Този мъж ли е?

• 28 060
  • 152
  •   1
Отговори
# 15
Путьо.
Чакам го/ги в Биг Брадъра. ooooh!

# 16
Много точно мнение на Lygia

И защо така първосигнално всички взимат страната на мацката, която е изневерила? (пак в случай, че не е някакъв дебилен ПР цирк). Наранила го е, той отмъщава. Тя не е в болница заради това. А заради тормоза, който отнася от други хора. Хора без работа, набелязали лесна жертва и издевателстват. За съжаление често срещана картинка в нета, но не е нова.

Мисля. че тук ставаме свидетелки на огромна доза женска солидарност. В крайна сметка, ако той беше сниман с пръст в уста, а тя беше написала и изразила публично възмущението си от неговата невярност, тогава най-вероятно същите съфорумки щяха сега да пишат:

"Така му се пада на свинята!", "Горкото момиче",  "Нека сега целия свят да разбере какъв развратник е".

А когато мъж унизи жена по същия начин е психопат и комплексар. Отново се връщам на въпроса си: "Да я беше напляскал по-мъжко и непсихопатско ли щеше да е?" Замислете се вие как бихте се чувствали на негово място, ако  това, което пише е вярно:)

Няма нужда от първосигнални и инфантилни коментари, а от малко повече мисъл, моля:)

# 17
Много точно мнение на Lygia

И защо така първосигнално всички взимат страната на мацката, която е изневерила? (пак в случай, че не е някакъв дебилен ПР цирк). Наранила го е, той отмъщава. Тя не е в болница заради това. А заради тормоза, който отнася от други хора. Хора без работа, набелязали лесна жертва и издевателстват. За съжаление често срещана картинка в нета, но не е нова.
Неговото отмъщение е провокирало тази реакция, точно то е основата на тормоза. 

Но не е той, който дирижира цирка. Като гледам мащабите, до които е достигнал е и невъзможно един човек да наставлява хиляди. В тия неща, който първи ревне към него е симпатията. Пичът квичи първи, има много фенове. Освен това самият той има славата на откачен и див. Тия, дето го харесват едва ли са по-различни. Със сигурност е имал нещо на ум. Но чак такава кочина няма как да предвидиш, че ще се случи.

Спокойно тази новина можеше да мине незабелязано. Затова и казах, че за съжаление интернет взорът избра нея и сега цъкащи по цял ден в 9gag "комици" вихрят художествения си потенциал... което е докарало мацката до системи.

# 18
Независимо дали е мъж или жена, тези публични раздели са грозни и просташки!
Да си решават проблемите вкъщи, защо трябва да стават обществено достояние?

Уважавам  известни хора, които се разделят мирно /независимо дали вкъщи имат или не скандали/, не ги раздуват по медиите и те запазват взаимно достойнството си!

# 19
Независимо дали е мъж или жена, тези публични раздели са грозни и просташки!
Да си решават проблемите вкъщи, защо трябва да стават обществено достояние?

Уважавам  известни хора, които се разделят мирно /независимо дали вкъщи имат или не скандали/, не ги раздуват по медиите и те запазват взаимно достойнството си!
Точно!  Peace

# 20
  • София
Путьо.
Скрит текст:
Чакам го/ги в Биг Брадъра. ooooh!

Абсолютен.

# 21
  • където ми харесва
Не рядко се случват такива излияния от обикновени хора, преживяли нещо подобно.
Не съм нито на нейна страна, нито на негова. Честно казано, нямаше и да го видя, ако някой от френдлистата ми не го беше харесал.
Не виждам какво толкова е написал, че да е заслужил всичката помия, която се изля по него?
По-скоро, обидена може да е на страниците на Паулу Куелю, Пабло Ескобар и Спиндерман. Те си започнаха някаква гавра с нея, той просто се изля в собствената си страница.

Цитат
За да приключа въпроса за бившата ми приятелка, и за да мога да продължа напред ще напиша последно следното. Преди това, нека който не го вълнува - да не чете, за да не си губи времето и да обяснява защо го занимавам публично във фейсбук. Всеки, който смята, че съм глупак, олигофрен и т.н. и че съжалява, че ме следва тук - да е жив и здрав.

Накратко - Въпросното момиче ми е изневерявала в чужбина не с един, не с двама... Имам снимки, клипове и чатове от нейния телефон, които потвърждават, това което пиша. Викали са я в хотелски стаи, пращали са й шофьори и таксита да я взимат...

Защо съм й пипал телефона ще попита някой, защото това за него ще е по-големият въпрос, а не защо съм бил заблуждаван дълго време. Защото никога не съм се съмнявал в нея и не съм го правил до този момент. Когато обаче в 2 вечерта той е до главата ми и виждам как някакъв италианец й пише: "Какво стана? Прибра се в България и чувствата ни охладняха, така ли...?" нямаше как!

Освен това през цялото време на нашата "любов" е поддържала сексуални контакти с кастинг продуцент от Холивуд, като това е започнало още от предишната й връзка. Разбирам я - млада е, иска да пробие, все пак ролите в киното не се раздават току-така.
Писаха ми хора, които твърдят, че е била и с други - това не мога да коментирам. Говоря само за нещата, които имам черно на бяло.

За мен не е фатално това, което се е случвало (няма нищо фатално в живота, дори смъртта, камо ли това). Проблемът е, че съм чувал думите "Обичам те", "Държа на теб" и другите тривиални неща по същото това време, в което са се случвали тези изневери.

Чувствам се използван, наранен и обиден

Вече й го казах лично, но все пак "На добър път, Александра!"

