Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват контракциите по време на бременност?
Какво е значението на кръвните групи по време на бременност?
Какво е значението на контрола върху кръвните групи по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват контракциите по време на бременност?
-
Какво е значението на кръвните групи по време на бременност?
Кръвните групи играят важна роля по време на бременност, особено ако майката има отрицателен резус фактор, а бащата има положителен. В този случай може да възникне конфликт Rh, което изисква специални изследвания и стриктно наблюдение, за да се избегне изграждането на антитела. В такива случаи се извършва специално лечение, включително прием на инжекции.
-
Какво е значението на контрола върху кръвните групи по време на бременност?
Контролът върху кръвните групи по време на бременност е от съществено значение, особено ако майката има отрицателен резус фактор, а бащата има положителен. В този случай може да възникне конфликт Rh, което изисква специални изследвания и стриктно наблюдение за предотвратяване на изграждането на антитела. В такива случаи се извършва специално лечение, включително прием на инжекции.
-
Какви са причините за запушен нос по време на бременност?
-
Какви могат да бъдат причините за коремна болка по време на бременност?
)) за целта съм си свалила други, но рядко ги гледам. Има функция да напомня за всички видове хапчета и витамини които трябва да пиете. На мен много ми помага иначе съм доста отнесена 

. Аз бях убедена,че ще е момиче, нооооо сега пък каката и особено баткото са най-доволни
, който не си намери място цял ден от щастие
.