Парфюмни размисли и страсти-202

• 107 625
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Извинявам се ,че пак задавам същия въпрос,но може ли описание на Roses Vanilla на Mancera?
 Четох доста хубави неща за него,а в момента  на доста добра цена в енцо.

# 181
Roses Vanille за мен е задушаващ парфюм, като дърта султанка в харем. Нито в началото, нито пък в края му го усещам  като елегантен и скъп парфюм. Не усетих нито захарността му, нито лимона, който да му предаде някаква резливост поне и да го събуди. АЗа този парфюм си хвърлих парите на вятъра.

# 182
Привет, момичета! Много ще съм благодарна, ако някой може да сподели и каже 2-3 думи за Want на DSquared2 EDP - как го усеща, аромат, трайност, развитие. Спомням си, че Денси беше споменала нещо във връзка с този аромат /тогава не обърнах внимание/, сега упорито търся, но не откривам нищо.  Confused Praynig
Благодаря предварително! bouquet

# 183
  • София
Скрит текст:
Здравейте парфюмни феи bouquet не съм писала много много отдавна, но пък редовно чета Laughing
Не съм парфюмен колекционер, по-скоро парфюмен "плюшкин" както ме нарича дъщеря ми. Във всеки парфюм мога да намеря нещо хубаво, което на момента да ме накара да го купя, после да реша че не мога да нося и съответно да  го подаря. Да ама вече не  - сега съм на етап разучаване, пробване, душене, четене пак пробване и чак тогава покупка. От време на време се възобновява страстта ми към придобивки на сляпо, но вече не като преди някак си по- осъзнато Mr. Green
Вчера в Нотос пробвах новата Orchid Soleil  - ами странна е  - започна много химично, нещо изгоряло после дойде варената царевица, но не една а сякаш съм си навряла носа в цял казан с варена царевица. Изненадващо обаче това ми хареса, улегна в кротки бели цветя. Ама ще си остана за сега само с Кадифената Орхидея.
И един въпрос  - от къде поръчвате Задиг и Волтер - For Her ме заплени до степен покупка..

И аз се присъединявам към въпроса "откъде Zadig & Voltaire?" ?  В Beauty Zone намира ли се?

Отливките на L`Artisan Parfumeur ще ми пристигнат в сряда, а така се надявах за утре...

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 19:19 от Радостна

# 184
  • Варна
Задиг и Волтер си взех мостра на парфюма и боди лосион от мола в Търново  Peace

# 185
Привет, момичета! Много ще съм благодарна, ако някой може да сподели и каже 2-3 думи за Want на DSquared2 EDP - как го усеща, аромат, трайност, развитие. Спомням си, че Денси беше споменала нещо във връзка с този аромат /тогава не обърнах внимание/, сега упорито търся, но не откривам нищо.  Confused Praynig
Благодаря предварително! bouquet
Аз си спомням, че като го пробвах много ми хареса. За съжаление не помня много от него, но беше приятно кремест, сладък и мекичък аромат и то при положение, че много рядко ползвам такива (в смисъл имам, но рядко ги ползвам и пак съм с претенции към сладките, повечето сладости на пазара не ми допадат, трябва да е блед и некрещящ). Спомням си, че и kovatcheva го беше забелязала. На мен единствено лошо впечатление ми направи бутилката, иначе ароматът ми хареса. А сега е излязла и негова розова версия, но  не съм я пробвала още:
http://www.fragrantica.com/perfume/DSQUARED-/Want-Pink-Ginger-40156.html

# 186
  • София
От кой магазин? Дъглас, Бюти Зоун, друг?

# 187
  • Варна
От кой магазин? Дъглас, Бюти Зоун, друг?
"ADEL"  е магазина

# 188
Задиг и Волтер от Прити шоп, Сефора, Нотос Галери, Леро. В БЗ и Дъглас го няма.

Аз харесвам Want, но не и новия розов с джинджъра. Want ми е мек, топъл, вкусно ванилов. Аз обичам такива парфюми и харесвам много ванилия.