# 22
Копирам си мнението от друга тема, където доста дебати се развихриха и възмущението ми от Петканов беше,  меко казано, огромно, но вече не ми се занимава. Обаче предвид долното, започвам да съжалявам, че взех толкова присърце историята...
Появи се версия, че скандалът с Петканов е умишлен и е във връзка с участието на единия или дори и двамата в Биг Брадър. Rolling Eyes
И с право.Само си представи,ако влезнат  те,след тази фиеста ...  Като добавим и Анита Мейзер... Рейтинга ще изФръкне.
Ако това се окаже вярно, като връщайки се назад се сещам за заснетата среща насред път, минаващ през нищото; нейното опелче и изхвърлените куфари, при положение, че той живеел при нея; след това мащабите на гнусотата, сътворена от Петканов; мълчанието на Александра ли беше и нищоправенето по въпроса на важния ѝ баща, то "социалните експерименти" на ББ ще са минали всякакви човешки граници и ще са върха на гнусотата! От една страна показващи социопатията на обществото, от друга до къде може да стигне човек в лудостта си да се прави на интересен и известен!  ooooh! Tired Както и безскпупулността на хората, които дават парите за сеирите!
А аз няма да погледна повече Нова, ако ще да е единствената телевизия на планетата!  Crossing Arms

# 23
  • Майна Сити
Да приемем че всички факти са верни - тя е в болница заради неговия Фейсбук пост.
Не знам защо всички се опитвате да защитавате момичето. Защото тя е на системи в болницата ли?
Няма сила на света, която да ме накара да я съжаля. Слагала си го е с двама-трима, все известни хора или важни клечки (холивудски продуценти, богати италиянчета, та дори и Даниел Петканов). Като търси бърза слава ще си понася последствията. Ок, искала да е богата и известна, но ако не е обичала "лудия репортер", защо не скъса с него? Или е имала изгода и от него и е решила да си седи на гъза и да печели максимума от връзките си?  То не може това в онова и душата в Рая. Петканов от своя страна се е чувствал наранен, то кой няма да е. Решил е да и дръпне малкия пухкав облак изпод краката и да свали принцесата на земята. Ми изобщо не я съжалявам! Заслужавала си го е. Ако беше си оправила нещата, а именно да не лъже човека че го обича и просто да го пусне да си търси късмета, а не той да разбира по толкова гаден начин че любимата му е шавлива, сега нямаше да е в нервна криза. Сядат на една маса, казва "пич, така и така, не вървят нещата" и нямаше да има скандали, подигравателни картинки с пръстчета и клечки за зъби и т.н.

# 24
Розово прасенце, права си.
Но истинските мъже са и джентълмени - биха си тръгнали и толкова. Но да качваш грозни и унижаващи колажи на човека, когото уж си обичал -  Crossing Arms Stop

# 25
Дали е мъж? Аз не смятам, че е човек, пък какво остава за мъж... Да, от мъжки пол е... Не е човешко да накараш друг човек да се съблече на улицата през зимата за 20 лева в репортаж... И да не ти трепне нищо отвътре като видиш, че тоя човек е беден и със захабени и износени дрехи и ти пристава на акъла и пита наистина ли ще му дадеш 20 лева. Ако беше човек, щеше да го спре и да му даде тези 20 лева (или колкото му се откъснат), нямаше да излъчат тия кадри по национална телевизия, нямаше да унижава човека пред минувачите по улицата и пред зрителите на малкия екран... Изобщо не знам как имаха сърце да го излъчат и как не ги санкционираха от някъде, че даже му беше забавно на лудия репортер. Безумие! Не, не е човек, не е мъж на място. Момичето също не е постъпило добре, обаче. Не оправдавам нито нея, нито него.

# 26
Разкошен коментар-анализ от Маргарита Петкова:
http://big5.bg/obshtestvo/item/1598-i-tvoyata-maika-sashto.html

# 27
Аз съм изцяло на страната на момичето. Не я оправдавам за това, че е изневерила. Но не вярвам нито на дума на този мазен зализан перко, който нито е журналист, нито репортер, а пълен бездарник. Ако някой е гледал дори едно негово видео, ще се съгласи с мен. Личното ми наблюдение е, че дори и да е имало изневяра от нейна страна, онзи толкова преувеличава и украсява нещата, с едничката цел - трупане на популярност (тъй като едва ли се залъгва, че със спорния му "талант" може да блесне някъде). Не вярвам нито на това, че е била платена, нито че е въртяла ен на брой мъже, че е к*рва и така нататък. Възможно е мацката да е имала тайна връзка с този италианец, но другите неща според мен са пълна лъжа с цел унижаване на момичето. Пък после ходи казвай, че нямаш сестра. Горката Александра - съжалявам я, че е попаднала точно на това комплексирано пишлеме, което й съсипа живота. Дано да се оправи и да подмине цялата помия с високо вдигната глава.

# 28
  • София
Абе, пОгледни го къв е гей, бе! Кво мъжко искаш в тоя путьо?
Да, наистина, ако той беше сгафил, мненията щяха да са коренно противоположни. Наблюдаваме като цяло женска солидарност. И не, не мисля, че е постъпил нормално, както и не мисля, че подобен тиквун смотан трябва да получи цяла тема (!) в най-четения форум у нас.  Както някой каза по-горе – скоро и в Би Брадър, всяка вечер, само по нова или коя беше там, тъпа телевизия.

# 29
Имам много негативно мнение за този палячо Петканов и преди да забърка тази гнусна история и да я повлече из медиите. Определено се чудех какво прави въпросното момиче с него. Страна в тая гнусна тинеста приказка не взимам, толкова е гнусссссно и отвратително всичко. Е, явно и девойката не е стока, за да е (била) с този екземпляр австралопитек. Не изключвам и постановки разни, заради нечии болни амбиции.

Общи условия

Активация на акаунт