След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 896
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
309 пак са номер 1  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

много скадки бяха снощи бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
имаха страхотно моменти,въпреки че бяха малко скарани и те  hahaha
ма тая Писликсу  #2gunfire #2gunfire #2gunfire пак обърка всичко

# 46
Мераба и от мен  Hug
Благодаря за новата тема  bouquet bouquet bouquet
Гледах трея на Гупа  ooooh! много ми е кеф, тази става все по-отвратителна  #Crazy. Тайно се притеснявах, че е решила да избяга от малоумните образи, които е играла до момента, но вече съм спокойна  Praynig Даже с удоволствие ще го гледам и тъпанара на премиерата, поне да се изложи съвсем  Crazy да вземе и родата задължително!!!

# 47
  • Perla

Верче, сдобриха ли се поне тия, бе? Че не мога да гледам фокс и сега ще чакам направо превода

Мераба и от мен  Hug
Благодаря за новата тема  bouquet bouquet bouquet
Скрит текст:
Гледах трея на Гупа  ooooh! много ми е кеф, тази става все по-отвратителна  #Crazy. Тайно се притеснявах, че е решила да избяга от малоумните образи, които е играла до момента, но вече съм спокойна  Praynig
Даже с удоволствие ще го гледам и тъпанара на премиерата, поне да се изложи съвсем  Crazy да вземе и родата задължително!!!

Аз пък знаеш ли на какво се надявам? В деня на премиерата да има мноооого важни снимки на АШК-а, и оная да се озове сама там! Пък Борко в това време да снима с Елка! Ще ми е удоволствието пълно!

# 48
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Браво за Номера Peace Супер рейтинг!
Нека има какво да се гледа още дълго

Скрит текст:

Абе на тия не им ли е неудобно да копират всичко точ в точ! Колкото кадри видя от тоя сериал, толкова пъти все едно сцени от  АШК гледам, ама пародийни. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И да копират не са ДефМерите Naughty не могат и да го докарат до тяхната  магия.
Много куца играта на ГГ ,както и на останалите хич я няма. Дразни дизайнерката с говор,  неприятна игра, а пък като прави стойки ала Кориш е направо жалка.

Кюса се опитва да притваря  устата, ама  не  и се получава. Направо се измъчва  Joy Joy  Joy Необичайна ситуация  Joy Joy Joy Не е влезнала в образът на олигофрен,  щото  просто не е излизала от него.  Joy Joy Joy Joy
Готов модел е докарала за музея на восъчните статуи. Mr. Green

# 49
Аз пък знаеш ли на какво се надявам? В деня на премиерата да има мноооого важни снимки на АШК-а, и оная да се озове сама там! Пък Борко в това време да снима с Елка! Ще ми е удоволствието пълно!
Не го заслужава Боре това, толкова се изложи в стремежа да покаже на всички колко велика актриса е тая, и колко им е голяма любовта  ooooh! Затова да седи там до нея, тя да се криви и цвили и после да се види по пресата, защото не всички са толкова "запленени" от Кюса и само дебнат да и покажат простотиите. Щом и на сватбата имаше наши хора  Mr. Green и издебнаха да снимат "прекрасната" усмивка и стойки, ще се намерят и други  Peace

# 50
  • Perla
Не го заслужава Боре това, толкова се изложи в стремежа да покаже на всички колко велика актриса е тая, и колко им е голяма любовта  ooooh! Затова да седи там до нея, тя да се криви и цвили и после да се види по пресата, защото не всички са толкова "запленени" от Кюса и само дебнат да и покажат простотиите. Щом и на сватбата имаше наши хора  Mr. Green и издебнаха да снимат "прекрасната" усмивка и стойки, ще се намерят и други  Peace

Да, Боре не го заслужава заради своите простотии. Но оная го заслужава- заслужава да бъде сама в този момент, защото всичките напъни са , за да бъде внушена нейната гениалност и незаменимост. Затова искам да е сама в този ден, а Баръш да снима с Елчин! Все пак той ми е по- мил от оная олигофренка, подражателка и лицемерка. Това е моето отмъщение за нея, а не награда за Баръш. Просто нея нещо подобно ще я изкара от обувките, ще я доведе до нервна криза. Пък, дай, боже, и да каже на Борко да си събира багажа. Ако живеят заедно, разбира се.

# 51
Доре сдобриха и вече си направиха планове за другия ден да св видят и той отиде да прибере Писликсуто от кумова срама,че се е напила и да не се излага и на входа ги видяха папараците  ooooh!  и тя във фрага видяхме,че се възползва от това и го целуна  #2gunfire
И сега пак ще се джавкат Joy

Лалето и Онур са страхотни бе  Heart Eyes особено в колата моментите  Heart Eyes

# 52
  • На юг от тук

И превода на руски.