# 189
  • Чукарландия
Извинявам се ,че пак задавам същия въпрос,но може ли описание на Roses Vanilla на Mancera?

Чаках някой да се включи вместо мен, защото не мога въобще да описвам. Ще ти го разкажа, колкото мога - за мен е прекрасен, но с условието, че аз обичам ванилия. Не е готварска ванилия, накъртваща, а е фина, нежна. При мен е основно ванилия, розата е само в началото, след това от нея няма следа. Много траен, присъствен, топъл, с огромна трайност. Hug

# 190
"Аз си спомням, че като го пробвах много ми хареса. За съжаление не помня много от него, но беше приятно кремест, сладък и мекичък аромат и то при положение, че много рядко ползвам такива (в смисъл имам, но рядко ги ползвам и пак съм с претенции към сладките, повечето сладости на пазара не ми допадат, трябва да е блед и некрещящ)." - Зозина

"Аз харесвам Want, но не и новия розов с джинджъра. Want ми е мек, топъл, вкусно ванилов. Аз обичам такива парфюми и харесвам много ванилия." - Денси

Зозина, Денси, благодаря ви!  Heart Eyes bouquet

# 191
  • София

За мен Roses Vanille е много хубав парфюм! Общото ми усещане за него е за модерна и същевременно добре поднесена сладост. Тази сладост не е плодова, а леко захаросана и това е магнетично, поне за мен. Забелязал съм, че страшно много харесвам парфюми, в които има по-сериозна доза захар и Roses Vanille не прави изключение. Като цяло не бих го определил като цветен парфюм с водеща роза, а по-скоро общото внушение е за изкусителна женствена, леко сочна сладост в началото, която постепенно преминава в по-сух и захаросан акорд. Розата в първия час-два не е трудна, даже напротив. Всъщност, след 2-рия час, ванилията господства над другите нотки. С две думи бих го описал като секси ванилия.  Grinning

Roses Vanille за мен е задушаващ парфюм, като дърта султанка в харем. Нито в началото, нито пък в края му го усещам  като елегантен и скъп парфюм. Не усетих нито захарността му, нито лимона, който да му предаде някаква резливост поне и да го събуди. АЗа този парфюм си хвърлих парите на вятъра.

Жалко, че така го усещаш, но бих искал да споделя, че ако минеш покрай мен, напръскана с Roses Vanille, задължително ще извърна поглед към теб Party  За мен е много привлекателен и напрягащ в слабините  Mr. Green Не мисля, че си си хвърлила парите, но това е мое мнение.

# 192
  • Чукарландия
Roses Vanille за мен е задушаващ парфюм, като дърта султанка в харем. Нито в началото, нито пък в края му го усещам  като елегантен и скъп парфюм. Не усетих нито захарността му, нито лимона, който да му предаде някаква резливост поне и да го събуди. АЗа този парфюм си хвърлих парите на вятъра.

Жалко, че така го усещаш, но бих искал да споделя, че ако минеш покрай мен, напръскана с Roses Vanille, задължително ще извърна поглед към теб Party  За мен е много привлекателен и напрягащ в слабините  Mr. Green Не мисля, че си си хвърлила парите, но това е мое мнение.

+1. Peace

Никакви дърти султанки, камо ли пък харем откривам в този парфюм. Нищо ориенталско не ми носи, въпреки, че е сладък. Сладостта му е елегантна, не по "харемски" накъртваща. Hug

Кадъните не ухаят така! Mr. Green

# 193
И аз харесвам този парфюм. Единствен от Мансера ми допада за истинско, дълго носене от тези, които съм пробвала. Още не съм го купила, но предстои.
От Енцо ме издразниха, че вдигнаха с 10 лв. набързо малкото шише, след като го получиха отново. Не е проблема в 10- та лв., но въпроса е принципен и няма да видят и стотинка от мен за този парфюм. Whistling

# 194
  • Бургас
Бел, щом нямаш никакъв Армани Код, грабвай Сатийн без колебания - прекрасен е, мисля, че няма да съжаляваш. Аз също не го взех, защото имам Ултимативния, а са доста близки, но редовно го поръчвам на моя приятелка, която го обожава. За идващия сезон ще ти легне много добре.
Всички последни мнения са за мои любимци.  Wink Roses Vanille е много хубав парфюм. Вярно, че е по-натрапчив, както повечето арабски аромати, но комбинацията е много приятна и изобщо не е страшна. Нито е задушаващ, нито си представям разни хареми и тем подобни.
Комбинацията между роза и ванилия е подобна в средната фаза на Want DSquared2 EDP, само че е в много, много по-олекотен вариант. Want е чудесен аромат - мек, пухкав, ванилов, нежен и гушлив. В много студено време леко се губи, но за средни температури и идващата есен е добър избор. На мен новият, розов с джинджър, също много ми харесва, даже го получих като подарък за рождения ден.  Heart Eyes Създава малко по-пикантно и дървесно усещане, иначе прилича на първообраза. Аз, обаче, по принцип обичам джинджифил в ароматите, така че предполагам, че първият ще допадне на повече хора.  Peace
И аз много искам да пробвам двата Задиг и Волтер, но в Бургас май ги няма никъде, изброените магазини ги нямаме със сигурност. Някакви идеи от момичетата от града дали не са ги мяркали?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт