Енгин Акюрек в нови и стари проекти – Тема 340

• 59 508
  • 730
  •   1
Отговори
# 390

Цитат
Интересни новинки има.Как ли ще се развият във времето.  Thinking

Хармония  Two Hearts дано всичко да е за добро /както казват комшиите/.
При тази повторяемост и взаимствания оттук - оттам по нещичко, разните адаптации и римейк - крият и известна доза риск от разочарования на широката аудитория. Защото на всички вече им стана ясно, че се гледа не само в къщите пред ТВ, ами и в интернет. И хората извън Турция имат големи претенции към качеството на сериалите. Един път ще гледат екзотичните - забрадки, баклави и сърми, ама на втория и третия път ще цъкнат нещо друго - по-модерно, по-раздвижено, по-близко като бит и култура...

Не зная какво ще ни предложи Енгин - вярвам, че ще е най-доброто.  Доста избира... ще видим на какво се е спрял.

# 391
  • Пловдив

Веднага отговарям - Енгин ще ни покаже нещо различно. Какво точно - "Ще кажа, ама друг път".

# 392

Веднага отговарям - Енгин ще ни покаже нещо различно. Какво точно - "Ще кажа, ама друг път".

Направо съм ето така...
Скрит текст:

# 393

Керим, Йомер, Енгин...

Кой да ти каже следващия герой.Освен Енгин, но особено, той мълчи.

Г-жа Дурак и тя пази мълчание...

# 394
  • Пловдив

harmonia_dd, имаше нещо като: мълчанието е съгласие. Да го разбираме, новината е вярна. Изключвам партньорката - тя чете още... Може и да не приеме, да има други планове момичето.

# 395

Допълвам си поста:
Добри новини за феновете
Предполагаема партньорка на Енгин е Серенай, а сценаристката е Елиф Усман, през лятото той е подписал договора си с Тимс.
..................
Елиф Усман е наборка на Енгин, родена е 1981 г. Тя е писала сценариите за 2 филма и 6 сериала.

Кратка справка: http://www.sinematurk.com/kisi/28041-elif-usman/
..................
Да не забравяме, че това са новини от мрежата.

Интересни новинки има.Как ли ще се развият във времето. Thinking

Не зная какво ще ни предложи Енгин - вярвам, че ще е най-доброто.  Доста избира... ще видим на какво се е спрял.

Керим, Йомер, Енгин...

Кой да ти каже следващия герой.Освен Енгин, но особено, той мълчи.

Г-жа Дурак и тя пази мълчание...

harmonia_dd, имаше нещо като: мълчанието е съгласие. Да го разбираме, новината е вярна. Изключвам партньорката - тя чете още... Може и да не приеме, да има други планове момичето.

Хей , мишленце закачливо ,
знам , че си нетърпеливо .

Знам , че много ме обичаш,
затова към мен надничаш .

Затова , от мене знай :
ще играя с ... Серенай .

Туй ти казвам на ушенце ,
любопитничко мишленце .

Но , ако пък ти решиш
новинка да споделиш ... ,

нека твой да е ефира .
Фенките си аз разбирам .

Още малко да потраят .
После - всичко ще узнаят .

Тъй ,, прошепна '' ми Енгин .
Да е жив и здрав ! Амин !

Последна редакция: вт, 27 сеп 2016, 23:27 от Госпожа за цял един живот

# 396

А коя ще е следващата партньорка. Hug

# 397
Честно казано, тия от Ай Япъм са го ударили на яки икономии. Да не им загледа човек някой сериал - ами то все едно съм си "КРА"-то... То не бяха тоалети, то не бе мама Елван облечена в карапараашката си рокля... ами взела и старата си дружка Фатма абла, която пък си върви в комплект с куките и преждата.
Тук го раздава обаче по-модерна, т.е. няма забрадка...

А помните ли ателието на Елиф, което и "подари" Левент...  Thinking

Ами и то тук, само дето "сбутали" мебелите на куп и ги завили... Но птичките са си тук, както и камината...

Обаче това розово сако не ви ли боде в очите с цвета си - ставам много подозрителна май, но същия цвят сако имаше Танер. Не казвам, че е същото - ама кой знае.

# 398
  • Пловдив
Честно казано, тия от Ай Япъм са го ударили на яки икономии. Да не им загледа човек някой сериал - ами то все едно съм си в "КРА"-то... То не бяха тоалети, то не бе мама Елван облечена в карапараашката си рокля... ами взела и старата си дружка Фатма абла, която пък си върви в комплект с куките и преждата.
Тук го раздава обаче по-модерна, т.е. няма забрадка...

А помните ли ателието на Елиф, което и "подари" Левент...  Thinking

Ами и то тук, само дето "сбутали" мебелите на куп и ги завили... Но птичките са си тук, както и камината...

Обаче това розово сако не ви ли боде в очите с цвета си - ставам много подозрителна май, но същия цвят сако имаше Танер. Не казвам, че е същото - ама кой знае.

Марта, сълзи ми текат от смях. Мосат, ряпа да ядат... Обещай моля те, не заглеждай вече други сериали след КПА.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2016, 23:41 от mariana51

# 399
Цитат
Обещай моля те, не заглеждай вече други сериали след КПА.
Обещавам, обещавам... Че току-виж и къщата на сем. Демир се озове някъде... щото видът и е доста селски  newsm53

# 400

Като прочетох за повторенията на къщи, ателиета, сака, рокли ooooh!...., стана ми едно страшничко Wink и ще ви кажа... Hug
Лека да е. smile3524

# 401

Момичета  Two Hearts  Познайте кой ден сме вече - сряда.
А срядата е денят на...  "КРА". Няма това, няма онова. Като правих снимките за сравнение - и се загледах. Ами готин сериал, хубави комисар и сеньорина, че и останалите са страхотни...

Обаче ще последвам примера на Хармония  Two Hearts и казвам - лека нощ и да сънувате нещо красиво.

Ето и Йомер  гаси лампите и ще приспива Елифче... Ще и "разказва" Масал/приказка/
newsm03

# 402
  • Пловдив

Сладки сънища.

# 403

Добро утро момичета  Two Hearts

Да започнем деня с комисарска закуска, предложена от Йомер.

Хубав и успешен ден!

Аз да сложа и от любимото кафе на Елиф.

Скрит текст:

# 404
Добро утро,

Отново е сряда - денят на КПА.

А ние, с надежда и търпение за следващия герой на ЕА.

Момичета,  Hug

Лек и приятен ден.

Общи условия

Активация на акаунт