Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Есенно-златна тема 8

• 89 290
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
Лана,тази коса не е къса.А твоята щом е още по-дълга,значи ще станат с такава или по-дребна маша.Много харесвам такива къдрици.Лана,ти полаза ли ни твоята коса?Нямам спомени...
Рая,много си лоша!Толкова бързо скри снимката,че не мижах да видя.

# 736
Mother от както съм на черта имам дори повече обем Simple Smile
Под черта имам в предвид ето така да се опиташ да я направиш .
Скрит текст:
Наистина са ти много вдигнати етажите.А замисляла ли си се за малко по къса коса.Ето така .
Скрит текст:
и да ви покажа от гелчето на давинес косата ми расте като луда.Вижда се отпред до къде ми е дълга а преди година знаете беше малко под брадичката .  Joy
Скрит текст:
не съм сигурна ,че ще издържа да я пусна още.Май искам пак да стрижа  Joy #Cussing out

# 737
Чаровна, наистина ти е дръпнала косата Heart Eyes, от колко време го ползваш?

# 738
Mother,аз пък ще ти кажа да не режеш черта.Ти и да отрежеш отзад равно,то отпред по-късите пак ше ги чакаш да растът.И дължината няма да е почти еднаква,както вече е при Чаровна.Това не са високи етажи!Доколкото виждам са от ушите надолу,така ми се струва.Високи са над ушите.Не са добре преляти просто и стърчат леко😊Не мисля,че са ти толкова скъсени етажите,да наистина могло е да не са така вдигнати,но не е толкова зле.Не е нужно непременно да я режеш.Може просто да не е добре подстригана или оформена,не знам.
За мен чертата неминуемо отнема от обема в корена,дори и при гъста коса като моята го виждам.Имам пак много обем,но ако искаш повдигане от корена,просто чертата не е удачна,но и много вдигнатите етажи пак не стоят добре.От друга страна можеш да скъсиш както Чаровната ти е предложила,ако разбира се ще прежалиш косата,така поне изцяло ще решиш ,,проблема" с нова прическа и нова форма.Друг вариант-чакаш да расте и търпиш.
Ще пусна нова тема след малко 😃Само да я оформя.

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 09:04 от Miss_Bingley

# 739
Чаровна, наистина ти е дръпнала косата Heart Eyes, от колко време го ползваш?
Mесец Simple Smile) Използвам и шампоана на дюкре против косопад той също се води стимулиращ.Пия и витамини против косопад.Косопад обаче има колкото си искаш .Ама пък косата расте като луда  ooooh!
Време е за нова тема момичета.

# 740
  • Шотландия
Mother,аз пък ще ти кажа да не режеш черта.Ти и да отрежеш отзад равно,то отпред по-късите пак ше ги чакаш да растът.И дължината няма да е почти еднаква,както вече е при Чаровна.Това не са високи етажи!Доколкото виждам са от ушите надолу,така ми се струва.Високи са над ушите.Не са добре преляти просто и стърчат леко😊Не мисля,че са ти толкова скъсени етажите,да наистина могло е да не са така вдигнати,но не е толкова зле.Не е нужно непременно да я режеш.Може просто да не е добре подстригана или оформена,не знам.
За мен чертата неминуемо отнема от обема в корена,дори и при гъста коса като моята го виждам.Имам пак много обем,но ако искаш повдигане от корена,просто чертата не е удачна,но и много вдигнатите етажи пак не стоят добре.От друга страна можеш да скъсиш както Чаровната ти е предложила,ако разбира се ще прежалиш косата,така поне изцяло ще решиш ,,проблема" с нова прическа и нова форма.
Още един глас и от мен - няма как на изравнена коса да се постигне по-голям обем в корените, отколкото на коса на пластове. Какво точно те дразни в косата? Когато е на пластове, е нормално, ако няма изсушаване или въобще някаква обработка, крайчетата да постърчават накъдето си искат. Да не е моят синдром - в определени дни на месеца, каквато и да ми е косата, все не ми харесва?  Blush newsm78

# 741
Точно така е.Ако косата е чиста и изкъпана току що,без да й е правена обработка си застава както си иска и по-късите пластове е съвсем нормално да стърчат леко.
Малко са късметлийкте,които им стои идеално косата след баня,решат и тръгват.Ако фризьора е добър и косата е подстригана идеално,може и да стои,но в повечето случаи на нас все нещо не ни харесва и има къде да се пипне.
Косата на етажи е сама по себе си много хубава прическа,но малко фризьори могат да я направят добре.😊
Твоята си е добре,просто си по-вторачена в нея.Изправена как стои?Пробва ли?
Хайде,отивам да правя темата.