Скрит текст:
Сценаристка Мерич Ачеми, которая написала самую популярную историю любви прошлого лета -"Любовь Напрокат", расскажет нам секрет химии между Дефне и Омером.
С Мерич Ачеми мы познакомились, как с актрисой которая играла в " Что бы дети не услышали". Она так же была сценаристкой таких сериалов как: "Одна женщина и один мужчина" , "Месть", "Приказывай комиссар". А её последнее дитя это сериал- "Любовь Напрокат" Ортакс Япым, который взорвал рейтинги.
Каков секрет успеха сериала "Любовь Напрокат"?
📍 Мне всегда говорят, что я писательница категории АВ, но наверное зрители теперь от меня ждут иного. А успех в том что сериал создан в комедийном жанре, но мы стараемся все брать с реальной жизни.
📌 Какой секрет в Омере и Дефне?
📍 Связь между ними понравилась зрителям. У них, как и во всех отношениях, есть романтизм, ссоры, но самое главное взаимопонимание. То есть, не только романтизм. Ну и конечно Эльчин Сангу и Барыш Ардуч подходят друг другу.
📌 Вы можете свободно писать?
📍 В "Любви Напрокат" есть разные люди с разным характером. В глазах Дефне можно увидеть всю историю, Омер является нашей мечтой. Нериман, Корай, Ясемин, Синан... У них есть то, что нам знакомо и близко. Я стараюсь писать простенько, как все мы говорим в жизни, как разговариваем с друзьями и тому подобное.

Перевод: Сакина Аскерова, Ева Филатова.

# 53
Опа опа  Naughty  Боре си е заслужил всичко дето му се случи и занапред ще му се случва  Peace  тъпака имаше шанс да я ритне в трътката,когато бяха нещо в криза и я нямаше 2-3 месеца от полезрението (за мен си бяха разделени тогава),но не го направи и сега си понася последствията  Peace
Вместо всеки да си гледа интереса ( тя си го гледа де),той седнал да оправя пр-а на приятелката си,а няма да погледне,че той бавно но славно затъва надолу  Peace  всички го виждат,той блее в крокозъбела  ooooh!  от края на 1-ви сезон досега има само едно интревю и то с Елка общо и пак не говори за себе си,не вижда че няма реклами,корици, събития  Peace  а преди през ден беше някъде

# 54

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 55
  • Perla
Доре сдобриха и вече си направиха планове за другия ден да св видят и той отиде да прибере Писликсуто от кумова срама,че се е напила и да не се излага и на входа ги видяха папараците  ooooh!  и тя във фрага видяхме,че се възползва от това и го целуна  #2gunfire

Лалето и Онур са страхотни бе  Heart Eyes особено в колата моментите  Heart Eyes

Верче, благодаря! Дано днес излезе преводът, че да ги изгледам Praynig

# 56
  • Perla
Опа опа  Naughty  Боре си е заслужил всичко дето му се случи и занапред ще му се случва  Peace  тъпака имаше шанс да я ритне в трътката,когато бяха нещо в криза и я нямаше 2-3 месеца от полезрението (за мен си бяха разделени тогава),но не го направи и сега си понася последствията  Peace
Вместо всеки да си гледа интереса ( тя си го гледа де),той седнал да оправя пр-а на приятелката си,а няма да погледне,че той бавно но славно затъва надолу  Peace  всички го виждат,той блее в крокозъбела  ooooh!  от края на 1-ви сезон досега има само едно интревю и то с Елка общо и пак не говори за себе си,не вижда че няма реклами,корици, събития  Peace  а преди през ден беше някъде

Peace

Сега тука ще напиша нещо в спойлер, което не е по темата за Ашка, но пък е потвърждение на твоите думи.
Скрит текст:
Преди малко прочетох, че за костюмите в новото дизи на Къванч ще се грижи фирмата на жена му! Откакто е с нея, Къванч не е направил нищо, освен една реклама за една банка. Сего много се тръби за новото дизи, но аз съм с резерви, защото имам съмнения как ще им се получи звездният сблъсък с Туба. И по други причини, разбира се. През тези 2-3 години съпругата му работи по не знам колко дизита, все е ангажирана в проектите на Керем Чатай- случайно, бе  Mr. Green И сега новост! Ти да видиш! Щяла да облича и героите в новото дизи! Чак съм направо изненадана! За съжаление не знам какво им правят на тия умни и хубави момчета тия каки, но добре се възползват от тях, изиграват си картите успешно, а красавците- девета глуха. И айде, Къванч все пак е име, вероятно ще има по- добро бъдеще, но Баръш...дано сме в грешка.

# 57

Доре ма то превод има от сутринта още  hahaha
Заповядай  Peace
https://youtu.be/JJGOl9hE218

# 58
  • Perla
Скрит текст:

Доре ма то превод има от сутринта още  hahaha
Заповядай  Peace
https://youtu.be/JJGOl9hE218

ООО, благодаря! Hug Hug Hug  Аз чакам в едни руски сайтове ooooh!

# 59

smile3521  Нека си седи там до нея и да се черви, та друг път да си има мярка на устата - да помисли, преди да почне я разхвалва тая неотразимата  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт