за втория сет е от някакъв gizemdenizci.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 16:31 от dora_st

# 233
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:

вече ми разпали любопитството  Thinking Thinking Thinking

ААА, Котелина, вие с другото момиче от другата тема сте признати сценаристи! Честно- много ви харесвам приказката, която разказвате!
Но връзката моряк- брадат йомер- изненада може да е интересна- повече, отколкото Йомер в Италия, където се запознава със Седа и се прибира с нея в Стамбул. ooooh! Но понеже Мерич си предпочита познатите пътища, няма да храня надежди.

Доре от снощи има още пуснат материал там  Peace
изчервих се  Blush радвам се, че ти харесва  Flutter
тя Мерич доста често се губи из собствените си лабиринти  hahaha hahaha hahaha

# 234
  • Perla
Мястото на другия сет. Брех, да не взема да позная за Йомер мореплавателя  Thinking

И от Шенол. Ама и той загадъчен!  В тоя нашия сериал кой от кой по- загадъчен Mr. Green

https://www.instagram.com/p/BJ0NnHQh1qx/

# 235
# 236
и са кво  Mr. Green Йомко ще е корабокрушенец  Joy той и на такъв си прилича  Joy Joy за това ли цяло лято се мандахерцаше по някакви лодки...да свиква  Joy ако се е научил и да прави сал,ще го призная за съвършен вече  hahaha hahaha

ииии отнемаме 1 точка на Гупс...не се е снимала с маминка  hahaha греда  hahaha
на тая снимка с майката пише - майката на Баръш и роднини ....та тая женица в черното не е ли същата дет друсаше хорце и я спрягаха за кюсината мама  Mr. Green или не са познали феновете ( доста вероятно) или вече се наричат роднини  Mr. Green ( малко вероятно) така че още минус 1 точка,за това че не е била майка й там  Mr. Green

# 237
  • Perla
Ay Sarıyer sahilde Barış Arduç var yanında Müjde Uzman
Не знам откъде е инфото, но тия ще ме гътнат преди да са започнали! Аман от жени покрай тоя Йомер!

Скрит текст:
и са кво  Mr. Green Йомко ще е корабокрушенец  Joy той и на такъв си прилича  Joy Joy за това ли цяло лято се мандахерцаше по някакви лодки...да свиква  Joy ако се е научил и да прави сал,ще го призная за съвършен вече  hahaha hahaha

ииии отнемаме 1 точка на Гупс...не се е снимала с маминка  hahaha греда  hahaha
на тая снимка с майката пише - майката на Баръш и роднини ....та тая женица в черното не е ли същата дет друсаше хорце и я спрягаха за кюсината мама  Mr. Green или не са познали феновете ( доста вероятно) или вече се наричат роднини  Mr. Green ( малко вероятно) така че още минус 1 точка,за това че не е била майка й там  Mr. Green

Верче, не е същата женица, оная беше с руса косица, но и тя не е майката на Кюса. Видях снимка на жената от хорото- макар и не много добра, но се различава от оная снимка, която беше пусната в темата. Ама онези фенки на Кюса от някаква група Гупсеашк качват много нейни снимки и видеа и най- важното- разпространяват невярна информация, която пък феновете на Баръш опровергават. Така че- съчинения по картинка и според желанията.

# 238
  • в подножието на планината

Айдааа, Борко с Мюждето... ooooh! Мерич ще откаже зрителите от сериала, преди да е започнал новия сезон... ooooh!

# 239
  • Perla

Айдааа, Борко с Мюждето... ooooh! Мерич ще откаже зрителите от сериала, преди да е започнал новия сезон... ooooh!

точно това си пишат върлите фенове на сериала в туитър. Няма такава жена! Млъквам и изчезвам, че ми иде да ревна с глас! Всички пишат, че са чакали хубави неща през втория сезон, а то какво! И я наеха госпожата, ама пука ѝ на нея!

Общи условия

Активация на акаунт