Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 277
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Чаровна, на мен много ми харесва. Ако тръгна да се потъмнявам нещо такова ще е. Какво се води?
И на мен много ми хареса .Затова показах и попитах дали случайно някой знае какъв е цвета.
Ни най малко си нямам на представа как се води този страхотен цвят  newsm78 .
Ох аз тук се чудя да си поръчвам ли маската на Eprouvage или балсама за тънката ми коса ?  Joy

# 151
Тъмно, почти черно, пепелно, не бих го нарекла кестеняво, студен цвят е.  Simple Smile

# 152
Тъмно, почти черно, пепелно, не бих го нарекла кестеняво, студен цвят е.  Simple Smile
Да да виждам ,че е тъмен и студен цвят Simple SmileНо не е само кестеняво има нещо тъмно виолетово или червено.През телефона ми изглежда виолетово на монитора стои по тъмно червеникаво  Joy

# 153
Чаровнице, пак ще ти напиша, че според мен балсама ще ти е съвсем окей  Wink Hug

# 154
Аз се боядисах днес. Трябваше октомври да е, но корените ми са побелели доста и личи много.

Колко често миете косите си, момичета? Преди я миех всеки ден и ефекта при мен не беше добър. Сега я мия на три дни и издържа учудващо добре. Но и е прибрана през повечето време, това също е определящо донякъде.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2016, 20:14 от Анонимен

# 155
Добре е станал цвета Цвети.
С каква боя се боядисваш?
За миенето на косата мия през ден или два  Simple Smile

# 156
Цвети, честита ти боя  Hug, екстра е станало.
Аз мия косата си на 3-4 дни. Много ми е суха и избягвам по-честото миене, понеже се изсушава още повече.

# 157
  • В полите на Пирин планина
Цвети, хубав е цветът ти, косата изглежда гладка и плътна.
Моята коса е много мека и доста чуплива, ако не я мия често се заплита безобразно. Обикновено през ден, а лятото и всеки ден.

И аз съм за боядисване. Сигурно утре ще се боядисам.

# 158
Цвети, хубав е цветът ти, косата изглежда гладка и плътна.
Моята коса е много мека и доста чуплива, ако не я мия често се заплита безобразно. Обикновено през ден, а лятото и всеки ден.

И аз съм за боядисване. Сигурно утре ще се боядисам.
И аз съм за боядисване  Joy .Но все отлагам и се чудя дали пък не може да си отложа чак за догодина  Grinning

# 159
  • В полите на Пирин планина
Ако нямаш бели коси - може. Аз докато нямах не се боядисвах изобщо. Обаче бяла не мога да ходя - не ми е естетично.  Grinning

# 160
Благодаря, момичета. Сега се мажа с Лонда 3/0 тъмно кестеняво. На моята коса друг цвят трудно ще стане без изсветляване. Но не се оплаквам- цвета е тъмен и наситен.

Чаровна, ако издържиш три месеца. Grinning  Не е толкова време.

# 161
Благодаря, момичета. Сега се мажа с Лонда 3/0 тъмно кестеняво. На моята коса друг цвят трудно ще стане без изсветляване. Но не се оплаквам- цвета е тъмен и наситен.

Чаровна, ако издържиш три месеца. Grinning  Не е толкова време.
Те минаха май три месеца от последното боядисване.
Лейди имам бели коси тук там.
Мисля си дали да не тонирам просто косата с едно мусче .Ето това
http://irecommend.ru/content/blesk-i-shikarnyi-tsvet-volos-otten … gvfoto-do-i-posle с цвят 3-0

# 162
Аз имах такава пяна, само че 7.77 като се боядисвах медна. Много са хубави.
Обаче 3-0 няма ли да ти стане много тъмно...това си е почти черно по принцип.

# 163
Аз имах такава пяно, само че 7.77 като се боядисвах медна. Много са хубави.
Обаче 3-0 няма ли да ти стане много тъмно...това си е почти черно по принцип.

Не не би следвало да стане тъмно.Гледам ,че не е с много силна пигментация и е временно.
Като препигментиране се получава на косата май ...  newsm78.И тонира и създава блясък.Допада ми ,че е по щадящо от боядисването.
Мис за теб

# 164
Няма нищо общо с препигментирането  Laughing
Направо си боядисва косата ( и ръцете)   Peace
И пак мисля, че 3 ще ти е тъмно, поне от снимките, които съм виждала тук на косата ти. Но в действителност може да е друго, ти си знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт