Парфюмни размисли и страсти-202

• 107 605
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
мнения за Тиери Мюглер "Алиен" и "Ейнджъл"? Кой ви допада повече?
Само да те ориентирам, че въпросът ти не е особено коректен (казвам го абсолютно добронамерено). Двата парфюма са култови и си имат почитатели тук, а някои хора са почитатели изобщо на Thierry Mugler и имат безброй версии на тези два парфюма. Peace
Може би сама трябва да прецениш кой ти се носи повече. Аз съм носила и двата, плюс Womanity, Innocent и пр. така, че трябва да си пробваш и да си решиш.

# 331
  • Бургас
 А други хора никак не са почитатели на творчеството на Мюглер като мен. Wink Не харесвам нито един от двата,но ако трябва все пак да избирам твърдо съм за Елиън. Peace  Cъветвам да не се влияеш от мненията тук,а да ги тестваш сама.После да няма разочарования.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2016, 12:15 от Bright Crystal

# 332
Бижу, и аз определено намирам връзка с Ботега Венета и другите сходни. Може би не ми прилича на нейна сестра, но спокойно мога да я нарека втора братовчедка  Wink
Благодаря ти, че сподели! Hug Леглото ми си мирише на Ботега Венета, след като се махне всичко излишно и това е...
Но както и да е, парфюмът заминава за подарък на една много мила възрастна дама, която много ще му се зарадва и ще си го носи с радост, тъй като определено аз няма да го нося.
За съжаление след два дена проби вече и аз откривам "арабското" в него, което ми разваля Ботегата и твърдо повече няма да експериментирам с ароматните творения на Близкият Изток, та ако ще да са разказани като приказка от 1001 нощ! Laughing Stop
И понеже ПОСЛЕДНИЯТ се оказа, че няма да е за мен, сега трябва да си имам наистина последен! Crazy Чакам го. Blush Blush Този път, сериозно. Peace

# 333
  • София
Благодаря ти! bouquet Аз мислех, че си поръчала Неролито от мосю Стивън.Колкото до покупката от България на ексклузив на Герлен, бих казала, че по-непрофесионално отношение от консултант и по-големи глупости не съм чувала и това доста ме разочарова.Инак новия Дъглас много ми хареса, много по-различен е от другите.Предполагам, че има нова мода в аранжирането и тя идва с него.

Всъщност поръчах ексклузив на Шанел от мосю Стивън, за да се добера до проба на Неролито, което пък се оказа, че не е мое. Мисля че и занапред ще продължа да си пазарувам от него,тук едва ли ще са толкова щедри, да дават по 10-тина 3.8 мл виала на герленските ексклузиви с покупка  Simple Smile

# 334
  • София
Момичета, кой е мосю Стивън? За пръв път чувам за него.
veka, мен консултантът добре ме ориентира. Да им дадем шанс на младите.
P.s. Говоря за момчето.

# 335
  • Бургас
Ох,тази рокличка така я чакам,направо изгарям. Laughing veka,горещи благодарности за хубавия опис на този парфюм след това,което си писала няма как да не ми хареса.Обичам и Ла Ви и Черния Опиум,скоро ще си виновна за новата ми парфюмна придобивка май. Mr. Green bouquet

Отдавна я пробвах в магазина на морска гара Travel free shop. И определено ми харесва най- много от всички рокли, в другите все нещо ме задушава нещо като череши е при мен. Но при тази усещам горски плодове, хубави при това Simple Smile .

# 336
[
Всъщност поръчах ексклузив на Шанел от мосю Стивън, за да се добера до проба на Неролито, което пък се оказа, че не е мое. Мисля че и занапред ще продължа да си пазарувам от него,тук едва ли ще са толкова щедри, да дават по 10-тина 3.8 мл виала на герленските ексклузиви с покупка  Simple Smile
[/quote]

+1и заради мострите на шанелските ексклузиви, които праща щедро Peace

# 337
  • Бургас
Веси,мерси,че се включи Simple Smile Heart Eyes ,честно казано днес не мислех да слизам до долу.Но ще се оправям и отивам да я пробвам.След три положителни мнения,вече няма как.Денс,чакам да си кажеш тежката дума за рокличката. Heart Eyes Hug bouquet

# 338
aniela_5, благодаря за предложението bouquetДори да съм тествала аромата нямам спомен, но и свежа точно такъв тип какъвто си описала имам.Ако ми попадне непременно ще го тествам.
Евоке  мисля , че щеше да ми дойде арабски затова и се отказах да го купувам. Лошо е, че нямаше проби от него. Като го мерна на живо-тогава проби.

Очаквам проби от Calligraphy Rose, Роз ванилия Мансера, кафе роуз ТФ и др.. рози и бодли Grinning

Rose Barbare не ми допадна , за моя нос има ретро уклон, но съм тествала отдавна. Не помня точно аромата , но усещането от него е, че никога не бих носила точна такава роза и сега изплува като заговорихте за нея.

# 339
  • Бургас
Моля  bouquet скоро трябва и аз да се разходя до там  Blush .

# 340
  • София
Всъщност поръчах ексклузив на Шанел от мосю Стивън, за да се добера до проба на Неролито, което пък се оказа, че не е мое. Мисля че и занапред ще продължа да си пазарувам от него,тук едва ли ще са толкова щедри, да дават по 10-тина 3.8 мл виала на герленските ексклузиви с покупка  Simple Smile

И аз обичам такова отношение.Няма да изреждам какво ми бяха наслагали в торбата в бутика на Герлен, разбира се без да съм поискала нищо и го видях чак в хотела, защото отгоре беше покрита с бяла хартия, идваше ми да се върна да пазарувам на другия ден пак  Joy.