# 742
За мен чертата неминуемо отнема от обема в корена,дори и при гъста коса като моята го виждам.Имам пак много обем,но ако искаш повдигане от корена,просто чертата не е удачна,но и много вдигнатите етажи пак не стоят добре.От друга страна можеш да скъсиш както Чаровната ти е предложила,ако разбира се ще прежалиш косата,така поне изцяло ще решиш ,,проблема" с нова прическа и нова форма.
Още един глас и от мен - няма как на изравнена коса да се постигне по-голям обем в корените, отколкото на коса на пластове. Какво точно те дразни в косата? Когато е на пластове, е нормално, ако няма изсушаване или въобще някаква обработка, крайчетата да постърчават накъдето си искат. Да не е моят синдром - в определени дни на месеца, каквато и да ми е косата, все не ми харесва?  Blush newsm78
Хич не съм съгласна ,че задължително етажите дават  обем.Много зависи от типа на косата дали е тънка и фина или гъста.Когато косата е по тънка и дължината е под раменете  при една такава прическа се получава точно обратното и краищата започват да изглеждат   още по-тънки и от там не стои добре . Подобна стъпаловидна прическа е подходяща за тънка коса, само в случай, че косата е до раменете и дори по-къса. По този начин се придобива обем.Това го пиша от личен опит като съм била с дълга и с по къса коса на етажи и определено не съм имала обем .Напротив косата ми изглеждаше още по тънка . Това също са ми го казвали и когато са ми правили прическите и при оформянето на етажи са ме предупреждавали ,че ще изгубя част от обема си  Peace Hug .И за да не са празни приказки снимка от преди 6 години с етажи по изразени етажи имам обем ама друг път  Joy.Обем ми се получаваше ако използвам продукт за обем и леко топирвах .
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1213521356965&set=a. … ype=3&theater
И косата ми сега на черта /съвсем лек етаж имам който е преливащ и дори не си личи / и не така изразен.Не ми трябва нищо да използвам и обем да искаш Simple Smile
Скрит текст:
аз обаче си я предпочитам по права .

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 10:42 от Анонимен

# 743
Чаровна,точно така е.Абсолютно зависи.Ако е тънка етажите са даже лош избор.Съдя по братовчедка ми,на 12,години,с редичка,мекичка и много тънка косица.Сега е на средна дължина черта,ама абсолютна черта,равна навсякъде.Много по-добре й е.Много чето феизьорите като видят тънка коса и филират,уж за повече обем.Голяма грешка!Но това мнение се шири навсякъде.
В случая на Mother,обаче не е така.На нея ще й ходят и етажи и равна.Просто трябва да прецени как се харесва повече.

# 744
Чаровна,точно така е.Абсолютно зависи.Ако е тънка етажите са даже лош избор.Съдя по братовчедка ми,на 12,години,с редичка,мекичка и много тънка косица.Сега е на средна дължина черта,ама абсолютна черта,равна навсякъде.Много по-добре й е.Много чето феизьорите като видят тънка коса и филират,уж за повече обем.Голяма грешка!Но това мнение се шири навсякъде.
В случая на Mother,обаче не е така.На нея ще й ходят и етажи и равна.Просто трябва да прецени как се харесва повече.
Съгласна съм ,че на Mother ще и ходят и етажи.Тя има сходна на моята коса поне на снимки прилича на моята и точно тези по вдигнати етажи ми напомниха на снимката която споделих от преди 6 години.Затова идеално я разбирам как се чувства и знам ,че иска промяна  Mr. Green .

# 745
Момичета, пускам новата тема, с уговорката,че имам да я пооправям, линкове и неща по оформлението, но ми изникна спешна домакинска работа, а и ни дойдоха майстори в къщи, та ще я оправя после.
Сега, я пускам да не ни скастрят  Mr. Green ще ме извините за което  Blush

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=950043.msg33978594#msg33978594

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 12:45 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт