Къде в Пловдив? - 67 тема

• 82 247
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Детски очен лекар- Др Васил Маринов,
http://www.fihealth.bg/67.php#07
работи със здравна каса.На регистратурата ще ти дадат информация за работно време.Часовете бързо се изчерпват.Успех !
Много благодаря !
Ние там бяхме и сме доволни ,но искаме и др.мнение по нашия проблем .
Още ведъж много благодаря !
Ако не ви е късно, д-р Матушка Лесинска. Кабинетът й е на Бунтовнишка 30. Приема по здр. каса.
Трябва да се обадите предварително за час. Peace

За Матушка Лесинска се пригответе да почакате 1-2 часа,в гъсто задимената чакалня от някакъв господин /вероятно роднина/ През това време ще ви пререждат и прескачат всякакви бабички-съседки с репликата"А-а-а,Миче,ти ли си? Ами влез де,влез" Не мога да разбера защо продължават да я препоръчват тук,а родители в нужда от компетентен доктор да си причиняват това негативно изживяване!Нито техника някаква има,нито условия за преглед.

# 361
  • Пловдив
Долен чаршаф с ластик има ли в повечето магазини за бельо? Например Tac или Cat?

# 362
Всички магазини имат долен чаршаф с ластик
Бюджетни дори в Юск, по-качествени в Домко примерно
Тас къде им е магазина в момента в Пловдив? /за мен те си остават най-любимата материя, независимо от всички други, на които съм давала шанс, неща купувани преди 10 години не са мръднали/

# 363
  • Пловдив
Не съм проверявала, затова и първо тук попитах. Явно няма да се затрудня в намирането им Simple Smile TAC мисля,че все още имат магазин до бившата Азия. И аз съм доволна от техните комплекти.

# 364
  • Пловдив
Магазинът на ТАС е в уличката до Баня Старинна - ул. Четвърти януари.

# 365
  • Пловдив
Детски очен лекар- Др Васил Маринов,
http://www.fihealth.bg/67.php#07
работи със здравна каса.На регистратурата ще ти дадат информация за работно време.Часовете бързо се изчерпват.Успех !
Много благодаря !
Ние там бяхме и сме доволни ,но искаме и др.мнение по нашия проблем .
Още ведъж много благодаря !
Ако не ви е късно, д-р Матушка Лесинска. Кабинетът й е на Бунтовнишка 30. Приема по здр. каса.
Трябва да се обадите предварително за час. Peace

За Матушка Лесинска се пригответе да почакате 1-2 часа,в гъсто задимената чакалня от някакъв господин /вероятно роднина/ През това време ще ви пререждат и прескачат всякакви бабички-съседки с репликата"А-а-а,Миче,ти ли си? Ами влез де,влез" Не мога да разбера защо продължават да я препоръчват тук,а родители в нужда от компетентен доктор да си причиняват това негативно изживяване!Нито техника някаква има,нито условия за преглед.
Балли, със сигурност сте били при друга лекарка. Нищо от изброеното по-горе не може да се види при Лесинска. Аз продължавам да си водя детето при нея години наред и отношението е било винаги много професионално. Бих я препоръчала като лекар и специалист, работещ с деца.

# 366
  • Пловдив
Момичета, някой има ли идея от къде в Пловдив мога да купя хубави порцеланови чинии. Уточнявам, че държа да са порцелан и ако може да не са някакви космически цени.
Прекрасни порцеланови чаши има в магазин Деникс в мол Пловдив втори етаж  Heart Eyes.

+1 мнения за Деникс. Имат и онлай магазин, можеш да погледнеш там какво предлагат, поставям линк в скрит текст. Не само порцелановите неща са им хубави, но и всичко останало,а за Коледа какви красиви неща са напускали в онлайн магазина..... Heart Eyes

Скрит текст:
Ще имат магазин и в Мол Марково тепе Simple Smile

# 367
Някой може ли да препоръча телевизионен техник за TV Toshiba по възможност в р-н Север.
Миналата седмица и аз търсих, намерихме много кадърен такъв, но сервизът е до Стоматологичния. Ще ти дам тел.ако искаш.

# 368
  • Майна Сити
Някой случайно да знае къде може да си намеря Pettree? Преди си бях купила от "Магията на подаръците", но сега вече не зареждали  Sad

# 369
Мами, извинете, ако не му е тук мястото, но търся свестен и компетентен КОЖЕН лекар в Пловдив. Моля ви, споделете мнения или препоръки.  Rolling Eyes

# 370
Д-р Лукова.
Лично не съм я посещавала, но много познати изказват все хвалебствени мнения за нея, вкл. брат ми, затова смея да я препоръчам. Peace

# 371
  • Пловдив
Аз малко кулинарен въпрос имам. Имаше едно заведение "Старият хан", срещу ХЕИ, близо до МОЛ-а, но миналата година изгоря. С моите приятелки ходехме често там и си поръчвахме бохча - палачинка отдолу, палачинка отгоре на един голям сач, по средата меса, кашкавали, сирена, гъби, краставички, абе вкусотия. Чакахме да го възстановят, но като гледам нямат и намерение, та въпросът ми е дали някъде правят подобна бохча? Ще сме много щастливи ако я открием отново  Crazy

# 372
Д-р Лукова.
Лично не съм я посещавала, но много познати изказват все хвалебствени мнения за нея, вкл. брат ми, затова смея да я препоръчам. Peace
Благодаря, а къде практикува? Тъй като имам направление и искам да го използвам.

# 373
Последно знам, че е в Кожния диспансер в Кючука.

# 374
  • Пловдив
Д-р Лукова.
+1 Peace
032/60-65-26 и 0897/48-73-33

Общи условия

Активация на акаунт