Момичета, кой е мосю Стивън? За пръв път чувам за него.
veka, мен консултантът добре ме ориентира. Да им дадем шанс на младите.
P.s. Говоря за момчето.
Мосю Стивън е собственик на бутик за ексклузивна парфюмерия в Белгия и можеш от него да си поръчваш неща, които тук ги няма.Мисля, че сайта е много пъти споделян в темата, може би  не си попадала.Сайтът е http://www.placevendome.be/home/ и аз го знам благодарение на I walk alone, тя го откри и сподели  bouquet.

Колкото до консултанта на Герлен в новия магазин в Парадайс, това е същият, който беше в Сердика.Аз не го виждам за първи път, веднага го познах, но да ми обясняваш как ексклузивите са на промоциална цена  Crazy, защото някаква клиентка или блогърка му е казала, че е била в Женева и тези същите парфюми там струват 350 евро  Whistling, хайде няма нужда  Stop.И ако не сме пушили цигари Кент и яли бонбонки Тик-так, има сайт при това официален на Герлен и там цените на ексклузивите са написани черно на бяло.Оставам без думи, малко като на пазара ми се стори, че съм в онзи момент, и се опитват да ме зарибят и още куп неща, които дори не искам да коментирам.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2016, 15:42 от veka

# 341
Колкото до консултанта на Герлен в новия магазин в Парадайс, това е същият, който беше в Сердика.Аз не го виждам за първи път, веднага го познах, но да ми обясняваш как ексклузивите са на промоциална цена  Crazy, защото някаква клиентка или блогърка му е казала, че е била в Женева и тези същите парфюми там струват 350 евро  Whistling, хайде няма нужда  Stop.И ако не сме пушили цигари Кент и яли бонбонки Тик-так, има сайт при това официален на Герлен и там цените на ексклузивите са написани черно на бяло.Оставам без думи, малко като на пазара ми се стори, че съм в онзи момент, и се опитват да ме зарибят и още куп неща, които дори не искам да коментирам.
Ммм, знам го този момък! Joy Увещаваше ме в Сердика с най-сластни слова колко велик е Santal Royal когато търчах да купувам и не купих Cara Mia Etienne Aigner. Попарих му ентусиазма със сбърчен нос и отказ да призная колко е невероятен парфюма!  Laughing Ми като не ми е, как някой консултант ще ме накара да го взема, само заради предварително изрепетиран театър от възвишени суперлативи по негов адрес и аз в момента го пробвам, и преценявам?! Thinking Изобщо, иска ми се да знам, тия консултанти, колко от така много хвалените от тях аромати, които искат да продадат, наистина намират за прекрасни и биха ги носили(и ги носят) или всичко е само с цел да получат по-висок бонус от евентуална продажба. Thinking
Както и да е.

Само да спомена последно за Evoke - парфюмът наистина го купих с идеята, ако ми хареса много, много да си го нося, а ако не да иде за подарък на любимата ми баба Гани(тя няма да ми се сърди, че съм го пробвала), при която ще отиде в крайна сметка. Сега обаче - изкупени и после да не се напълни с разочаровани, защото ще ми е криво. Tired А вметката правя, за да кажа - не купувайте парфюми по сластни описания, ако не можете да си позволите разхода или покупката ще ви затрудни! Често пъти описанията ни са от еднократно пробване в магазина и при повторна проба парфюмът не е чааак толкова великолепен колкото на мен, примерно ми се е видял първия път. Аз обаче си признавам като се окажа подведена от първи впечатления. Flutter Не робувайте на мнения на утвърдени съфорумки, на моето в това число също, защото много е вероятно да останете силно разочаровани. Просто ПРОБВАЙТЕ!

# 342
  • София
veka, благодаря 
Да, знам за това място. Пропуснала съм за мосю Стивън. Добре че си ти, иначе щях да си остана неосведомена. bouquet

# 343
не купувайте парфюми по сластни описания, ако не можете да си позволите разхода или покупката ще ви затрудни! Често пъти описанията ни са от еднократно пробване в магазина и при повторна проба парфюмът не е чааак толкова великолепен колкото на мен, примерно ми се е видял първия път. Аз обаче си признавам като се окажа подведена от първи впечатления. Flutter Не робувайте на мнения на утвърдени съфорумки, на моето в това число също, защото много е вероятно да останете силно разочаровани. Просто ПРОБВАЙТЕ!
Подкрепям напълно Бижу! Hug
А и да можете да си позволите разхода, както разбрахме "парите не са важни, важна е бройката и тя да не расте"!!! Mr. Green Whistling
Купуването на аромати без проби е сериозен риск. Не го допускайте!

# 344
И аз го знам този младеж в Дъглас Сердика - на два пъти ме е стъписвал с безумни твърдения и некомпетентност; например - търся очна линия с четка, той ми пробутва тип флумастер и твърди, че било като четка. Като пък излезе новата метеоритна база на Герлен, го помолих да сравни със старата - естествено, че взе да говори всичко в полза на новата като по отделни нюанси в говоренето му разбрах, че изобщо няма представа коя е била старата база. Тъжно е, ако на него трябва да се разчита при ексклузивите на Герлен.

Общи условия

Активация на акаунт