Енгин Акюрек в нови и стари проекти – Тема 340

• 59 503
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Слагам шапката на комисаря и дано намеря нещо ново и днес. Успешна сряда на всички.

http://www.posta.com.tr/engin-akyurek-gecenin-sonunda-pisman-oldu-haberi-1230461

Ето... намерих първата: след малко превод...

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 08:17 от mariana51

# 406

smile3525
Който търси, намира... Wink

# 407
  • Пловдив

И г-жа Дурак е там и едно красиво момиче.... А Енгин - красавец.

# 408

Цитат
А Енгин - красавец.
newsm10

# 409
  • Пловдив

Енгин снощи е бил с приятели и менаджерката си в Asmalımescit - Soho. Този път той е известен с участието си в КВФ с Берен, как не споменаха Туба и КПА - не пропускат някоя партньорка да лепнат до името му... Иначе никой не го познава и не знае кой е... Пък го слагат за да им се четат статиите. Ми що го снимат? Явно за нас - феновете. Да им благодарим тогава.

Новината вече и в gecce: http://www.gecce.com/haber-engin-akyurek-pisman-oldu

И тук: http://www.sehirmagazincisi.com/Hbr-5402-Engin-Akyureki-Pisman-Eden-Gece.html

Съжалявам, че съм излязъл на улицата!
Актьорът Енгин Акюрек, цяла нощ се забавлява с дами в района на Asmalımescit. На излизане, виждайки нашия обектив, Акюрек изпадна в лошо настроение. Актьорът каза: "Съжалявам, че съм излязъл на улицата". Заедно с дамите, Енгин се качи в такси. Предполагаемата възлюбена на актьора, се опита да скрие лицето си от пресата.

.......................
По ФБ пишат, че момичето е сценаристката????
.......................
Ей, може да те обесят. Не са в такси - такситата са жълти на цвят. Не се крият - влизат в колата, момичето си оправя бретона. Не са само жени. На задната седалка са Дурак, момичето и мъж. Енгин чака шофьора - явно приятел. Колкото се радвам, че си живее живота Енгин, толкова ме е яд да чета измишльотини - та то е видно от снимките. Хаят...

От ФБ още пояснения:
Преговорите продължават!!! Енгин, Йозлем, брат й - Йомер Дурак който е адвокат, или Артистанбул и писателката Елиф, са излязли снощи на вечеря!!!
Скрит текст:
The negotiations continue!!!! Engin, Özlem, her brother Ömer Durak who is the lawyer or Artistanbul and the writter Elif went out fot dinner last night!!!

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 13:08 от mariana51

# 410

Керим е нащрек.Пази Фатмагюл.
Цитат
Преговорите продължават!!! Енгин, Йозлем, брат й - Йомер Дурак който е адвокат, или Артистанбул и писателката Елиф, са излязли снощи на вечеря!!!
Нещо тържествено ще е, щом срещата е навън. Thinking

# 411
  • Пловдив

Три в едно...
Какво си мисля, щом Енгин е отпред, той е бил домакин на вечерята... Той ги е поканил.

# 412

Здравейте момичета  Two Hearts Хармония   Two Hearts Мариянка   Two Hearts

Значи е имало творческа вечеря - браво на присъствалите, жалко за все още "четящите" сценария.  Казвам жалко, защото всяко едно протакане при взимане на решение и то когато се знае от най-широката аудитория вече клони към проява на каприз.

Съставът на компанията е повече от показателен.  И правилно Мариянка  Two Hearts  отбеляза грубата грешка или умишлена инсинуация, че Енгин и компания са се качили в такси. Сигурно тези "снимачи" са далтонисти - не виждат ли, че колата е черна, а всеизвестен факт е, че такситата са жълти. Ей, така дават доказателства, че пишат малко наизуст, както и, че не познават и хората за които пишат.

Обаче ако това действително е СЦ - ами тя е доста добре изглеждаща млада дама  newsm10

# 413
  • Пловдив

http://flypaparazzi.com/2016/09/28/engin-akyurek-eglendigi-kadin … k-caba-sarf-etti/

Копи/пейст и във flypaparazzi.

Загледайте се в тази снимка. Мъжът прав до вратата - всеки момент ще влезе в колата. Това не е Йомер Дурак. Никой май няма да познае кои са дамата и кавалерът до нея. Остава гадаенето или Енгин да си признава...
Слагам снимка на Йомер Дурак - освен той да е шофьорът....

# 414

Загадки....Но веднага колажче с физиономийките на ЕА. Heart Eyes

# 415

Я, да сложа Йомер Демир като Йомер Джанер - което е ясно, защото на  Енгиновите снимки ще падне голямо разгадаване ...  Thinking

Мариянка  Two Hearts мисля, че шофьорът не е Й. Дурак,  както и младата дама не е Елиф Усман /СЦ/.

Загадки....Но веднага колажче с физиономийките на ЕА. Heart Eyes

Най-дясната е лесно разгадаема... Вмешателство в личното пространство - нещото което Енгин въобще не толерира

# 416
  • Пловдив

Три в едно в изобилие...

# 417

Загледайте се в тази снимка. Мъжът прав до вратата - всеки момент ще влезе в колата.

Аз много обстойно се загледах. И мисля /не твърдя, че съм права обаче/ че това е мъжът който е вдясно. Брада и мустаци, голямо характерно чело, плюс бял половер/риза.

Енгин също е с нещо бяло, затова си мисля, че просто си тръгват след общата вечеря. На г-жа Дурак няма как вече да и сбъркам физиономията - седнала е зад Енгин. А младата дама - търсете  я на тази обща снимка, освен ако не е седнала до Енгин и не се вижда. За сметка на това се вижда част от крака и, точно до лявата ръка на Дурак.

Ако не съм права -  готова съм да си изям шапката...

Скрит текст:

# 418
  • Пловдив

Г-жа Дурак много уморена. Марта, ако излезе и видео репортаж, ще разпознаем непознатите. На мен пък ми прилича на Серенай. Правият до вратата - представител на Тимс и отборът е готов. Празнували са старта на проекта. На ви пък...

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 16:49 от mariana51

# 419

Г-жа Дурак много уморена. Марта, ако излезе и видео репортаж, ще разпознаем непознатите. На мен пък ми прилича на Серенай. Правият до вратата - представител на Тимс и отборът е готов. Празнували са старта на проекта. На ви пък...

Направо съм ето така...   
Обаче мацката е хубава...

Общи условия

Активация на акаунт