Енгин Акюрек в нови и стари проекти – Тема 340

• 59 501
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте момичета. Hug

Момичета, на мен мъжът прав до вратата на колата, ми прилича на този от общата снимка седнал серещу г-жа Дурак. Two Hearts

# 421
  • Пловдив

Днес май съм все на 3 в 1.

# 422

Я да си уважа комисар Йомер, че днес е сряда...

# 423

Момичета, на мен мъжът прав до вратата на колата, ми прилича на този от общата снимка седнал серещу г-жа Дурак. Two Hearts
Мари52   Two Hearts  явно се включваш и ти в хапването на моята шапка  Wink  Същото казах и аз...

# 424

Денс е  денят на Йомер и Елиф. Heart Eyes
Марта Two Hearts  извинявай ,не съм ти прочела поста правилно и се повторих.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 19:11 от mari52

# 425

Мари52  Two Hearts ами аз така съм го написала, че трудно се разбира... Кой - кой е, ще се разбере със сигурност.

# 426

Колко вода изтече оттогава...

Нови трепети, нови "страхове" ни очакват... Thinking

# 427
   Добър вечер, момичета! Чак сега мога да се разпиша в темата и да се включа в разследването по новите снимки, на които Енгин изглежда страхотно  Heart Eyes Heart Eyes Мисля, че има логика в долупосочената схема кой кой е в автомобила  Simple Smile

Така, че нашият детектив Марта Hug пак стигна най-бързо до истината -снимката е от вечерта на 23.09.16  Peace

А Енгин малко беше ги поотпуснал папараците, сега пак ги е взел на мушка и е пуснал лошия поглед  newsm47

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 19:55 от araselia

# 428
  • Пловдив

araselia, докато стане превода - ти си ги сложила. Снимките с поясненията са от туитър:

Здравейте, енгинки. Ето какво открих аз, следете цифрите:
1) Сестрата на Седат - жената, която сподели снимка от неговия рожден ден. Омъжена е за мъжа под №3.
2) Енгин на РД на Седат. Мисля, че това е същият ден, на който го празнуваха.
3) Арда. Момичето под №1  е неговата съпруга.
4) Йозлем Дурак - мениджърката на Енгин.
5) Седат - брат на момичето под №1. И той е към Артистанбул. Това е фирмено парти и рожден ден. Дано ме разбирате.
Репортерите говорят неверни глупости.

# 429

Момичета  Two Hearts направо сме се учили от комисаря  newsm10

Тия от "Папараци" да започват да учат езици и да четат първо форумите - там пише всичко.

# 430
   Мариана Hug,да отбележа , че  много харесах твоята версия , обаче за съжаление не е така  Simple Smile

Да честитя срядата на КПА , прекрасни емоции ни донесе този сериал- в кадър, зад кадър, номинации, церемонии, награди - пълна програма  Party Дай боже да има още и то по-големи такива  Praynig

# 431

Двете картини - продадени.. Heart Eyes

Всичко вече е ясно. smile3525

За журналистите - жълтурковци, не си струва да коментирам.

# 432
  • Пловдив

https://www.facebook.com/Dizi.Reytingleri/photos/a.1201452714079 … ype=3&theater

Списание "Dizi Reytingleri ve Haber Sayfası" написа:

Подготовката на новия проект на продуцентска къща Tims с Енгин Акюрек и Серенай Саръкая в главните роли, е в разгара си.
Във връзка със сериала, който ще излезе на екран през януари или февруари 2017 г., се появи нова информация.
Основната тема на сериала са разработили Сема Ергенекон и Ейлем Джанполат. А сега се оказа, че сценария на сериала те разработват съвместно със сценаристката на сериала "Отвътре" - Елиф Усман. И че те трите ще го пишат заедно.

.................
araselia, мойта "версия" бе шегичка.  newsm10
Марта_49, още вчера написах, че Мосат ряпа да ядат. Отново шегичка...  smile3525
harmonia_dd, Алпер написа: Картините пристигнаха.
txtloves

# 433

https://www.facebook.com/Dizi.Reytingleri/photos/a.1201452714079 … ype=3&theater

Подготовката на новия проект на продуцентска къща Tims с Енгин Акюрек и Серенай Саръкая в главните роли, е в разгара си.
Във връзка със сериала, който ще излезе на екран през януари или февруари 2017 г., се появи нова информация.
Основната тема на сериала са разработили Сема Ергенекон и Ейлем Джанполат. А сега се оказа, че сценария на сериала те разработват съвместно със сценаристката на сериала "Отвътре" - Елиф Усман. И че те трите ще го пишат заедно.

.................
araselia, мойта "версия" бе шегичка.  newsm10
Марта_49, още вчера написах, че Мосат ряпа да ядат. Отново шегичка...  smile3525
harmonia_dd, Алпер написа: Картините пристигнаха.
txtloves

Звучи чудесно ,ха дано е истина и се пече нещо оригинално и завладяващо   newsm74

# 434

Двете картини - продадени. Heart Eyes

Всичко вече е ясно. smile3525

За журналистите - жълтурковци, не си струва да коментирам.

Това е най-важното засега. Портретите  на Енгин са прекрасни, представям си двойната или тройна радост и щастие на притежателките. Първо участвали са в кампанията, второ притежават портрет на Енгин с негов автограф и трето сигурно ще участват и в срещата с него. smile3501

Да честитя срядата на КПА , прекрасни емоции ни донесе този сериал- в кадър, зад кадър, номинации, церемонии, награди - пълна програма  Party Дай боже да има още и то по-големи такива Praynig

Срядата завинаги ще си остане деня на Йомер Демир, Елиф и "КРА" така както четвъртък е  на Керим, Фатмагюл и "КВФ" - никога няма да се откажем от това което сме преживели с героите на Енгин като емоция.
Естествено, че като започне нов проект ще отделяме повече внимание на новата история и ще вървим напред, но няма да забравим нищо и никого.

.................

Е, тук направо съм ето така

Да не излезе накрая, че сценария на Сема и Ейлем е "онзи" отказания  Shocked от дръзките и красивите... И аз шегичка...  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт