С какво ви дразнят свекървите- 69

• 65 859
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
  • където ми харесва
Малко странно ми се струва, някой да не повярва, че дете е повръщало от чипс.
Аз съм възрастен човек и ми става лошо и тежко, ако ям чипс, особено на празен стомах, какво остава за детенце, което по принцип не яде толкова дразнещи стомаха храни.

# 676
  • Бургас
Делфинче, другия път го оставяй нахранен на свекито. Така няма да се притесняваш с какъв боклук ще го натъпче.  
Не е нужно да правиш конфликти. Просто й обясни, че дребния не яде такива неща, защото не му понасят.

# 677
Добре си споделяте,да знаем и ние,бабите,не помня проблеми ,но и май  не е имало  някога толкова шарени изкушения и  забрани. С това   прескачаме едно досадно обяснение  защо  и  как ...Признавам ,има разлика в отглеждането на децата.И  меракът да знаем  защо пък не това ,да не приемем безусловно без обяснение   едно решение си е проблем.И ме занимава доста във всичките му посоки. Как да приема  едно не или да  безусловно и  да го спазя.Без да ми  обясняват защо е  така.Няма връзка реално ,внуците са малки и  не дадоха да ги докосвам,но  се нагледах как щъкат край мен ,нас , щото сама няма как без рев да съм с тях. Как  тичат крачета по асфалта нашироко.
Проблемът е за отношенията въобще. За  вещи ,постъпки ,забрани без обяснения. Понякога са  важни и  спасяват доста време и нерви.

# 678
Боряна, наистина ли не дават да ги докосваш? newsm78

# 679
Боряна, наистина ли не дават да ги докосваш? newsm78
И аз  на това се учудих.Не познавам Боряна но я чета с удоволствие и изпитвам уважение продиктувано от начина и на мислене.И като прочетох това ми стана мъчно

# 680
Е колко малки, не бяха ли на година и половина вече! Как така няма да ти дадат да ги докоснеш Shocked
Извинявай, ама нещо не им е наред и на твоите деца ooooh!

# 681
И аз се учудих на момента с докосването. Не знам защо, обаче отдавна си мисля, че снаха й на Боряна е кривотия, добре прикрита зад сина й. Боряна много ги оправдава. На близнаци можеше да бъдеш полезен все някак, а и предполагам си има нужда.

# 682
Боряна, нямам думи! Надявам се аз да не съм разбрала написаното. Ако синът и снахата не са ти дали да прегърнеш, докосваш децата, то нищо хубаво не мога да си помисля за тях. Twisted Evil

# 683
Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 сеп 2016, 17:55 от Zoι

# 684
За Боряна, аз останах с впечатление, че самите внучета не са ѝ давали да ги докосне. Не е странно, ако я виждат рядко, а те са още малки. На тази възраст и аз съм била гад, която не е давала на никой да я пипне.

# 685
Ааа, Зои, не си права Naughty
Муньовци са тези, на които мнението не съвпада с това на жена им.
Ако случайно си има свое собствено или просто не му пука и съответно не подкрепя половинката си на 100%, те тогава е муньо и мамино синче Wink

Уиш, май си права, но с такова овъртяно предисловие го е написала, че ни обърка.
А децата да не дават да ги гушка е нормално - като не са я виждали, не я познават.

# 686
Птица, да ти кажа пишейки се замислих  кой, кога беше Муньо:lol:
Верно, че децата може би не искали прегръдки. Боряна ще каже. Тъжно.

# 687
Ей  ,наложи се да  пазарувам и  излязох ,децата реват ,мъчиха ги ,това е нашата баба , разни номера. Те  си реват ,защото ги виждам рядко и не ни познават ,и  другата баба и дядо бяха, и с тях е същото. Тя  се съблича сама ,отваря си шишето ,пие  и си го затваря. Иска самостоятелност жената. И е права ,жена не се пипа току така-  не бих ги търпяла да реват,колкото да искам да ги гушна. Някой  ми писа в друга група за същото с деца ,на 2.5  вече разбират и може да ги убедиш да ги гушнеш, и сами се гушкат,но сега не става. И няма за моя радост да ги  разревавам..Пък и  май  зъбки на момъка растат  и бе ревлив в повече.Предния  път тя рева  повече. Това е положението ,на мен бе хубаво да вървя до тях и  да ги следвам ...На  година и пет са.

Да  допълня ,мама обеща,по-точно  май  опитва почвата ,като отраснат да ги праща  при бабите по пет дни на баба. Така че,нямаме проблеми,дори си говорихме с нея  доста,за разлика от сина,той  не говори нещо.И си приспа бебетата,та ни е по женски,като изпратихме  сватовете си гугукахме.
Тя  не обича да се ходи  у тях ,това ни е проблема до сега. Другото е  ОК. И си се карат за битовизми, и си го признава,че  мрънка много.Но  за големите неща се разбират  и съм доволна. Пък с времето още по- доволна се надявам да съм.

# 688
Извинявам се тогава за коментара за децата ти Peace Избързах да се изкажа Embarassed

# 689
  • до едно тепе
Моята бубулечка ден преди да стане на годинка се дръпна от баща си, който не беше виждала 2 седмици и не поиска да го гушне няколко часа. Та не се учудвам,че внучетата на Боряна не са дали да ги гушка. Като пораснат ще си искат сами прегръдките Laughing

Общи условия

Активация на акаунт