Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 51

• 73 274
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • на североизток от Рая
Виши ми пратиха мейл да се регистрирам за безплатни мостри - http://www.vichy.bg/teint-peau/3D-%D0%9A%D0%9E%D0%A0%D0%95%D0%9A … 7981.aspx#samples

Благодаря за тази игра!  Hug Преди минута се регистрирах. Изписа ми да чакам мостра скоро.

Не печеля нищо от Престиж.  Confused Мисля, че добре гледам, но ще ми стане приятно, ако ми се обадят, или пишат, че печеля. Ай да му се не види и карък напоследък.  Crossing Arms

# 631
Здравейте, тези които спечелихте от тук билети за Маша и мечокът имате ли вече съобщения...аз нямам
Аз нямам, но то си пише да очакваме съобщение до два работни дни, а тегленето е било в петък, т.е. очаквам го днес, утре  Peace

# 632
А с Нескафе какво става? И те не са качвали печеливши от 2-3 седмици... Някой получил ли е мейл че печели?

# 633
От нескафе на някой да са му звъняли?  Имаме чаши от първата седмица и освен имейла - нищо повече ...

# 634
Нескафе и зева се надпредарват кой ще е в по-голяма издънка  Joy

# 635
Спечелих втори часовник от Теди. Тъкмо за двете деца, да не се сърдят Heart Eyes

# 636
  • sofia
Ама тва с Цева е много гадно, защото е с покупка, не може да се подиграват така с хората.Правят игри да се кефят хората и да им купуват продуктите, а всъщност ме напрягат мен лично и ме отказват завинаги от тях!

# 637
  • София
Разнасят ли термочашите от Престиж?
Не, от Троя нищо не разнасят  Simple Smile
И аз й се чудя каква ще дойде термочашата. На снимката е червена и без надпис, а в правилата пише, че ще получим черна с надпис Троя.  Grinning Техните подаръци май не са въобще като на картинката.

Взех Пом-бер от Фантастико и спечелих малко пакетче. Надявах се на ваучер. Пак ще се пробвам.

# 638
 newsm44 Най- после да счупя каръка спечелих пуф от Куйнс .Толкова много го исках . newsm44

# 639
  • Сандански
Искам бокс със споко  Praynig Изпратих моят брат да вземе те вече без код ги дистрибутират  Tired

# 640
И аз искам кутия Споко, но имам спечелени 3 кутии Троя, никой ли не иска да разменим?

# 641
Здравейте, тези които спечелихте от тук билети за Маша и мечокът имате ли вече съобщения...аз нямам
Аз нямам, но то си пише да очакваме съобщение до два работни дни, а тегленето е било в петък, т.е. очаквам го днес, утре  Peace

Самоцитирам се - получих ЛС  Peace

# 642
  • при късмета
Да взема да измрънкам понеделнишки, та някоя награда да падне. Мрън

# 643
Обадиха ми се от Зева, че печеля комплект на Касиопея. Много се радвам. Печелившите още не са публикувани на сайта. Явно първо правят справка, защото ми искаха снимка на касовата бележка и тогава публикуват.
Някой, който е печелил вече, може ли да каже какво включва козметичния комплект?

# 644
  • sofia
Ееее най-накрая, браво!!!

Общи условия

Активация на акаунт