Дневникът Тема 73 - Да отслабнем всички заедно!

• 91 497
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Ами....здравейте и от мен слабеещи девойки Simple Smile

Аз съм на 30г. опитвала съм какви ли не диети, спортове, срам ме е да си призная, но и хапчета.
Ефекта от тях винаги е или нулев или йо-йо и така вече 15 години. Rolling Eyes
До тук с резюмето...

Реших да престана да гледам от отслабналите и да си създам собствен режим, като за начало трябва да
спомена, че имам и хормонални проблеми(поликистоза). Peace

Ето пък какво съм измислила аз.

Та първото което смятам да предприема е да си направя Вега тест за да затвърдя съмненията си, че аз пълнея от неща от които останалите слабеяти да си съставя индивидуален хранителен режим. newsm78

Втора стъпка е да започна със Зумба тренировки, за да стопя малко маса преди фитнеса(не ми се става културистка все пак). За тази цел съм си взела и мултиспорт карта. newsm18

Трета стъпка е да започна да си пия комбинираните билкови чайчета за регулиране на хормоните(които пак на сама глава ще комбинирам). cheers

Та мили ми слабеещи аз съм вече една отчаяна пухкавелка и се надявам след като взема нещатата в свои ръце да има резултат.

П.С Трябва да сваля поне 20кг. Simple Smile Embarassed

Стискайте палци Praynig

# 76
Добре дошла и успех Hug

# 77
  • София
Здравей, Тодорова, добре дошла и успешно отслабване.

Тук някои момичета бяха казали, че Вега тестът не е особено добър, по-добри са кръвните изследвания. Аз също не бих си направила Вега тест, но всеки сам си преценява. Относно поликистозата и аз съм с такава. Не знам през какви точно диети си минавала, но замисляла ли си си, че може да има странична причина за неуспеха. ПКЯ често е придружено с проблеми с  щитовидната жлеза или инслинова резистентност (аз съм с второто).

Това със спорта е много хубаво, че си се захванала редовно. Не мисля, че от фитнеса ще станеш културистка, мускули не се правят лесно, но зумбата е чудесен избор за отслабване. Аз правя понякога вкъщи.

Какви чайове мислиш да пиеш за хормоните? Аз не съм пробвала, но и не обичам, обаче ако има нещо, което да помага, бих се насилила.

# 78
Успех и от мен, Тодорова(старша).   Peace
Когато човек знае какво иска и е убеден в това, което прави, резултат неминуемо има.

sun sea ,  z.2012 , благодаря ви.     Hug   Нося си дрехите, докато мога, че нали мисля още да слабея, много силно се надявам след 1-2-3 месеца да нямам нужда от тях, а от нови.    Laughing

# 79
  • София
Love, поздравления и от мен за сериозните промени, пожелавам ти скоро нови дрехи да си купуваш.  Flutter

Аз също туко що установих, че ми трябва ново есенно яке, миналогодишното ми виси отвсякъде. Ще подменям и аз гардероба явно.

# 80
Love, поздравления и от мен за сериозните промени, пожелавам ти скоро нови дрехи да си купуваш.  Flutter

Аз също туко що установих, че ми трябва ново есенно яке, миналогодишното ми виси отвсякъде. Ще подменям и аз гардероба явно.

Само това да се чува в темата ....все по-малки и по-малки дрехи.     Grinning
Благодаря ти!   

# 81
  • София
  И аз пак се завръщам, че отчаянието ми удари дъното Sad. Започнах с картофи и мляко диетата, в неделя ще лунувам и после не знам newsm78
Споменавате хранене с овесени ядки за отводняване, какво е то, не съм го пробвала/срещала Thinking

Страхотни резултати имат някои от вас-поздравления, дано и аз успея някога да се похваля и да мотивирам някой друг с мечтаните,за момента, постижения

# 82
По принцип има диета с овесени ядки, при която в продължение на няколко дни се приемат само те с някакво плодче и/или мляко в тях.
Аз, обаче, мляко не консумирам, а и не обичам еднообразието, та ги включих за закуска и следобедна закуска/вечеря като им добавям или малко настъргана ябълка или малко стафиди.
Самите ядки по принцип действат положително на отделителната система, та дори да се консумират като едно или две хранения на ден пак има ефект Peace

# 83
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Тези диети с картофи и овесени ядки за мен са някаква велика лудост, но вие си знаете ...

Бройте си калориите, спортувайте и всичко ще е о.к ....

Според мен, за да е успешна диетата, трябват достатъчно протеини, които , ако се набавят от месо, то да не е мазно, мазнини, но от ядки и то в мн малки количества ежедневно и много зеленчуци и вода най- малко по 2 литра

# 84
  • тук и там
Публикация,която ми хареса от Любомир Иванов.За мен беше много полезна.Върна ми малко мотивацията. Simple Smile
http://lubomirivanov.com/4854/comment-page-1/#comment-149314

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 07:38 от Kaisia

# 85
Тези диети с картофи и овесени ядки за мен са някаква велика лудост, но вие си знаете ...

Бройте си калориите, спортувайте и всичко ще е о.к ....

Според мен, за да е успешна диетата, трябват достатъчно протеини, които , ако се набавят от месо, то да не е мазно, мазнини, но от ядки и то в мн малки количества ежедневно и много зеленчуци и вода най- малко по 2 литра
Едва ли има човек, който не приема протеини. 5-7 дни на някакво моно е идеален начин за прочистване на организма и размърдване на отделителната система. Това не означава, че преди и след подобни периоди хората не приемат достатъчно П и М. А това, че месото не трябва да е мазно е мит, развенчан още преди години Peace Аз не обичам мазно месо, но е факт, че то е изключително полезно за организма най-вече ако той е в процес на отслабване. Между другото мазнините съвсем не трябва да са в  "мн малки количества" Peace Разбира се, ако "диетата" набляга на В е нормално М да са в по-ниски количества, но ако това не е така, то те съвсем не трябва да се ограничават.

# 86
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Зизу, послушай ме...недей да се залъгваш и да позволяваш на апетита да те контролира ...

Сваляла съм на два пъти по над 35 кила, от двете ми бременности ...

Движение, контролирани порции с отрицателен калориен баланс и протеини....

казвам, че ядките трябва да са минимално количество...към 30 грама дневно, което е една малка шепичка...

Мазнините да са от тях предимно.... а захарите само от натурални източници като плодове....

Картофите са нишесте, това си е захар ...така че няма как да отслабнеш...може само да свалиш мускули и да изхвърлиш вода, но това не е отслабване  Peace

# 87
Благодаря, че ми каза, какъв ми е проблема  Joy Не знаех, че се залъгвам и позволявам на апетита да ме контролира ... Да ми се чуди човек как съм сваляла до сега Laughing
Добре се посмях. Благодаря Peace
Не знам защо реши, че тук някой спазва някакъв вид монодиета, било то с картофи, овесени ядки или нещо друго, за да сваля мазнини? Всички сме наясно, че този метод е за изхвърляне на вода и никой не очаква, че за 2-3 дни ще изпари кило-две чиста мазнина Peace

# 88
Те и плодовете са си захар.А ядките имат фитинова киселина и не са подходящ източник за усвояване на мазнини,минерали,витамини.Калорията-също е остаряло понятие-измерени са при определени условия,които не са в реала.

# 89
  • София
Момичета, дали от рожкова и лешниковия тахан се задържа вода?

Общи условия

Активация на акаунт