Излишни килограми ако имаш ти Дюкан ще те втали - 284

• 128 561
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте отслабващи хора.
Реших да се присъединя към вас ,защото имам да свалям скромните 20 кг.
Преди време с този режим свалих скромните30 кг. Наложи се да спря заради ниско кръвно ,и така сега съм решила да продължа да се вталявам.
( Искам да уточня,че за прекъсването си от 3 години и малко не съм качила повече от 3кг.) .
И така днес ми е първи ден стартирам на 72.700кг желанието ми е да стана 48 или поне 50кг.

# 166
Добро утро
Като гледам новите хора тук не са активни.

# 167
Здравейте!
Спазвах диетата през есента, но после рязко спрях - здравословни причини и не само. Започнах отново на втори януари, докъм 5 февруари резултата беше -5 кг, доволна бях, макар че все още съм далеч от желаното тегло. После ходих в чужбина, за няколко дни, а там беше ядене на корем...вчера поднових диетата и съм с вас пак...стартирам с 61.1 кг този път, целя 50-53 кг.
При мен проблемът е, че да речем религиозно следвам всичко, не съгрешавам да кажем 20 дни, после ми се дояжда шоколад или бисквити и нямам контрол #2gunfire Но този път няма!
Успех на всички!

# 168
Решила съм да не се меря в целия ударен период който ще е 7 дни.

# 169
Elizabeth_ има огробен набор от рецепти за режимни сладкиши. Щом знаеш къде ти е препъни камъчето, по-добре си направи нещо по режима, отколкото шоколади и бисквити от магазина. Гледай винаги да си имаш в хладилника някой сладък режимен десерт и когато усетиш, че предаваш фронта го почвай него.
Rossiana добра идея е това, за да не ти избяга мотивацията, ако няма всеки ден минусчета. Преди години, когато бях на режима се мерех по веднъж в месеца, за да не изпадам в депресия, че не всеки ден или седмица има нещо свалено.

# 170
Предния път като бях на режима се мерих всеки ден , беше изтощително.
За това сега така съм решила .Идея е да се меря веднъж седмично , ще опитам Hug

# 171
Здравейте дами, и аз доста съгреших, но съм решила от следващата седмица (27.02) и аз да се включа, защото сега отивам на ски почивка и там няма как да спазвам диетата.
При мен се отразява много добре, но никога не мога да докарам до край последния етап, добре, че за момента не ми се е отразило. Успявам да запазя смъкнатите килограми!
Успех на всички и много минусчета!

# 172
добър ден и от мен
CheerUp браво и приятна почивка.
Аз днес се чуствам много добре.

# 173
Elizabeth_ има огробен набор от рецепти за режимни сладкиши. Щом знаеш къде ти е препъни камъчето, по-добре си направи нещо по режима, отколкото шоколади и бисквити от магазина. Гледай винаги да си имаш в хладилника някой сладък режимен десерт и когато усетиш, че предаваш фронта го почвай него.
Обикновено готвя за три дни напред, менюто ми е доста еднообразно - пиле, телешки кюфтета, яйца и риба. И триците. За сладкиши ще помисля също, много благодаря за идеята! Но гледам да избягвам нишесте и подобни, а подсладителя, който имам, е някакъв, който не е напълно режимен, освен това нагарча след печена Tired
Но тия пет протеинови дни се оказват по-тежки, по ми харесва да си сготвя месото с лапад, с тиквички и т.н. И това моето еднообразно меню...Нося си храна на работа, а там има осигурена, я спагети, я макарони, я пиле с ориз, всички лапат, има и десерти...Аз работя предимно с жени, малко по-възрастни от мене, но до една са дебели и се гордеят с това Sick Казват, че имам проблеми със самочувствието, че не е добре да се яде едно и също, пффффффф ooooh!
  CheerUp, пълноценна почивка!
Rossiana, меря се всеки ден и аз, но може би е най-добре сутрин, като станеш от сън. Аз даже имах на компютъра нещо като таблица и веднъж седмично се мерех със сантиметър, и нанасях мерките ми, това също е мотивиращо. Снощи изнамерих английския сайт на Дюкан, има и приложение, та той ми предрече здравословно тегло 56 кг, което трябва да се случи за 50 дни.
Да видим.

# 174
Здравейтеее:)
Завръщам се след 3 години когато свалих 40 кг за 8 месеца. Върнах си 12 от тях и понеже не ми е конфортно от утре ще се боря да ги премахна от себе си. Успех на всички!

# 175
Здравейте! Включвам се в групичката на слабеещите със срамните 85,9 кг при ръст 1.58м. Пожелайте ми късмет, защото не съм от най-сериозните, но този път съм решила да се справя. Има ли и други започващи сега?

# 176
Завръщам се след 3 години когато свалих 40 кг за 8 месеца. Върнах си 12 от тях и понеже не ми е конфортно от утре ще се боря да ги премахна от себе си. Успех на всички!
Криске и  аз съм в същата ситуация! Успех! bouquet

# 177
Криске и  аз съм в същата ситуация! Успех! bouquet

Стартирах днес  Laughing Все още се колебая колко да ми е ударния период  newsm78. На калкулатора на Дюкан ми показа да е само 3 дни, но ми се иска поне 5 да направя та да не казвам повече. Не успях да закуся днес, но си хапнах 2 пилешки шишчета за обяд. За довечера съм измислила „птичи гнезда“. Ще си направя и режимен крем карамел с кафе. Днес кантара показа 70.1 като първоначална цел са ми 58кг. На 161 см. ръст

# 178
  • Пазарджик/Лондон
Някой прави ли вторият вариант на режима?
Криска, може ли рецептата за режимния крем карамел с кафе Praynig?

# 179
Някой прави ли вторият вариант на режима?
Криска, може ли рецептата за режимния крем карамел с кафе Praynig?

Разбира се   Simple Smile

750 мл. Обезмаслено прясно мляко
5 яйца
2 лъжички разтворимо кафе
Подсладител на вкус
Есенция ванилия (опционално)

Разбива се всичко и се приготвя стандартно на водна баня на загрята на 180 градуса фурна

Общи условия

Активация на акаунт