Парфюмни размисли и страсти-202

• 107 605
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Да, за Марково тепе става въпрос. Е, то нишов магазин на нас няма кой да ни забоде Simple Smile

La Vie Est Belle се носи на талази от млади и стари. Особено сега когато  паднаха температурите ,положението е извън контрол Grinning

# 136
  • Бургас
Аз из Бургас все по-рядко усещам Ла Ви,последно в мола едни момиченца се пръскаха.Но така от разминаване с жени не,Елиън обаче го носят яко. Laughing

# 137
Слава Богу,около мен не усещам нито един от парфюмите,които нося  bowuu Тук позахладня и втори ден съм с Шалимар Инишъл.Не мога да му се нарадвам  Heart Eyes Не беше любов от първо помирисване,но мисля,че любовта ни ще стане вечна  Blush

# 138
Някой пробвал ли е Fou d`Absinthe L`Artisan Parfumeur, че нещо съм му хвърлила око, но не го познавам.

# 139
Къде в София има парфюми на Montale?  newsm78  Praynig

# 140
Някой пробвал ли е Fou d`Absinthe L`Artisan Parfumeur, че нещо съм му хвърлила око, но не го познавам.
Един от малкото аромати на Артисан, които са ме потрисали. Фен съм на бранда, ама този търчах в банята да го мия. Хубава пирамида, но има нещо сбъркано, дори не мога да го формулирам. Най-общо казано
Чувствителните да не четат! Naughty
Скрит текст:
Някой се е опитал да ароматизира селска тоалетна, без канализация.

# 141
  • София
Благодаря на всички за споделеното за Интенс Кафе! bouquet Нямам парфюм, който да ми е спешен, дори на фона на трицифрените притежания, за които чета, и с моята скромна бройка.Редуцирах я тези дни, поразчистих и подарих на приятелка, оставих тези, които ще ползвам за ароматизатор, прибрах пролетно-летните и извадих есенно-зимните и като направих равносметка имам с какво да се пръскам в близките 5 години.Онзи ден си разнасях любимото Кавали Nero Assoluto, което в това време е приказно и съм на път да го подновя, скоро не съм искала да правя подобна стъпка.Опитах се да видя колко парфюм имам в Noir pour femme на Том Форд, но нито срещу лампа, нито с фенерче успях, някой да подскаже виждали се някак или просто да изчакам да спре да пуска  Joy?

# 142
  • Варна
Така като бях с 5 парфюма се сдобих с още
зашеметяващ аромат  Heart Eyes Heart Eyes

от този само мостра  Laughing

# 143
  • Варна
В Енцо съм виждала  Peace

# 144
Един от малкото аромати на Артисан, които са ме потрисали. Фен съм на бранда, ама този търчах в банята да го мия. Хубава пирамида, но има нещо сбъркано, дори не мога да го формулирам. Най-общо казано
Скрит текст:
Аууу благодаря за предупреждението. Ще се търси проба, във фрагрантика го харесват много (не, че има някакво значение за мен).

# 145
Скрит текст:

Леле, с това описание направо ме накара да ида да си пръсна от отливката - която мъжът ми носи основно и която много му отива. Нито на мен, нито на него излизат описаните от теб миризми - и слава богу.  Laughing Мирише хладно и дървесно.

# 146
Скрит текст:

Леле, с това описание направо ме накара да ида да си пръсна от отливката - която мъжът ми носи основно и която много му отива. Нито на мен, нито на него излизат описаните от теб миризми - и слава богу.  Laughing Мирише хладно и дървесно.

Много свеж и красив. Взех го уж за себе си, нали го дават унисекс. По-скоро е с мъжки уклон и на мм му заспа. Цяла пролет и цяло лято е с него- най-често ползваният за последните 6+мес.

# 147
  • The Evergreen State

Темата е наистина страхотна и е отворена всеки да сподели от къде тръгва парфюмната му страст как и защо. В предния ми пост нямах време да пиша много, въпреки скромната ми бройка към даден момент, доста парфюми са минали през ръцете ми. Много малко от тях съм изпръскала до край, повечето съм подарявала на роднини и близки.
От парфюми се вълнувам от много малка, майка ми имаше две гучита в чекмеджето си които много обичах да изваждам (това по времето на корекомите), не си спомням имената им, била съм малка. Спомням си и Бич Може, любимият на майка ми. Бях в пети клас на гости у роднини, жената ползваше Ланком Мажи Ноар, това ми се стори най-красивото нещо което някога съм помирисвала. През юношеските и университетски години ползвах каквото продаваха по павильоните, минах през лилавия люляков парфюм за който някой питаше преди време тук. Постепенно в България се появиха първите парфюмерии със западни марки парфюми. На първата ми работа голяма любов ми беше Бърбъри Уикенд, от него съм изпръскала може би три или четири 30ци. След това няколко години подред закотвих на Алюр, после сменях марките по-често.

Сега се чувствам малко като Йоан Владимир, живея на крачка от халета пълни с парфюми, нишови и мейнстрийм, но не е същата емоция както беше преди, страстта е леко поулегнала, дали от възрастта, дали от лесния достъп и възможност, незнам. Независимо от бройката ви момичета и момчета не позволявайте на страстта да угасне. Трябва да сме разумни но пък и трябва понякога да слушаме сърцето си и да грабнем на мига парфюм в който сме се влюбили  bouquet

P.S. Само да добавя, през всичките тези години все още възприемам себе си като парфюмно моногамна, обичам да имам парфюм подпис и ползвам към даден момент само един. Друг е въпросът че при цялото това многообразие и парфюмно любопитство обикновено сменям "подписа" си преди дори да съм изпръскала и 30 мл от предишния "подпис". Така успявам да натрупам 5,6 стари любови в шкафчето си но към тях посягам обикновено толкова рядко че предпочитам да подаря.

Последна редакция: нд, 25 сеп 2016, 21:41 от Athena

# 148
В магазин Farenah официално. В салона на Мая Илиева MG имаше /сега не знам не съм проверявала/, както и в страшно много квартални магазинчета, складове, апартаменти, офиси и т.н.

# 149
Скрит текст:
Скрит текст:
Аууу благодаря за предупреждението. Ще се търси проба, във фрагрантика го харесват много (не, че има някакво значение за мен).
Дано при теб се държи различно. От стотиците аромати минали под носа ми този и още един, на друга марка, изкарват подобно чудо.
Смело приех отливка при размяна, а мислех да го гръмна на сляпо преди време. Както вече писах съм голям фен на Артисан. Имам 14 парфюма и още 6-7 чакат ред, още толкова пък чакат проба. Вече си научих урока. Някои са ми абсолютни фаворити, други красиви, трети пипнати и не мога да не им призная чара, освен това мога и да ги нося понякога, но този специално, не, никога вече.

Общи условия

Активация на акаунт