много скадки бяха снощи бе
имаха страхотно моменти,въпреки че бяха малко скарани и те

ма тая Писликсу
пак обърка всичко 
много ми е кеф, тази става все по-отвратителна
. Тайно се притеснявах, че е решила да избяга от малоумните образи, които е играла до момента, но вече съм спокойна
Даже с удоволствие ще го гледам и тъпанара на премиерата, поне да се изложи съвсем
да вземе и родата задължително!!!

пак обърка всичко 
много ми е кеф, тази става все по-отвратителна
. Тайно се притеснявах, че е решила да избяга от малоумните образи, които е играла до момента, но вече съм спокойна 
да вземе и родата задължително!!!

Супер рейтинг!
не могат и да го докарат до тяхната магия.
Необичайна ситуация
Не е влезнала в образът на олигофрен, щото просто не е излизала от него.

Затова да седи там до нея, тя да се криви и цвили и после да се види по пресата, защото не всички са толкова "запленени" от Кюса и само дебнат да и покажат простотиите. Щом и на сватбата имаше наши хора 
Затова да седи там до нея, тя да се криви и цвили и после да се види по пресата, защото не всички са толкова "запленени" от Кюса и само дебнат да и покажат простотиите. Щом и на сватбата имаше наши хора 
и тя във фрага видяхме,че се възползва от това и го целуна 

особено в колата моментите

Боре си е заслужил всичко дето му се случи и занапред ще му се случва
тъпака имаше шанс да я ритне в трътката,когато бяха нещо в криза и я нямаше 2-3 месеца от полезрението (за мен си бяха разделени тогава),но не го направи и сега си понася последствията
всички го виждат,той блее в крокозъбела
от края на 1-ви сезон досега има само едно интревю и то с Елка общо и пак не говори за себе си,не вижда че няма реклами,корици, събития
а преди през ден беше някъде

пак обърка всичко

Боре си е заслужил всичко дето му се случи и занапред ще му се случва
тъпака имаше шанс да я ритне в трътката,когато бяха нещо в криза и я нямаше 2-3 месеца от полезрението (за мен си бяха разделени тогава),но не го направи и сега си понася последствията
всички го виждат,той блее в крокозъбела
от края на 1-ви сезон досега има само едно интревю и то с Елка общо и пак не говори за себе си,не вижда че няма реклами,корици, събития
а преди през ден беше някъде

Аз чакам в едни руски сайтове
Нека си седи там до нея и да се черви, та друг път да си има мярка на устата - да помисли, преди да почне я разхвалва тая неотразимата