За мен такова нещо съществува, но не привлича, а тласка към целта. Какво имам предвид - всичко, което зависи, ако ще и само на една хилядна от нас, може да се "привлече". Да речем, че искате да станете лекар. Желанието е толкова силно, че няма как да не се случи. Защо? Ами защото вие повече от всеки друг ще се стремите, чрез действия, яко учене и др., за да стигнете до там. Т.е. силното желание ще ни преведе през всички трудности до целта, много други ще отпаднат по пътя. Какво е лотарията, обаче? АМИ ЛОТАРИЯ!!! Нищо не зависи от нас. Само да си пуснеш формата за участие и после чакаш. Няма как с действие или бездействие да повишиш шанса, както и да го намалиш. Той си е все около 1%, примерно. Същото е и с тотото. Ако беше толкова лесно с привличането, хиляди хора да са милионери. Ама и при тотото няма как да повлияем на резултата, само пускаме фиша и чакаме. Силно се надявам да ни се случи на всички, които засега сме HAS NOT, но няма да си губя време, нерви, надежди, и т.н. да визуализирам, привличам, призовавам.. нещо, което не зависи от мен

така, като ви отрежат, поне ще имате утешителна награда.Препоръчани теми